Kall lördag

Helt underbart väder ute, kallt precis så som det skall vara i december. Har slagit in lite julklappar och badat barnen. Nu står maten och puttrar på spisen, blir lax & potatis idag. Isa sover coh Haylie leker på sitt rum, hon älskar verkligen sitt kök som hennes snälla pappa har byggt till henne =)
Igår var vi på banken och avslutade köpet av tomten, så nu är vi tomtägare i staby, känns toppen bra och nu längtar man bara tills huset står på plats.
Tess & Krale var här med barnen, vi åt mat och drack lite glögg. Alltid lika mysigt att träffa dessa goa människor och deras 2 söta pojkar. Dom åkte hem efter nio, men jag och hjärtat kom inte isäng försen efter tolv tiden. Vi har alltid så mycket att prata om!!!!

Idag ska vi åka till Liseberg med barnen, mamma, pappa, Tyrone, Malin och Liam. Det ska bli mysigt, man får alltid lite extra jul känsla när man är där. Perfekt väder idag med som sagt. Får se om man kan hitta lite julklappar och om det finns nåt att åka för barnen och självklart massa gott att äta.
Hoppas på en bra kväll....



Barnen leker med den skällande hunden

Söta Oliver

Lite läppglans e alltid fint


 
Min Söta (förkylda) Haylie


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Söta bilder :-) Hoppas du får en fin dag du med. Kram

Postat av: Sabina

Linnèa: tack!!!


Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

Bloggadress:


Skriv din text här:





Trackback
RSS 2.0