Piggelin=)

Japp gick upp kl fem i morse, kunde verkligen inte sova mer. Nu är kl halv sju och mina små töser sover fotfarande. Det är riktigt skönt att komma igång tidigt på dagen, jag har hunnit duscha, sminka mig, städat undan och nu sitter jag här. Hade kalas igår kväll, jag fick massa fint pengar, sminkborste, blommor, inrednings saker, ett superfint ägg som min mamma hade gjort (lägger in bild på den senare idag). Vi åt massa god mat och umgicks lite, var jätte trevligt! Tänkte åka in på söndag och köpa mig lite kläder och massa nytt smink ifrån Make up store.Skönt att få en liten shopping dag utan barn, min goa Marcus är hemma med dom. Har mycket roligt framför mig nu och har varit så några helger nu. Nästa helg ska vi fest & dop och helgen efter de är det tjej kväll hemma hos Katta. Skönt med lite avbrott i den trista vardagen.


Idag kommer familjen ifrån skepplanda hit. Det skall bli kul!Hjärtat jobbar idag så dom kommer väl efter att han hunnit hem. Innan det tänkte jag åka en sväng till backaplan med barnen, ska köpa mig lite lyktor. Får väl titta in en snabbis på H&M med, lilla Isa behöver lite kläder. Måste åka in någon dag och köpa massa nytt till barnen, börjar bli ont om vanliga "lek" kläder. När jag städade Haylies gaderob såg jag att hon mest hade massa "fin" kläder. Hon behöver sånt som hon kan ha hos dagmamman och när hon är ute.

Lägger in lite bilder nedan på dom fina paketen jag fick igår.



Servett ringarna hade jag innan och av älskling fick jag dessa fina dokument dukar.
(bilderna är lånade av http://www.systrarnadreamhome.blogspot.com/)

 denna underbara bok fick jag också av Marcus


 
Av Marcus fick jag även 2 runda vita kuddar som visas på bilden



Var bara tvungen att visa dom söta vingarna som jag köpte till Haylies rum

Sent!

Kl är snart halv elva och jag satte mig precis vid datorn, har tittat på rosa bandet galan. Jag har gråtit många tårar de senaste timmarna. Usch ryser bara jag tänker på det.
Mina söta barn sover, tänkt hålla mig vaken en stund till eftersom Isa snart kommer vakna och då vill hon ha mat.
Hjärtat är på jobbet och kommer hem om två timmar, skall försöka hålla mig vaken tills dess, så att jag kan få pussa på honom lite. Har haft en mycket bra dag, åkte till Jenny & Liam vid tio i morse och där blev jag kvar tills halv två, då jag var tvungen att hämta Haylie hos dagmamman. Vi drack kaffe och pratade, att man alltid ska ha så mycket att prata om =) mycket trevligt var det. Liam är ju för söt, ett riktigt charm troll!
Glömde ta kort, jag måste bättra mig på den biten. Har alltid kameran med mig men glömmer av det.
Fick besök av min bror och hans son Liam nu på kvällen, alltid könt att få lite sällskap. Ingen blir ju gladare än Haylie.

I morgon fyller jag hela 25 år =) detta skall inte firas stort. Familjen kommer hit. Tänkte bjuda på kyckling, sallad, potatis sallad, oliver, feta ost, pepparoni, vitlöksbröd, vitlöksklyftor m.m.
Alltid kul när det kommer hem folk. Överst på önskelistan står det nytt smink i från Make up store!!!Men självklart även massa inrednings prylar. Det kan man aldrig få för mycket av.
Tänkte även åka in en sväng till marknaden, hjärtat är ledig hela dagen. Det är ju alltid samma saker på marknaden men Haylie tycker det är kul & lite mysigt är det. Blir väl att vi tar en fika och leker lite vid ankeborg också.

Nu har Isa fått sin mat, så då är det väl dags att gå och vila ögonen lite tills Marcus kommer hem. Kom på att han måste flytta våra cyklar annars slängs dom i morgon. Skall tydligen städas där dom står, får ringa & påminna honom.
God natt!

 Lilla Tassa

Hej

Nu är det verkligen svart ute, å jag älskar det. Hösten & vintern är så mysig med alla dessa levande ljus och mys i soffan. Hittade så mycket fint på Haga hem idag, men köpte bara en lykta. Det känns så onödigt att köpa massa jul saker nu innan flytten. Jag får ta det nästa år, får ha tålamod!!!
Tog en promenad till mamma & pappa när hjärtat åkte till jobbet och nu sitter jag här och har precis ätit lite grillad kyckling. Jag skall snart gå hem igen, arga snickaren kommer idag och det får jag bara inte missa.
Får se hur lugn kvällen blir bara, Isa verkar ha magont idag. Inte alls kul, hon har så svårt för att somna då.
Trist att sitta hemma själv på kvällen, önskar jhu att hjärtat var hemma men man måste ju jobba!

I morgon ska jag åka & hälsa på Jenny & lilla Liam, fast han är inte så liten längre. Tiden går så fort!!!
Det ska bli roligt, man har alltid mycket att prata om. Blir väl en hel del hus/barn prat =)

Nej nu vill nog mamma & pappa få lite lugn & ro, så det är dags för mig att gå hem.
Hoppas ni får en mysig kväll...


 mina älsklingar på liseberg =)


Kan inte få nog

God morgon, sitter vid datorn och drömmer mig bort. Jag är verkligen galen i inredning, speciellt i den franska lantliga stilen. Är så mycket som jag vill få gjort & jag vill bara flytta NU!!!
Det är tur att jag har en kille som delar mitt intresse för inredning iallafall. Och att han gärna bygger mycket av det som jag vill ha, bättre kan man inte ha det. Hann inte till haga igår, var så trevligt hos Camilla att jag stannde lite för länge =) tack Camilla för allt gott du bjöd på. Alltid kul att träffa alla. Skulle åkt till backaplan med Cicci, Sophie och Tess, men blir haga idag istället.
Jag skall ändå in till stan på söndag så det får räcka...
Då var det dags att starta dagen....hjärtat ligger fortfarande och sover, får gå in å väcka honom så att vi kommer iväg innan han börjar jobba. Lägger in lite bilder på lite saker jag hittat som är ett måste i mina ögon, dom skall bli mina inom kort =)
Hyllan skall min goa Marcus bygga åt mig, så jag kan ha massa fina gamla tallrikar i den, kommer bli så bra!!!





 sånna här har Haylie i sitt rum fast större och man kan inte få nog, så söta!!!

denna gris är så fin, Isa har önskat sig denna av moster i julklapp


=)

Min söta dotter Isa har börjat vakna väldigt tidigt på morgonen, idag gick vi upp strax innan 5. Konstigt nog är jag rätt pigg men är ju som en sombie när kvällen böjar närma sig. Jag hopps hon slutar med detta snart.
Jag och Haylie sitter och äter frukost, varm smörgås vi har fått dille på det. Riktigt gott är det!
Skall snart bada Isa och sen göra oss redo för att åka ut till camilla och träffa alla mammor och barn =)
Senare idag skall vi åka till Phillys Design & Haga hem...var längsen jag var där nu. Dom har så fina saker, man bli tokig. Har köp förbud nu när vi sparar pengar till huset, men kanske får med mig lite små saker hem iaf. Jag fyller jhu 25 på fredag och kanske hittar nåt jag kan önska mig av mor och far.
Det är ju inte direkt svårt att hitta saker man vil ha.

Hoppas ni får en bra dag!







Då var det Måndag igen...

Sitter här på min kökssoffa med lilla Isa, vi har precis varit på City Gross och storhandlat. Alltid så gott när man fått gjort de och när det finns massa mat hemma!Haylie har lagt sig och sover som en stock, hon älskar verkligen att sova middag. De e aldrig några problem med det.
Hjärtat är ledig idag, hur skönt som helst. Det är inte ofta vi har ledig tid ihop, därför njuter man extra när det väl händer. Han står just nu och lagar lite mat till oss. Det luktar gott och jag är så hungrig.
Jag fick inte sova alls mycket inatt, Isa vaknade vid ett och somnade inte om försen 3 tim senare.
Nu är jag riktigt trött, nästan så jag känner mig kass. Det kanske blir bättre när jag fått mat i mig.
Skall åka och hälsa på Tess, Krale & barnen i skepplanda sedaan. Ska bli kul, det var några veckor sen nu.
Skönt att komma bort lite och bara få prata å dricka lite kaffe med underbara vänner. Haylie tycker det skall bli super kul, att få leka Linus och Oliver. Ikväll kommer ju även favvo pogramet Simon & Thomas, dom är så bra!!!Får så mycket inspiration av dem. Fick beställt Haylies julklapp igår oxå som hon skall få av mamma och pappa. Kommer bli hur bra som helst, hon kommer älska den.

I morgon skall vi åka till Camilla, hoppas att dom andra tjejerna oxå kommer vara där.
Jag skall ha båda barnen med mig tänkte jag så Marcus får vara lite ensam, kan han behöva ibland.
Även roligt för Haylie att få följa med mamma & Isa.

Ha en skön Måndag...



Haylies rosa fina griffel tavla som hon skall få i julklapp...

Lyckad kväll...

Har precis gått ur duschen, är lite småt sliten idag =) men oj va kul jag hade igår.
Var hemma hos mamma och gjorde oss i ordning. Linda och Daniel kom å hämtade oss vid sex tiden.
Vi skulle fira Patricia som fyllde 30 år, hon bjöd på massa god mat, sång (hon sjunger så fint & Marie var inte heller dålig) & massa skratt. Barnen var bortlämnade till mamma & pappa, det händer inte allt för ofta. Haylie har bara sovit borta 2 ggr sen sen hon föddes. Det var väldigt skönt att få vara hel barnfria, slippa tänka på något & bara släppa loss och ha kul! Tråkigt bara att tiden går så fort när man har roligt. Vi var hos Patricia till ett tiden och sen åkte jag, Maria, Marcus, Daniel och Ann-Sofie till tre kockar där vi fortsatte några timmar till. det var faktiskt mycket folk ute och jag hade hur kul som helst. Mötte även min syster och Pernilla där, även Fidde var med och dansa några vändor =) jag och Marcus var hemma strax innan halv fem i morse och det känns nu kan jag lova. Det är väl så när man inte är van längre hahaha....
Tack alla för en ur kul kväll!!!

Lägger in några bilder, blev inte så många för jag glömde totalt av att ta några =(
Skall strax cykla & hämta mina små dockor, sen blir det kina mat och mys i soffan.
Hjärtat mitt ska jobba idag, den stackaren!!!!
Ha en bra dag...

Söta Patricia

Söta Patricia



Elin & Marie =)



Jag & svärfar i bakgrunden

Tidig Lördag

Min söta dotter Isa bestämde sig för att vakna kl halv fem i morse, så det var bara för mig att gå upp. Även Marcus var också vaken, han jobbar tidigt idag. Nu är kl sju och jag har duschat och även Isa är badad och påklädd. Tittade precis in i sovrummet & det såg så gott ut när Haylie låg där nerbäddad under täcket.
Idag ska vi nog mest bara ta det lungt, skall in å handla lite presenter sen bara.
Ikväll ska vi till söta Patricia på 30 års fest, skall bli hur kul som helst. Var så längesen, skönt att få lite egen tid med hjärtat. Barnen skall sova hos mormor & morfar, ska bli så skönt att få sova ut i morgon.
Har skickat Hjärtat till Make Up Store efter jobbet, han skall köpa lite smink till mig som jag behöver. Måste säga att han e för snäll, inte alla pojkvänner som hade ställt upp på det kanske???
Nu ropar Haylie på mig, så jag får väl stänga ner datorn & mysa lite med henne istället.
Lägger in lite bilder på Haylie & Dimon, vi hade en heldag ihop igår. Åkte till ankeborg vid tio tiden och barnen fick leka av sig lite sen åkte vi till Mc Donalds, åt lite mat & glass. Det gillade barnen, sen åkte vi hem till mig och väntade in dansen. Fick ha med mig Isa på dansen, men det var första och sista gången. Haylie tyckte inte alls det var roligt. Nä, dansen är en Haylie & mamma grej, då ska ju inte Isa vara med =)

Ses kanske ikväll...








Sakna

Kom precis hem ifrån Sophie, haft det jätte trevligt. Kul att alla kunde komma idag, vi var väl ca 10 mammor och lika många barn =) små goa ungar överallt och alltid lika mycket att prata om.
Hämtade Haylie kl 2 hos dagmamman och nu har vi ätit mat och sitter just nu i soffan och slappar lite.
Isa är väl inte allt för road, måste verkligen få köpt ett babygym till henne. Hon gillade Alexanders väldigt mycket.

Saknar mitt hjärta idag, fick bara pussat honom hej då & sen fick han skynda sig till jobbet. Kommer inte träffa honom försen i morgon kväll igen. Har knappt träffats på tre dagar, ändå bor vi ihop =) så är det att ha hård arbetande man...
Jag sitter och funderar på hur vi skall få tiden att gå idag, lite trist att det inte är nån sol ute. Blir inget leka i sandlådan iallafalll.
Mamma har varit i Ullared idag, kanske ska gå dit en sväng och se vad hon har fått köpt.
Det blir lite tidsfördriv, skulle haft lite pärlor hemma så jag kunde pysslat med Haylie. Jag får nog köpa det.

Nej dags att mata lill tösen...

Lugn dag

I dag händer det inte mycket i Sabinas liv. Har precis kommit hem ifrån en promenad med familjen, gick till mamma en stund så att Haylie fick leka lite med Mirella. Dom leker så bra ihop och det är roligt med en flick kompis till Haylie. Det är ju annars bara massa pojkar. Nu sitter jag här på min kökssoffa & väntar på att maten skall bli färdig blir spagetti & köttfärssås idag, Marcus älskar ju denna maträtt tur att det är lätt & går snabbt att göra. Han åker snart till jobbet och då blir jag ensam hemma hela kvällen med barnen. Vi ska nog bara hålla oss inne, måla lite och bara mysa.
I morgon skall jag åka till Sophie & träffa alla tjejer. Det ser jag fram emot, blir nog lite fika och MASSA prat.

Nu är maten färdig, dags att slå sig ner i soffan med hjärtat & mysa lite innan han åker. Håller tummarna för att Isa sover en halvtimma till =)

Mys i soffan

Sitter just nu i soffan, tittar på tv och har precis ätit mat, hoppas att barnen ska somna snart. Haylie sitter och äter kvällsmat med Marcus och Isa ligger brevid mig och halvsover. Idag är jag riktigt trött, är väl antagligen för att kroppen inte är helt ok. Jag längtar så otroligt mycket efter att få känna mig helt bra, vilket jag säkert gör snart.
Jag har iallafall haft en hel mysig dag. Lämnade Haylie hos dagmamman som vanligt i morse, vid halv tio tiden kom Katta och Camilla hem till mig. Vi år frukost ihop och satt fram till kl halv två och pratade massor. Det finns inget bättre än att få sällskap av vänner hela dagarna. Jag är nog världens socialaste person, trivs bäst när jag har massa folk omkring mig. Är så trist att sitta hemma själv, sällskapssjuk kanske det heter hahah.
Kl två var det dags att hämta Haylie, vi åkte hem snabbt och jag fick duschat och gått ut med hunden sen var det bara att sätta sig i bilen för att åka och hämta Hjärtat. Vi tog en tur till backaplan och köpte stövlar till Haylie.

Längtar så tills lördag då vi ska på Patricias 30 års fest...ska bli skönt att få komma iväg lite utan barnen, bara jag och Marcus. Jag ser framemot en rolig kväll!!!På Fredag ska vi in till stan jag, Marcus & självklart barnen, måste köpa lite nytt att ha på oss.

Ha en fortsatt skön kväll...









Haylies Rum

Här kommer lite bilder på Haylies rum, är oxå gamla kort. På bilden finns ej mina fina dreamhome tavlor & nya lampan i fönstret är inte med. Kommer nya bilder snart!




Måndag igen

Ja då var det måndag igen, tiden går så fort. Hinner inte med allt man vill göra på dagarna.
Lämnade Haylie hos dagmamman kl nio i morse, sen åkte jag & Isa ut till Katta och Jack. Vi åt lite frukost och drack kaffe. Vi planerade även för vår tjejkväll vi ska ha den 14/11. De ska bli så kul, dricka, sjunga,basta m.m.
hoppas på en bra kväll.
Vi tog även en sväng till kungsgatan och köpte nya töj stavar till Fidde, shit jag förstår inte hur man kan få in nåt så stort i öronsnibbarna =) haft en toppen dag ihop iallfall.
Nu sitter jag hos mamma med barnen och kollar på en karta över alla tomter som skall släppas runt våran tomt.
Om kommunen går med på den planen kommer det byggas massa hus runt omkring oss och det känns underbart. Det kommer vara barnfamiljer som bygger & det är kul för mina barn som får massa kompisar i närheten.
Skall snart åka och hämta Marcus, vi har mycket att fixa med idag. Vi ska köpa stövlar till Haylie och storhandla mat, aldrig en lugn stund. Fast oftast är det så jag vill ha det. Jag gillar inte "vardagen" då allt går på rutin och är samma samma varje dag USCH!!!! Jag blir så lätt uttråkad.

Snart fyller jag år & hoppas på presentkort ifrån Make Up Store, är sååå mycket jag vill ha därifrån.
Bara kliar in fingrarna när jag är där inne och kollar.
Måste bara tipsa om en av de bästa bloggarna, hon är så duktig, söt och man får så mycket bra tips ifrån henne.
Läser bloggen varje dag http://micromiss.blogg.se

Ha en bra dag!!!


 
Söta Katta på hennes bröllop


Ullared

Kl halv sju i morse skulle vi åkt till ullared men jag försov mig, glömde sätta på ljude på telefonen så jag hörde inte när alarmet gick. Kvart i sju vaknade jag äntligen efter att Katta ringt ett par gånger. Var bara att hoppa i klädera och springa ut till bilen, härlig morgon!!!så typiskt, jag som aldrig brukar försova mig.
Ja ja jag hann ju iallafall. Det var lagom mycket folk där nere & vi hittade mycket fint, både kläder och inredning.
Har haft en jätte bra dag, men nu är jag sååå trött. Skulle behöva gå och sova men det blir inget med det, har 2 små barn som skall tas hand om & hjärtat åker strax och jobbar.
Har fortfarande ont i revbenen, men pillerna hjälper rätt bra. Läkaren ringde idag & berättade att det till 99% var en skada på muskelaturen & att det kommer ta tid innan det läker. Skulle höra av mig om det blir värre, kan de bli värre???FY!!!

Nu ska jag pussa på min älskling innan han åker & jobbar.
Sen blir de slappa för hela slanten =)


Helt slut!!!

Måste klaga lite nu!Är så trött på alla dessa sjukhus besök. Dagen blev inte alls som jag tänkt. Har ju som sagt haft ont i revbenen ett tag nu & i dag blev det mycket värre, kunde knappt andas och det gjorde fruktansvärt ont. Kunde knappt röra mig. Fick ringt hit svärmor, för jag kunde inte ta hand om barnen. Fick åkt till akuten i kungälv där jag blev sittandes i 7,5 timma. Dom röntgade mig och gav mig smärtstillande, kunde inte se nån skada på lungan och troligtvis är det fraktur på revben eller muskulaturen. Läkaren skall ringa i morgon då röntgenläkaren har tagit en närmare koll på bilderna. Känns som vi är hos läkaren & sjukhuset MINST varje vecka.
Är så när man har en liten dotter som heter Haylie som är öronbarn & har ett medfött fel på urinvägarna som gör att hon får urinvägsinfektion väldigt lätt vilket i sin tur ofta i hennes fall leder till njurbäckeninflamation.
Spyr på allt som har med sjukhus att göra!!!
Det är något hela tiden känns det som....och nu var det självklart min tur.
Just nu ligger lilla Isa och hostar som bara den hon är sååååå slemig i halsen, låter läskigt! Man blir så orolig hela tiden. Speciellt när dom små är sjuka, dom är ju så känsliga! =(

Nu ska jag stoppa i mig lite piller & försöka få mig lite sömn. Skall åka till Ullared i morgon, skönt att få lite annat att tänka på. Kan behövas känner jag.
God Natt!!!!


Tidig morgon

Isa vaknade kl 6 i morse, vilket är tidigt för mig då Haylie alltid sover till närmare halv nio. Men det är bara att vänja sig, hon kanske vaknar senare när hon blir lite äldre. Jag har fått sova lite bättre i natt.
Sitter just nu på badrumsgolvet & ser på när Haylie badar och tvättar våra väggar =), Isa har somnat igen. Passade på att städa lite snabbt här hemma...får göra resten när Marcus kommer hem ifrån jobbet. Då ska vi även ut och leta färg till texten, så vi kan sätta upp bordet idag.
Mötet med husfirman igår gick bra, nu är alla papper klara för att lämnas in, nu väntar vi bara svar på bygglovet, så nu får ni hålla tummarna för oss!!!

I morgon åker jag, Katta & Lena till Ullared, alltid lika kul att åka dit och handla lite onödiga saker. Jag behöver stövlar och barnen behöver också lite. Det skall även inhandlas ljus och lite inredning. Dom har är en jätte bra affär utanför Ullared, med massa fina inrednings saker. Jag ska ta med Katta dit, hon har samma smak så där ska vi nog kunna frossa lite...

Nej dags att starta dagen, få gjort så mycket som möjligt innan hjärtat kommer hem, så vi bara kan njuta av ledig tid tillsamman. Tänk att man kan vara så kär i någon efter så många år UNDERBART!!!!


Regning Fredag

God morgon...kl är halv tio och jag sitter i soffan med barnen. Vi har precis ätit frukost och fått på oss lite kläder.
Ska snart åka ner till vårdecentralen, tur att jag inte avbokade min läkartid. Det är så mycket värre med revbenen, har knappt kunnat sova i natt. Det gör så ont, även hostan är tillbaka och det gör det inte bättre.
Vi får se vad dom säger om det, måste iallafall få något mot hostan.
Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, efter att Haylie hade sovit middag var hon jätte ledsen och klagade över örat igen. Det var bara att åka in till jourscentralen i kungälv, som tur var fick vi träffa en läkare snabbt. Det var en ny omgång öroninflammation. Helt otrolig 2 inflammationer på 2 veckor. Blir nog rör snart.

Är riktigt regningt ute idag, rätt mysigt tycker jag. Marcus jobbar idag, så det blir en ensam dag med barnen. Men tiden kommer gå fort då vi har mycket att göra, vårdcentralen, åka till husfirman och sedan på dans med Haylie.
Dansen är ju så rolig, får se hur mycket hon orkar idag när hon har ont i öronen.
Ikväll ska jag försöka få se en film (män som hatar kvinnor) har försökt med detta i över en månad nu =), kanske blir lite godis också.

Hoppas ni får en trevlig fredag & en skön helg!



Glad

Nu sover barnen så jag passar på att få lite inrednings insperation, wiiii blir tokig på allt fint man kan göra när man bor i hus. Jag vill flytta NU!!! Just nu letar jag ideer till Isas kommande rum. Är så glad över sängen och kristallkornan hon skall få av farmor,farfar,mormor & morfar i julklapp. Nu skall det bara beställas vimplar till sängen, kommer bli så fint. Skall även försöka få tag i en liten träsoffa till hennes rum, har hittat en på www.systerlycklig.se som skulle passa perfekt. Idag kom mina saker jag beställt, dom var hur fina som helst. I morgon skall hjärtat måla på texten på bordet, något att se fram emot.
Kom precis hem ifrån BVC & läkaren tyckte att det inte var någon fara med Isa och hostan, allt lät bra. Det är bara att vänta tills det går över av sig själv. Det innebär några sömnlösa nätter till =)
Marcus åkte till jobbet nu, lite tråkigt men man måste ju jobba. Väntar på att mina goingar ska vakna så att vi kan ta på oss och gå en promenad, kanske går förbi mamma en sväng. Haylie har tjatat om mormor hela morgonen, hon är uttråkad stackaren. Hon är inte van att vara inne så här mycket, vi är ju alltid ute, hälsar på vänner m.m




Mitt hem...

Bjuder på lite bilder ifrån mitt hem, även om MYCKET är ändrat sen dessa bilder togs, har ny brun fin matta och massa nya dekorationer, i köket står även en vit kökssoffa fylld med massa kuddar och vi har ett nytt köksbord med fina dynor på stolarna. Kommer nya bilder på det snart. Kommer bjuda på mycket inredning i min blogg då det är största intresset.



            

           

    

 

   

 

 



Sovit Gott

Kl är halv tio och jag sitter i soffan och kollar på Shrek med Haylie, denna film går varm här hemma nu.
Jag börjar bli lite smått trött på den nu =), Isa ligger här brevid mig och är jätte förkyld. Det är tur att vi ska på läkar kontroll idag, hon hostar så mycket att hon nästan inte får luft. I morgon är det min tur att gå till läkaren, skall på återbesök & kolla mina revben. Det har inte blivit bättre, snarare värre!!!Det gör fruktansvärt ont & det tar på orken. Nu är jag trött på alla sjukdomar. I natt fick jag sova iaf, min underbara Marcus tog Isa i natt. Jag fick sova ända till halv nio i morse!

Jag hoppas mina fina saker kommer med posten idag. Det borde dom göra.
Jossan kommer och köper vårt gamla köksbord senare idag. Skönt att bli av med det, tar bara upp massa plats.
Skall slänga så mycket när vi flyttar, vi ska till hus firman i morgon och fixa med bygglov m.m. dom trodde det skulle ta ca 2 mån innan bygglovet är klart. Vi får hålla tummarna, men det ser ljust ut iaf.

Nej nu ska jag gå ut med Tassa och sen ringa hyresvädern, vi har inte haft varmvatten på 2 dagar MORR!!!!


Förkylda Familjen!

Ännu en jobbig natt har passerat, blev väl ca 2 timmars sömn. När kl var halv fem kände jag att det var lika bra att gå upp. Vi är vrål förkylda!!!De är så synd om lilla Isa som knappt kan andas på natten och hon hostar hela tiden, även Haylie är jätte förkyld. Det blir att vara hemma nu tills vi blir helt friska.
Nu är kl halv nio och jag har precis duschat och ska strax gå ut med Tassa, får bli en kort promenad.
Längtar tills jag bli helt ok igen så att jag kan börja gå igen, är ju så skönt att vara ute och gå med musik i öronen. Det är så lungt & skönt, man får en stund för sig själv.


Skall ta mig till affären tänkte jag & köpa hem lite glass och annat som behövs när man skall vara inne hela dagen och mysa med barnen. Jag antar att jag kommer få se Shrek några gånger idag med, varför ska barn se samma film om & om igen???

                  


                                


Mysiga höst

Lämnade Haylie kl nio i morse hos dagmamman, sen åkte jag och Isa ut till Jeanette & träffade alla mammor å goa ungar. Var kul att få se deras nya hus, det var stort & fint. Mycket plats för Kevin & Emilia att leka på.
Jeanette bjöd på smörgåstårta och massa kakor & bullar....hur gott som helst. Vi hade som vanligt mycket att prata om, skönt att umgås å slippa sitta hemma själv.
Hämtade precis Marcus ute hos hans pappa & nu lagar vi mat. Det blir kyckling, pommes, sås & sallad idag.
Tänkte att vi skulle åka och hälsa på Peter, Caroline och Nellie sedan. Inte så ofta man hinner ses, lite synd. Skall åka och kolla på deras bänk/skänk som Peter byggt.
Hoppas även att vi hinner måla klart benen till vårt bord idag, vill ju så gärna ha upp bordet.
Det beror på vilket humör barnen är på ikväll =) igår var det kaos här hemma då ingen ville sova...men men det är väl så det är ibland. Tur att jag hade hjärtat hemma, så man slapp vara ensam iaf.

Dags å äta...ha en bra kväll!


Måndag

Har haft en usel natt, Isa har sovit dåligt och jag har gått och blivit förkyld.
Skall försöka ta igen lite sömn sedan när Marcus kommer hem.
Lämnade Haylie hos dagmamman kl nio i morse & efter det åkte jag och Isa till backaplan för att köpa lite vinter kläder till barnen & jag fick köpt mig ett par leggings och två par tröjor. Finns det nåt roligare än att få shoppa massa fina saker??? Det får än alltid på bra humör=) & det finns ju så mycket fint att köpa till mina små flickor.
Efter de var det dags att åka till Grossen och storhandla...fått gjort mycket idag.
Nu är jag & barnen hos mamma och vi ska strax äta paj, som hon precis har bakat GOTT!
Hjärtat jobbar idag, skall åka och hämta honom sedan, blir mys ikväll efter att han tränat. Har saknat honom mycket idag!




Haylie, farbror Tyrone och favorit Liam





Kvälls mys

Då var denna söndagen snart över, dagarna går så fort.
Tyrone, Malin och Liam kom och hälsade på, vilket gjorde min dotter överlycklig.
Marcus åkte och jobbade vid halv tre tiden & kommer inte hem försen vid tolv i natt, det innebär att vi får klara oss själva hela kvällen. Det skall nog gå bra! Kom in för en timma sen, har varit ute och gungat och lekt i sandlådan med Haylie & gått en sväng med Tassa.
Nu har vi precis gjort chokladbollar, Haylie sitter just nu och äter detta. Hon har choklad över hela sig, men det är väl så det skall vara. Isa ligger här brevid mig och är inte allt för nöjd just nu, uttråkad antagligen. Om hon fick bestämma skulle hon vilja att hennes mamma gick och bar henne hela tiden. Men det orkar inte ryggen & absolut inte min revben, undrar när dom skall läka ihop???Känns inte bättre, konstigt!

Skall försöka fixa oss för kvällen här hemma så att jag barnen kommer isäng i tid. Jag hoppas på att få se "ensam mamma söker" ikväll. Hoppas kan man ju alltid som sagt =)
Ha en fortsatt bra kväll....nu säger vi god natt!



Min bror & min söta hund "Tassa"

Bryt ut då!!!

Kl är tio och jag sitter & äter frukost medans Isa sover och Haylie leker på sitt rum. Gick upp tidigt i morse för att hinna städa innan hjärtat mitt åker & tränar för att sedan åka vidare till jobbet. Lika bra att få det gjort medans han är hemma. Skall strax ta på mig och gå en sväng med Tassa (hunden), får väl se hur sugen hon e på det i detta vädret. Jag däremot älskar detta vädret, riktigt sitta inne & mysa väder, tända ljus och se en bra film.
Har känt mig halv krasslig sen jag kom hem ifrån BB...det vill aldrig riktigt bryta ut. Ont i halsen, trött, huvudvärk m.m. bättre att bli riktigt dålig & sen ä det över! Känner att jag har inte tid att gå runt utan energi och ork. Jag har två barn som behöver en pigg mamma =)

Sitter & kollar på inrednings sidor & wiii jag blir lite smått galen. Vill ha så mycket, det är helt otroligt. Skall bli så kul att få flytta & bara inreda på nytt.
Klickade hem lite nytt iaf.
Bilder kommer nedan...det blev ett fotoalbum & texten som skall vara på bordet.




Då var det över...

Har haft en riktigt bra natt, Isa somnade vid halv tio och sov ända till halv sex, somnade sedan & sov till halv nio.
Helt underbart med lite sovmorgon. Fick gå hem med barnen idag, lika bra det så fick jag min dagliga sväng. Nu sitter jag här hemma och äter frukost med Haylie & ser på Shrek, Isa ligger & halv sover.
Jag måste verkligen städa idag, men känner inte för det idag. Har ingen ork, vill bara krypa ner i soffan och mysa hela dagen. Men det är ju så skönt att få det gjort, så att man sedan kan ägna tiden åt familjen & vänner.
Tänkte åka till Stenungsund idag och hälsa på Tyrone, Malin & Liam...var ett tag sen man såg dom nu. Haylie verkligen älskar Liam, hon blir alltid lika överlycklig när hon träffar honom =)

Idag började Marcus jobba igen efter 2 månaders ledighet, känns lite konstigt att han inte är hemma. Nu ska man komma in i nån slags rutin med barnen, klara dagana själv. Det skall nog gå bra, man får ta det som det kommer bara. Han är ju snart ledig igen, tre veckor under jul UNDERBART!!!!
Nej dags att ta tag i denna städning & mat lagning.




Fullt upp

Gick upp kl sju i morse för att gå en sväng, blev en lång runda som tog ca en timma.
Kändes så skönt efteråt!!! Nu gäller det bara att fortsätta så med detta, kul när det ger resultat.
Dagen har varit mycket bra, haft fullt upp hela tiden. Åkte hem till Tess & Krale på förmiddagen, alltid lika kul att träffa dom. Linus & Haylie fick lekt av sig oxå, dom är för söta pussas & kramas =)
Vi drack lite kaffe & tjötade, vid 3 tiden åkte vi hem och stannade vid kinan & köpte lite mat. Tiden räckte in till för mat lagning idag, det var bara att äta och åka vidare till Haylies dans...hon e för söt när hon dansar.
Alla barnen är så duktiga måste in och köpa en riktig dans dräkt, har inte fått gjort detta ännu.
Skall ta lite bilder nästa gång.

Nu sitter jag hemma hos mamma & pappa, skall sova här i natt igen. Marcus är hemma och målar det sista på bordet. Hade nyss sällskap av Syster & hennes vänner, dom satt här & förfestade lite. Skulle in till stan & fira Pernilla som fyller år idag, stort GRATTIS till dig "tant" Pernilla.

Nej nu skall jag mysa ner mig i soffan & titta på tv lite, för att sedan lägga min små flickor.
Ha en skön kväll...

Passar på att lägga upp lite bilder på mina nära å kära =)


Lunch...

Tog en lång promenad efter att jag lämnat Haylie hos dagmamman. Något jag skall försöka göra varje dag nu.
Måste komma igång & träna lite.
Sitter nu hos mamma & pappa & skall strax äta lite lunch, står torsk med potatis & äggsås på menyn idag.
Blir väl att vi får sova här i natt då det luktar så starkt i vår lägenhet när vi målat bordet. Men fint blir det, måste bara beställa texten som skall målas på bordet. Bilder kommer när det är klart.
Är så mycket jag vill få gjort och köpt, helt otroligt. Jag har fått börja skriva ner alla mina ideèr i ett block för att jag inte ska glömma bort dom tills huset är färdigt.
Visst kan man köpa lite nu med men har inte så mycket plats kvar hemma.
 
Dags att slita sig ifrån datorn lite för nu kom Marcus med Haylie.
Ha en fortsatt trevlig torsdag.



Min Söta syster





God morgon

Natten har varit bra, fick sova ut ordentligt. Är lyckligt lottad som har en Marcus!!!
Nu sitter Jag och försöker få i Haylie lite frukost, vilket är lättare sagt än gjort.
Skall försöka måla våra nya soffbord idag när Haylie är hos dagmamman, hoppas att det kommer bli fint.
Är så mycket nytt jag vill köpa men får inse att jag är tvungen att vänta tills vi flyttar.
Har en känsla av att dessa månader kommer gå mycket långsamt...=)



Haylie vill varken vara med på bild eller äta frukost


Känns bra!

Kom precis hem efter en lång härlig men jobbig promenad med syster, gick milen! Känns så gott i kroppen när man får komma ut & röra på sig, skall fortsätta så.
Barnen sover & jag skall strax sätta mig i soffan & mysa med hjärtat.
Hade mycket trevligt hos Katta idag (som alltid) hon bjöd på massa gott, kakor & sallad.
Alltid kul att träffas & prata lite eller ja rättare sagt MYCKET!!!

Mötet med husfirman gick bra & än så länge känns allt toppen.
Vi får hoppas på det bästa!
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag.
God Natt mina vänner.








Spännande

Nu är kl halv 8 & jag har varit vaken i 2 timmar, barnen bestämmde sig för att vakna tidigt idag.
Har precis ätit frukost, är väl snart dags att gå ut en sväng med hunden.
Blir mamma träff hos Katta idag med alla goa mammor & barn, skönt att komma iväg lite.

Senare idag skall vi till älvsbyhus för att få kostnaden på tomten, så spännande. Om allt går vägen nu (vilket de ser ut å göra) så har vi ett nytt hus om ca 8 månader UNDERBART!!!
Är så trött på att bo i vår trea, det är för trångt & jag kan långt ifrån uppfylla alla mina inredningsdrömmar. Inredning är ju som sagt de stora intresset.
Men nu è det hård sparning som gäller fram tills huset står på plats.

Oj va tiden rinner iväg....dags att göra sig i ordning
Hoppas att dagen blir till det bästa!


Tusen tack Micaela för all tid du la ner igår på min blogg...många kramar till dig!

 









Hej

Ville bara hälsa er välkomna till min nya blogg.
Hoppas ni kommer trivas här hos mig!!

Kramar

RSS 2.0