Ensam i mörkret :/

japp sitter just nu ensam i mörkret här i staby...barnen sover å även hunden sover. Jag borde sova men är för trött för att ta mig ur soffan. Har sån huvudvärk, kan bero på sömnbristen =( men men den lilla e nog bra i munnen snart och egentligen är det inget stort bekymmer.
Har myst massa med barnen idag åh man kan verkligen bara pussa sönder dom vissa dagar.
Hälsade på mamma en sväng på eftermiddagen, där töserna fick lekt av sig med alla dagbarnen. Haylie var överlycklig som fick träffa Cornelia och Mirella...=) och hon ser fram emot när Cornelia kommer och hälsar på henne på Måndag.

I morgon skall jag och Jennifer ut på äventyr...blir nog en hel del shopping, inte för mig (snyft) men för Jennifer. Hoppas vi hittar mycket fint till henne. Ska bli sååå kul att umgås bara hon och jag, utan barn =)
Sen blir det att hämta Haylies på dagis & åka iväg och fixa present till fredag och sen möta Goa Patricia fär att dra vidre till Camilla som skall göra fina naglar på henne. På fredag är det som sagt min tur LÄNGTAR!!!

Nu orkar jag knappt ha mina ögon öppna...sov gott vänner!!!


Detta fina skåp har vi precis fått hem...skall hänga fint tyg bakom dörrarna. Skall ta kort så fort jag fått hem kameran.

Inga bilder tyvärr....

har glömt kameran. Juslöt nu sitter jag med Isa i knät i ett regnit staby =( inte alls kul tycker jag. Visst jag älskar hösten men inte när det regnar hela tiden. Vi skulle ha en fixa dag här hemma men det fick vi skjuta upp. Maccan håller just nu på & fixar lite i grunden. Jag och Haylie har haft mys med räkor & kräftor. Hon älskar det!!!Hon har tjatat om det nu i 3 dagar så idag fick vi köpt det, självklart hade vi bröd, romsås och alkoholfri cider till =))
Hade varit mysigare om den lilla Isa hade sovit men men fick göra det bästa av kvällen ändå.
Barnen ska strax sova, inte för att Isa kommer sova något vidare i natt då hon har hela munnen full med blåsor...det är synd om dom små!!!
Hyrde även en film förut som skall kollas på när Maccan är färdig. Kan ju hålla tummarna för att vi kan få sitta ner ihop några minuter ikväll!!!!

Har haft så mycket att göra nu det senaste så jag har inte hunnit springa som jag brukar göra nu på 1,5 vecka. Det känns trist. Hade kommit igång så bra. Men men bara att sätta igång igen. Ingen idè att ha för höga krav, det går inte alltid när man har barn, kille, jobb, hus och vänner. Man ska hinna allt....ibland blir jag galen av all stress.

Har en härlig vecka framför mig iallafall. På Torsdag skall jag följa med Patricia till Camilla då hon ska göra naglar. På fredag är det min tur att göra naglar och på kvällen ska vi på 30 års fest...vilket jag ser framemot!!!Träffa alla härliga människor!!!!Töserna skall sova hos farfmor och farfar...TACK!!!!!Ska bli gott att sova själva, händer inte allt för ofta. Egen tid vad e det????=)

Dags att Natta den minsta...ha en fortsatt skön kväll!



Slarvat med bloggandet!!!

Nu har jag slarvat med bloggandet...haft fullt upp med annat helt enkelt. Ni som läser får stå ut med lite små uppehåll då och då. Blir så när man jobbar, grejar med hus och tar hand om sina små troll =)
Sitter just nu hos mamma och har ätit en god burgare...ska strax hämta Haylie ifrån dagis. Vi har haft en mysig dag ihop jag Maccan och Isa. Köpt lite saker till Patricias tavla, som jag ska fixa klart denna veckan (så du får den på torsdag Patricia) hoppas du blir nöjd.
Lilla Isa är sjuk...snorig och har hela munnen full med blåsor. Men jag har ingen rätt att klaga, det går över.
Det är en sån liten sak...tänker på min underbara arbetskamrats dotter som är sjuk i cancer just nu 2,5 år gammal. Det är sååå orättvist och ingen ska behöva uppleva nåt så hemskt. Jag hoppas och ber så att lilla Isabel ska bli frisk snart så att hela familjen kan få lugn och ro igen.

Man borde uppskatta livet och det man har mycket oftare!!!!!Ska försöka att inte glömma det.
Ha en bra dag och ta hand om er.
Lägger in lite bilder ikväll.

Ny design

Jag har gjort om Sabinas blogg i smyg. Jag gjorde hennes första design oxå, men jag tyckte det här passade henne ännu bättre. Speciellt med bilder från hennes egna hem =)

Kramar Micaela

RSS 2.0