KALLT!!!

God morgon:) just nu sitter vi och äter frukost. Varma goda tekakor och kaffe, kände att kaffe var nödvändigt idag. Har varit ute med hundarna och idag är det riktigt kallt ute. Mina stackars hundar kunde inte gå mer än några meter innan dom hade köldkramp i benen. Idag kom den första dagen på den härliga "veckan" jag har så ont i magen och humöret, ja det kunde varit bättre. Tur att mamma kommer med värktabletter om en stund. Vi ska äta tacos idag och barnen får förhoppningsvis leka av sig. Vi ska även baka mer bröd idag, lite semlebullar och kanelbullar ska också hinnas bakas.


Gott


Usch

Känner mig inte på humör, inte alls!!! Är inne i en riktig Depp period! Vill göra nåt omväxlande, fixa och greja här hemma. Men just nu går det inte eftersom vi måste spara så vi får ihop en buffert. Ett måste när man bor i hus TYVÄRR!!!!! Usch sol å värme hade Varit gott också...grillad mat och en ljummen kväll med fina vänner. Barnen ska strax sova, vi har bakat massa bröd nu på kvällen. I morgon kommer mamma och hennes dagbarn hit och leker med mina små troll. Vi ska äta lunch ihop, Simone och Alice kanske också tittar förbi. Nu blir ser mys i soffan med den bästa, en film och varma tekakor! God natt vänner


Underbara säng!

Äntligen var jag hemma igen i min underbara säng!!! Inte hunnit blogga så mycket i helgen, har jobbat, jobbat och jobbat!!! Mina ben känns som bly klumpar...får vila dom några timmar nu för kl 6 ringer klockan. Familjen ligger och sover, jag ska kolla lite bloggar innan jag lägger mig. Tassa ligger här bredvid mig och myser :) beställde lite kläder till Haylie idag och hoppas dom kommer nästa vecka. Vill ha vår nu!!! Nya fina vårkläder och massa nytt till hemmet!!!! Ja ja en sak i taget (helst inte)....sov gott :)


Fredag

Här sitter jag på jobbet (hemtjänsten) och väntar in kollegorna. Nu är jag galet trött efter detta 14 timmar långa arbets pass...hem till hjärtat nu för lite fredags mys i soffan :) love it!!!!!


Frusen

God morgon! Idag är jag så frusen, blev inte bättre av promenaden med hundarna. Tur att dom gör sina behov snabbt nu när det är så kallt. Sitter och äter frukost, Haylie ser på film och lilla Isa sover fortfarande. Låter henne göra det tills jag fått tagit på mig kläder och fixat resten. Vi ska köra Haylie till mormor, dom ska ta tåget till Göteborg även moster och Alice ska med...hon är överlycklig här hemma, en hel dag med mormor :) älskade unge!!! Skickar med henne en liten slant, får se vad hon väljer att köpa. Jag och Isa ska åka till Jenny och Charlie, alltid lika trevligt! Ikväll blir det jobb för min del! Blir sängen tidigt ikväll för i morgon är det 14 timmars jobb som gäller :/


Mina små busar:)


Edit älskar Sitt nya tuggben


Isa fotograferar :)

Jennifer Isa och Jenna :)


Snark!!!!

Åh va trött jag är, vill bara ligga kvar i sängen idag. Sova länge och sen bara mysa i pyjamas hela dagen. Men icke, dags att gå upp...ska vara på BVC med töserna kl 8. Spännande att se vad dom har att säga. Efter BVC åker vi hem till Carro och Jenna. Jennifer skulle också komma dit. Ska även till veterinären med hundarna idag. Dom ska få klippt sina klor. Fullt upp med andra ord! Jobbar galet mycket denna veckan så ikväll blir det soffläge för min del:)


Kvälls mys:)

Ligger i sängen nu och det är alldeles tyst...bara tösernas andetag som hörs, då jag delar säng med dom i natt :) har haft en bra dag, jobbade till halv sju och sen åkte jag hem till Carro för lite kvälls snack :) även Jennifer och Micaela kom dit. Mycket prat och mycket skratt blev det, som vanligt! Åkte hem strax efter halv elva. Nu är jag super trött och ska snart sova. Ska kolla lite bloggar först. I morgon är det jobb hela dagen/kvällen. Känner så för att hitta på nåt kul,bryta vardagen lite...men men får se på de. GO natt ni fina


Måndag

Ny vecka igen, tiden går så fort! Jag mår fortfarande inte bra men med lite piller i kroppen ska jag väl orka med några timmars jobb. Vi vaknade sent idag, ska köra Haylie till dagis om en timma. Isa får vara hemma för hon är fortfarande förkyld och hostig. Mormor får ta hand om henne en liten stund tills Marcus kommer hem. Vi testade att låta Isa sova utan blöja i natt och det har gått jätte bra. Inte den droppe har kommit på hela natten och i morse gick hon direkt till toaletten!!!UNDERBART!!!! Dags att starta dagen :))


Resultatet


Bullbak

Här ligger vi i soffan och myser...haft en riktigt lugn dag. Lilla Isa är hostig och snorig. Hoppas hon kan sova bättre i natt. Krale och Tess kom förbi en snabbis idag, kul å träffa dom även om det var en kort stund. Jag är ju som sagt inte den piggaste idag. Idag blev det hamburgare till mat...Marcus och barnen har varit ute och åkt pulka, dom älskar det! Jag orkade iallafall rensa deras garderober när dom var ute. Behövde gå igenom vad som behöver köpas och vad som redan finns. Blir shopping nästa vecka....ska strax ta mig ur soffan och baka kanelbullar med flickorna. Dom måste aktiveras även om mamma är sjuk :/


Sjuk!

Blev inget jobb för mig, febern är här och förkylningen är värre. Usch tycker alltid det är så jobbigt att sjukanmäla mig, känner mig så skyldig. Men är man sjuk så är man!!!denna dagen få gå till att vila upp mig...så att jag blir frisk någon gång. Har en fullspäckad vecka framför mig. Med både jobb och annat roligt! Hoppas ni får en fin söndag:)


Frustrerad!

Ytterligare en kväll/natt då jag har svårt för att somna och sen sova vidare. Kan vara för att jag inte mår bra...denna hösten/vintern har jag mått riktigt kasst. Förkylningar som bara avlöser varandra. Får väl till viss del skylla mig själv få jag jobbar i stort sätt varje dag...och har gjort så i 4 månader nu. Klagar inte då jag trivs med att jobba mycket men kroppen behöver nog lite vila snart. Ligger i soffan och ser på film nu, mina andra tre kärlekar sover gott (Haylie bredvid mig i soffan) klockan ringer kl 6 i morgon, så jag får väl försöka få lite sömn snart...ta han om er!


Gott:)


Vitt ute...

Oj va de snöar ute....underbart tycker jag som älskar snö. Sitter med Edit i knät och myser. Har varit i affären med töserna, handlar lördags godis och lite annat. Har satt en semledeg på jäsning och barnen leker på rummet. Mysigt med en ledig lördag. Blir några timmars jobb i morgon men annars är jag ledig hela denna helgen! Åker nog till svärföräldrarna ikväll, vi ska åka pulka och sen äta semlor. Är så shoppingsugen! Vill ha massa nya fina kläder och mycket till hemmet. Får se om jag och Haylie kan ta en tripp till Göteborg nästa vecka...härligt att åka in bara hon och jag. Fika och kolla runt, hon älskar det...de bästa e tåget in :)


Dumma förkylning!!!!

Å kan inte vara denna förkylning gå över...har varit förkyld från och till i snart 2 månader. Ikväll mår jag riktigt kasst. Har jobbat hela dagen, tur att de varit en rätt lugn dag på jobbet. Marcus har dom sagt jobbat över denna veckan och gått upp riktigt tidigt...gick därför upp innan honom i morse och gjorde varm choklad till honom och en god smörgås, sen blev det sängen igen för min del. Sov lite för länge och fick tyvärr stressa iväg till dagis, något jag verkligen hatar att göra. Barnen ska inte behöva starta dagen med stress!!!! Nu sitter vi i soffan och ser på tv....har ätit räkor. Barnen ska strax sova och vi ska se på film. I morgon ska jag upp tidigt och röja här hemma. Kliar i fingrarna!!! Håller tummarna för att Isa sover bra i natt, troligtvis inte då hon är jätte förkyld:(


Soffhäng

Har precis lämnat barnen på dagis och varit ute med hundarna. Sitter i soffan, kollar på tv och dricker varm choklad med grädde! Tänkte slappa här i soffan en stund och sen sätta igång & röja innan det är dags att börja jobba. Har kvällspasset idag och jobbar till 22. Är ledig hela helgen, jätte skönt:) ska försöka få gjort så mycket som möjligt här hemma....hoppas ni får en fin torsdag!


Gamla kort

Fick precis ett kort av Micaela, vi har varit och fikat. Kortet är taget i slutet av juli och Isa kom 1 månad senare...min lilla mage. Kände mig som en valross men ni i efterhand ser jag att den var ju jätte liten :)) saknar de lite måste jag erkänna!


SOVA!!!!

Jaha här ligger jag i soffan med mina två hundar och kan inte somna. Är jätte trött men jag har för mycket tankar och funderingar...så många drömmar jag vill förverkliga och så mycket jag vill göra här hemma med huset, å allt fint jag vill ha till barnen vågar jag inte ens tänka på :)) blir galen!!!! Familjen sover gott, stackars Marcus börjar jobba 4:30 imorgon! Får väl skriva ner alla mina tankar och sen försöka få lite sömn innan Isa vaknar och vill sova bredvid sin mamma. God natt ni fina!!!!


Semlor

Ligger å tar igen mig på kökssoffan, har haft en härlig men intensiv dag :) började min morgon med att åka och hälsa på Carro och Jenna med Isa, även Sofia tittade förbi en sväng...nu är det inte långt kvar tills Carro ska föda, så spännande!!!lika roligt varje gång någon av vännerna ska få barn. Hämtade Haylie vid tolv tiden och mötte upp Rebecka och barnen hemma hos oss. Barnen har lekt för fullt och vi har pratat av oss, tänk att man kan ha lika mycket att prata om varje gång man ses :) Goa vänner och Goa barn!!!! Rebecka hade bakat världens goaste semlor...otroligt goda! Det ska bakad semlor här nästa vecka när jag är ledig, är både roligt och gott. Nu ska jag och Haylie åka till affären och köpa mat...blir fisk idag! Ikväll blir det mys i soffan och inredningsläsning!!!


Sov dags...

Ligger i sängen just nu och vilar mina stackars ben som värker, kom precis hem ifrån jobbet...har lite svårt att komma till ro! Resten av familjen sover gott, Haylie sover hos mormor och morfar i natt. Hon ville så gärna det:) sova borta är nåt hon verkligen börjat tycka om, usch hon känns så stor nu. Idag har vi tagit det riktigt lugnt, Jenny och Liam var här på förmiddagen. Vi tog en promenad och sen åt vi pannkakor, barnens favorit. Vid 2 tiden åkte jag och barnen hem till mamma, dit även Marcus kom efter jobbet. Simone och Alice var där också, så jag passade på att mysa extra mycket med henne :). Vi åt pizza ihop, mycket gott. Nu ska jag sova...hoppas ni sover gott :)


Vill ha!!!!!!

Detta ställ till våren, så vi kan ut och åka!!!!:)


Måndag

Då var det måndag igen och vi vaknade kl halv nio. Somnade jätte sent i natt, tror kl var 2. Vi hade så mycket att prata om jag och Marcus, ibland räcker dagarnas timmar inte till. Sitter vid köksbordet och äter min dagliga havregrynsgröt och Haylie å Isa ser på bröderna lejonhjärta och myser i soffan. Dom är så morgontrötta. Ska köra dom till dagis om en timma och sen blir det en långpromenad med Edit. Hoppas även hinna med ett besök hos syster och Alice innan jobbet. Ikväll blir det film med Marcus...:)


Underbara soffa!!!

Har precis bäddat ner mig i soffan, mår inte allt för bra. Usch orkar inte vara sjuk vill vara pigg och ha massa energi. Slutade några timmar tidigare idag och åkte hem till Marcus och barnen. Micaela, Daniel, Jennifer och Carro kom förbi och stannande några timmar. Vi har fikat och haft en mysig kväll. Vänner e så gott att ha, dom ger mig ny energi och gör mig glad. Tack för en mysig kväll!!! Jag har tänt massa ljus och ska strax se en film. Har sovmorgon i morgon :) underbart!!!!! Jobbar bara några timmar på kvällen, får ta de lugnt nu när jag inte mår bra!!!


Krasslig!

Mår lite små kasst idag, hoppas det går över under dagen. Ska jobba några timmar och sen ikväll kommer Micaela och Daniel hit på kaffe och fika...håller tummarna för att även Jennifer hinner hit. Haylie och Isa har haft son kusin här över natten, överlyckliga ungar:) nu sitter dom och äter frukost. Jag ska hoppa in i duschen och sen åka till affären för att storhandla. Det ekar i vårt kylskåp. Hoppas ni får en fin söndag! :)


Mysig kväll i fredags:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1433965/images/2012/pic_184481433.jpg" class="image">


Fredagen den 13:e

GO morgon...är pigg och glad idag. Är på jobbet och njuter av en latte. Blev tyvärr inget mys hos Marie igår. Jätte tråkigt!!tankarna går en GO tjej...hoppas verkligen de inte var nåt allvarligt!!! Slutar tidigt idag, ska hämta mina små töser och sen hem till Carro för att lämna ett litet paket till Jenna, flickorna ville så gärna det. Hon fyllde ju 2 år igår, tiden går galet fort! Dags att fortsätta jobba:)


Fel!!!!

Inlägget nedan blev lite fel :) stod att bilderna inte gick att ladda upp så jag gjorde de om å om igen men tydligen hade dom laddats upp...konstigt!!! Ja ja :))


Regn och rusk!!!

Usch här var vi inte pigga på morgonen!!! Isa ligger och sover, ska väl försöka få väckt henne strax. Ska jobba fram till kl fyra, sen ska jag hem till Goa Marie där Helena kommer vara och ta hand om oss tjejer...spännande att se vad hon ska hitta på idag. Bjuder på några morgon bilder...Haylie kan aldrig vara allvarlig när vi ska ta kort (så de ska va när man e barn) ha en fin dag vänner....


Busungar :)


En ledig onsdag...

Har haft en lugn och skön dag. Åkte till Leklandet med barnen i morse...där vi mötte upp Carro, Sofia, Jennifer och Sara och deras barn. Vi fikade och pratade massor (som vanligt) Jenna, Haylie och Isa lekte för fullt i över 3 timmar :) mina små troll var helt slut så vi åkte hem och gottade ner oss i soffan...så mysigt att bara vara lite. Vid fyra tiden åkte vi hem till mamma och pappa där vi mötte upp Marcus. Nu sitter vi här i soffan igen och ska strax sätta på en film innan det är dags för sängen. Älskar kvällarna då vi får lite tid ensamma...finns inget bättre! Sov gott vänner:)


Två små trötta Sötisar:)

GO morgon...ligger just nu i sängen och har precis vaknat. Vi är så trötta varje dag och sover gärna till tio. Idag ska jag och flickorna åka till Leklandet i Kungälv med Caroline, Jennifer och Sofia. Härligt att komma iväg lite och att barnen får leka av sig. Jag är ledig hela dagen, vilket känns otroligt skönt. Det innebär att jag får dela hela kvällen med Marcus:) min fina Marcus! Ska nog hälsa på mamma och pappa idag, var längesen jag var där nu. Dom har varit bortresta och vi har haft fullt upp...dags att gå ut med Edit och Tassa. Ni får ha en fin dag....


SMS-inlägg

img_6388 (MMS)


Mina små troll sover redan gott:)


Blogg sug!

GO kväll!sitter här hemma i soffan efter en lång jobb dag....suget efter att blogga blev för stort :) nu är jag tillbaka igen. Kommer blogga när jag har lust och tid. Ska försöka förstå mig på bloggen lite bättre också, med bilder och annat. Nu ska jag krypa ner i soffan hos min Marcus...


SMS-inlägg

Myser i soffan...


RSS 2.0