Nu börjar det likna nåt =)


Vill flytta nu!!!!









Skall ut senare i eftermiddag och ta fler kort då taket är färdigt...och även kolla runt lite inne. Byggkillarna ville att vi skulle ta oss tid i helgen och kolla efter om det är nåt vi e missnöjda med, så kunde dom fixa det med en gång =)


Äntligen!!!

Idag kom huset...nu börjar det äntligen närma sig. Vill flytta NUUUU!!!!Nästan hela huset är på plats nu, visst är det mycket arbete kvar men man ser iallfall att det är ett hus. Vi fick komma in och kika runt lite idag och det är verkligen precis som jag vill ha det, alltså planlösningen. Är inte så mycket för öppen planlösning och moderna hus, så detta passa oss perfekt!!Trots alla skriverier och tv program om älvsbyhus, har vi än så länge varit mer än nöjda med deras jobb, både snickare och säljare. Har ställt upp till 100%!!!Killarna som är och bygger huset nu var hus goa som helst...pratade med dom om vad som skrivits och han sa att dom kunde lova att dom skulle göra ett bra jobb, han ville inte dra ner sitt företag i skiten och få dåligt rykte. Det kommer nog bli kanon detta, vi får hoppas på det bästa...man vill ju verkligen INTE hamna i samma situation som dom familjerna på tv:en!!!
Wiiiiii helt pirrig i kroppen e man!Kliar i fingrarna oxå kan jag lova, vill bara få upp alla mina saker. Längtar tills första natten då vi ska sova i huset, kommer nog kännas speciellt.

Var på bvc me Isa idag, vägde 8 kg nu. Hon växer som hon ska, gott de! Ikväll har vi varit hos Maccans mamma och pappa för dom har fyllt år.
Var även hemma hos Patricia en sväng och lämnade tavlan jag gjort till dom. Kul att dom blev så glada =)
Nu sover barnen och jag ska strax sätta mig i soffan och titta på tv:en en stund sen får det bli sängen. Är så trött nu för tiden...kan ju vara för att mitt barna aldrig vill sova på natten PUST!!!!:(
Lägger in bilder i morgon...

Natti!!!


Ny dag...

ja då var helgen över, går alltid lika fort. Men gör inte mig nåt för det innebär att hjärtat är ledig i 2 dagar, han har ju inte ledigt som alla andra. Helgen har varit bra, jobbade i lördags och igår söndag åkte jag, Maccan, Simone, Johannes, Peter och Caroline till Ullared. Var nere vid åtta tiden och gick där inne i några timmar. Hittade mycket fint och sånt som vi är tvugna att ha. Vi kollade även i affärerna utanför, åt mat och sen drog vi vidare till Freeport...där blev det oxå en hel del handlande. Usch va mycket fint dom hade, nu längtar jag ännu mer tills vi flyttar så jag får sätta upp alla nya fina saker. I morgon kommer huset, jag håller tummarna för att det inte ska regna i morgon men det ser mörkt ut =( kan ju bara få vara uppehåll några timmar SNÄLLA SNÄLLA!!!!!
Har ju aldrig varit inne i huset, ska bli så kul å se hur det ser ut i verkligheten och inte bara på ritningar.

Just nu sitter jag och äter frukost och försäker underhålla Isa....inte det lättaste. Vilken vilja den lilla flickan har fått!!!Det märks att hon är 2:a barnet och lär sig av sin syster, fast ska inye klaga. Båda töserna är oftast mycket snälla, men temperament har dom =) Marcus är och lämnar Haylie hos dagmamman och sen skulle han hjälpa sin bror med bilen...kommer väl strax hem igen.
Vi ska åka till backaplan idag, jag ska handla kläder och skor medans Marcus ska handla massa andra tråkiga men viktiga prylar som t.ex trädgårds slang m.m.
Måste även köpa vårskor till Haylie, som hon kan ha ute och leka med.
Hoppas ni får en fortsatt fin dag...

Rubrik???

Nu är kl halv tio och barnen sover, så skönt!!!Har varit ledig idag och haft en bra dag med barnen. Vi har handlat inför helgen och varit ute och lekt. Det har varit fint väder men blåsigt.
Köpte mig lite räkor idag, var längsen nu.
Mamma och pappa kom förbi en sväng nu på kvällen, dom var ute och tog en kvällspromenad. Han var även här och lämnade pengar till oss så vi kan köpa vår nya soffa...föräldrar är sååå bra att ha =)
Jag har jobbat hela veckan & även Marcus, så vi har knappt täffats nåt...å det känns, jag är så trött. Vi ska strax sätta oss och kolla på en film, kommer garanterat gråta som bara den. Den är tydligen väldigt bra men även sorlig (allt för min syster heter filmen).
I morgon är det jobb igen...Maccan jobbar dagen och jag ett kvällspass på tappen.
På söndag åker vi till efterlängtade Ullared, längtar efter massa shopping!!!!
Måste även in till stan i veckan och köpa nya vårkläder, börjar bli tomt på det här hemma.
Nej nu får jag slita mig här ifrån....GOD NATT!!!!


Håller tummarna

för att min söta Isa ska fortsätta att sova...båda barnen somnade tidigt idag, men Isa har alltid en förmåga att vakna igen & vara SUPER pigg. Orkar ej me det idag, vill bara få sitta i soffan helt ensam och njuta av tystnaden och en bra film (kanske en skräckis om jag vågar ;) ingen e mer rädd för mörkret än vad jag e. Åh jag ska flytta till landet, hur ska detta gå???!!Blir nog bra...
Sov 2 tim i natt, varför kan inte den lilla lära sova hela natten hon är ju 8 månader nu. Halv 5 var det dags att gå upp och cykla till jobbet. Hade en bra på jobbet, hann bara möta Maccan i dörren för då var det hans tur att gå till jobbet. INGEN vila här inte!!!
Jennifer kom hit och höll mig sällskap några timmar....underbart!Trist att sitta själv. Haylie pratade konstant, stackars Jennifer hon fick inte en lugn stund. Haylie bara älskar när det kommer folk hit, eller mammas kompisar som hon säger =)
Nej nu ska jag slänga mig i soffan och slappa...
Ha en bra kväll!


Jennifer & Haylie kollar på kort


Haylie fick en present av morfar...


Vi har målat =)


Måndag igen...

Tycker veckorna går så fort, helt galet!!!!Underbart väder har vi idag oxå, tog en promenad till dagmamman i morse. Gott för Tassa att få en ordentlig morgon promenad. Äntligen kan hon få vara ute, hon frös för mycket om tassarna för att kunna vara ute långa stunder i vintras. Hann bara hem och duscha sen åkte jag och Isa till hudfixaren och vaxade mina bryn. Är beroende och kommer nog aldrig sluta med detta...blir jätte fint och håller länge. Tog även en sväng förbi dreamhome, åhhh va mycket fint dom hade fått in. Men jag får hålla hårt pengarna tills vi ska till Ullared...får se om det blir nåt över efter det. Fick iallfall köpt mig en jätte fin bild på en ur söt liten flicka...=)
Ska snart in å beställa tavlan på Isa men måste bara få till en fin bild (Simone om du läser detta, när har du tid?????) ska hänga ovanför våran säng.
Just nu sover Isa och jag ska slänga på mig smink och fixa håret, ska börja jobba kl 2 och slutar inte försen 22:15 ikväll. Ska faktiskt jobba hela veckan, ingen är gladare än jag för det. Har fått mycket tider nu ända fram till augusti. Sparar många mammadagar och jag kan göra många besök på dreamhome hahhaha....ja jag vet shopping galen iallafall när det gäller inredning och kläder till barnen.

Ha en fortsatt bra dag i solen....!


Slappar söndag!

Vi har tagit det lungt idag...bjuder på lite bilder ifrån dagen!


Vi har lekt i sandlådan


Här fick Isa sitta....så gott att vara nerbäddad!


Mammas sötnos


Blåsigt idag...

Oj va det blåser ute idag, var inte alls kul att vara ute med barnen. Men var ju tvungen att gå ut med hunden en sväng iallafall. Hon höll på att blåsa bort =) stackaren.
Sitter just nu på golvet inne i Haylies rum och försöker hålla barnen sysselsatta. Inte det lättaste idag känner jag, har inte riktigt nån ork kvar idag. Snart kommer hjärtat hem och avlöser mig för då är det min tur att jobba, kvällspasset på preem. Får inte träffa honom idag, vilket känns trist. Men man måste ju jobba för att få in pengar som vi sedan kan göra mycket kul för!!!
Har fått massa tider nu framöver och det känns toppen...veta att man sparar massa mammadagar. Kan inte bli bättre, kan även behövas nu när vi ska flytta till huset. Alla säger ju att det är så dyrt med hus, så man får la spara så man har om det skulle krisa...
Har fixat barnvakter idag med, inte alltid så lätt att få det. Jag och Maccan ska till Ullared nästa söndag och inhandla 1000 saker som behövs till huset, lampor, handdukar m.m. och även lite kläder till barnen. Dom har så bra & billiga sockar och underkläder till barnen....en hel shoppingdag för oss själva. Ska även stanna till i kungsbacka och shoppa ;) längtar redan. Finns ju inget roligare än att få handla fina saker till sin familj...
Nej nu vill barnen inte att jag sitter framför datorn mera....ha en fortsatt bra söndag!


Här ska vi snart bo!!!

VILL FLYTTA NUUUUU!!!!!!


Vilken morgon!!!

Dagen började bra tills min underbara dotter börja skrika och gråta för att jag råkade spola efter att hon varit på toaletten. Hon har nu stått och skrikit i 30 min....börjar så smått avta. Dom kan verkligen reta upp än på morgonen. Är underbart väder idag iallfall, skall göra i ordning oss för att åka och byta våra däck på bilen och sen bara vara ute och njuta av solen.
Skall ut till tomten idag igen...är så kul att se alla framsteg. Hittade inte kameran igår så vi kunde inte ta några bilder. Letade som bara den men hittade den inte, så i morse när jag skulle ta en servette så hittade jag den inlindad i servetter. Haylie som varit framme igen ;) hon ska alltid packa in allt.
Idag ska jag iallafall fixa bilder så ni får se...
Tänk bara en månad kvar nu & bara en vecka kvar tills huset kommer....wiiii ingen e lyckligare än jag just nu haha!!!
Ska försöka få Isa att somna en stund nu så jag kan hoppa i duschen i lugn och ro!!!
Ha en skön dag i solen!!!;)


Livet leker....;)

Gårdage var toppen....var hemma hos Martina hela förmiddagen. Barnen leket jätte bra ihop och vi var ute hela dagen. Fick lite färg i ansiktet. Martina bjöd på go sallad och fika.
På eftermiddagen åkte jag hem till Carro, där även Sofia och Matilda var. Satt hemma hos henne och tjötade några timmar. Alltid så skönt att komma iväg och få prata av sig ;) nåt vi tjejer behöver extra mycket tror jag...
Idag ska vi visa lägenheten...sen ut till tomten. Den är nog helt färdig idag, kommer nog bli hur bra som helst.
Lägger in bilder på det sen.
Här kommer lite bilder ifrpn gårdagen, hinner inte skriva mer har en smått rastlös Isa brevid mig.
Jag som behöver städa wiiiii stressad till tusen just nu....men det går över så fort jag får gjort de värsta här hemma. Vad slapp jag blivit, orkar ej bry mig hemma längre. Vill bara FLYTTA NU!!!!!


Haylie och Clara leker med bilar & ser överlyckliga ut ;)


Skönt för barnen att vara ute!


Målar dags


Isa och Ida leker


Camilla & Martina

Tack för en mysig Dag ;)


Sol sol sol



Hitta en skön sommarbild...nu längtar jag VERKLIGEN till allt som har med sommaren att göra ;)

Härlig Dag!

Dagen har varit hur bra som helst...kunde inte varit bättre faktiskt. Lämnade Haylie hos dagmamman i morsen sen åkte jag & Isa hem å tog det lungt här hemma. Vid 2 tog vi en lång promenad med hunden och sen hämtade vi Haylie. Är så skönt när det är fint väder, tiden går snabbare, man har saker att göra hela tiden.
Det är gott att kunna sitta ute i solen och att barnen slipper alla dessa kläder. När hjärtat kom hem åkte vi och kollade på möbler till vårt badrum, hittade det vi skulle ha & det kommer förhoppningsvis bli toppen.
Trodde inte det var så dyrt med badrumsmöbler som det var....sjuka priser!!!!
Nu sover barnen och jag hoppas att dom fortsätter med det så vi kan få sätta oss i soffan & bara ta det lungt resten av kvällen. Imorgon ska jag hem till Martina med barnen och Camilla och hennes barn. Ska bli så kul, har länge sagt att jag ska komma å hälsa på men har aldrig blivit av. Det ser jag fram emot. På eftermiddagen ska jag träffa Sofia, Carro och Mathilda...utan mina söta töser hoppas jag =) så att jag kan få sitta ner ostört en stund!!!!
Fick äntligen beställt ett par rosa converse till Haylie idag, lite osäker på storleken men får hoppas att dom passar, annars får jag beställa nya. Hon fick även ett par lila super söta skor av mamma & pappa idag, bra att ha en mormor och morfar =) cyklade precis och hämtade dom. Skönt at komma ut en sväng innan man ska sova.
Nu vill Maccan ta över datorn här så jag får väl sluta skriva....ha en skön kväll!God Natt!!!=)





Dessa fina skor beställdes



Denna fina text fick jag hem i brevlådan idag och ska sitta i mitt kök =)



Denna schablon beställde jag till Haylies rum, hon har en likadan ovanför sitt kök idag men måste ju göra en ny när vi flyttar, så fick beställa en ny =)



SOL ;)

Nu är det verkligen jätte skönt väder ute!!!Man blir på så bra humör och pigg...har varit ute hela dagen. Åkte till Kungälv en sväng på förmiddagen med Katta och barnen.
Dimon lekte vid ankeborg och sen gick vi lite i affärerna . Vid ett hämtade jag Haylie hos Nettan, sen åkte vi ut till tomten. Skulle gå igenom några saker, ser ut att bli riktigt bra. Glömde kameran så tyvärr blev det inga kort, får åka ut på onsdag och ta kort. Tänk om man hade haft råd att bygga en altan denna sommaren, vad underbart!!!Men det kan jag nog glömma, det är ju tusen saker som skall fixas och betalas. Man kan inte får allt med en gång, kul att göra lite i taget.
Sitter och kollar på Isa nu som är farligt nära att krypa nu....några dagar till så=)
Har precis varit ute på en promenad med Tassa och Haylie, var även ute och lekte med Haylie i sandlådan.
Skönt att slippa sitta inne, så mycket lättare och hon blir gladare. Inte så rastlös.
Nu ska vi baka chokladbollar och sen blir det sängen för barnen, ska nog cykla till preem och hyra en film.
Ha en skön kväll...

Toppen väder...

Gick upp halv sex i morse, min lilla Isa är så förkyld att hon inte kan sova. Hoppas det går över fort.
Vi började morgonen med ett bad, efter det somnade Isa om och jag å Haylie passade på att baka. Borde inte göra det för jag ska INTE äta massa skit. Men Haylie tycker ju det är så roligt, vad gör man inte för sina barn =)Har precis varit på Haylies farfars jobb och lämnat massa kakor till honom och dom andra som var där.
Nu sitter jag här, fast att det är så fint väder ute. Ska faktiskt ta på mig och gå ut strax....Haylie är ute på gården och leker med barnen. Skönt nu när hon börjar bli så stor att hon klarar sig själv ute en stund, självklart får jag sitta i köket och hålla koll, men ändå. Känns som en frihet för både henne och mig. Hon kan vara ute hur mycket hon vill och när hon vill PERFEKT!!!!
Ska åka till Ikea sen när hjärtat mitt kommer hem, ska kolla lite på badrumsmöbler. Se om dom har nåt fint??!!
Ser att grannarna ska grilla idag...får se om inte det blir så här med. Grillad kycklingfilè med bakpotatis och sallad låter rätt gott nu faktiskt....;)
Ha en fortsatt bra dag i solen....


En trött Haylie, tidigt blev det idag!!!


Älskar smeten


Gott Gott!!!


Gullunge!!!!

Då var håret färgat ;)






Senaste dagarna i bilder...

Hinner inte skriva, lägger upp lite bilder på dom senaste dagarna =)

Nellies 1 års kalas


Nellies tårta


Nellie njuter av att få kladda med sin egen tårta =)


Caroline tar fram paketen


All barnen hjälper till med att öppna paket

Nu börjar det hända saker med vår tomt, här kommer lite bilder ifrån idag!








Här ska vi bo snart =)

Vi avslutade denna dag med ett bad....

 


Skön Tisdag

Nu sover min lilla Tös och jag passat så klart på att skriva i bloggen. Det är inte lätt att hitta tiden just nu för att skriva här. Ofta blir det stressade inlägg när barnen sover. Haylie är hos dagmamman och vi ska strax åka och hämta henne..lämnade henne vid nio tiden och sen åkte jag hem med Isa och tog ett långt varmt bad! Skönt att få tid ihop med bara henne. Det är nåt jag VERKLIGEN saknar, egen tid med barnen. Inte alltid ha båda med sig hela tiden. Skönt att bara kunna koncentrera sig på en av dom. Måste vara stor omställning för Haylie som haft all uppmärksamhet och sen få ett syskon som hon ska dela sin mamma och pappa med =)

Tittar just nu runt på nätet och jag hittar så mycket fint som jag vill ha. Inredning, skor, kläder till mig och barnen. Varför utsätter man sig för detta. Varför kolla när man vet att man inte får köpa nåt?????Det är ju alltid så att man hittar sååå mycket fint när man inte kan handla. Ska inte klaga, köper väldigt mycket men på nåt sätt blir man aldrig nöjd. Fast min gaderob är helt ur KASS, måste inhandla så mycket nytt nu till våren och sommaren. Har verkligen inga vår skor och inga vårkläder...kan ju inte gå runt i tjocka tröjor och jeans mitt i sommaren =) ne nu ska jag sluta gnälla. Är en kort tid detta gäller, får ju mitt efterlängtade HUS!!!!!!!

Snart kommer hjärtat mitt hem, vilket ska bli så skönt. Saknar honom...när jag hämtat Haylie ska vi hem och laga mat. Idag blir det Biff med bea, klyftpotatis, vitlöks stekta champinjoner och sparris MUMS!
Ikväll ska jag på personalmöte på preem...får se vad vi kommer fram till idag =)

Inne & Myser...

Har faktiskt inte tänkt att lämna lägenheten idag försen vi ska på kalas hos Nellie som fyller hela 1 år idag. Tiden går så fort. Inte längesen hon föddes tycker jag. Längesen man träffade alla, så det ska bli kul.
Maccan var ute med Tassa innan han åkte iväg i morse så jag skipper gå ut på några timmar. Inte roligt att behöva klä på töserna massa kläder för att vara ut i max 5 min. Min hund älskar inte direkt detta vädret.

Ska försöka få städat lite här hemma, det ser verkligen för jä... ut. Lådor och saker överallt. Det är väl så när man ska flytta. Få se det från den ljus sidan, betyder ju att vi snart kommer bort ifrån denna trånga lägenhet.
I helgen fick jag köpt mig 3 jätte fina fönster med spegelglas. Dom skall sitta ovanför min kökssoffa i köket, kommer förhoppningvis bli jätte fint. Köpte även en jätte fin dekorations stege som skall stå i vårat badrum och rvå texter som skall sitta i köket, en på dörren in till tvättstugan och en som skall sitta på väggen i köket. Wiiiii nu längtar jag så jag blir galen. Vill bara flytta NU, kommer skriva det ett antal gånger här kan jag tro hahaha men så är det när man längtar efter nåt så mycket.
Dags att leka med barnen lite innan det är dags att börja med städningen.
Ha en bra dag!!!!


Grattis

GRATTIS NELLIE PÅ DIN 1 ÅRSDAG!!!!






Hemma igen...

Nu var vi hemma igen efter en trevlig men rätt påfrestande helg =) barnen har varit som iglar på mig. Men det hör väl till antar jag. Bilresan gick bra iallfall, båda sov.
Vi har ätit massa god mat och godis. Barnen fick påskäg fyllt med godis och kläder. Nu blir det inget mer godis på länge!!!!!Vi var 13 vuxna och barn som var hemma hos Bert-Ola, som bjöd på stor påskmiddag.

Just nu är Marcus och köper mat tills oss...orka inte laga idag så det får bli en sallad för mig och pizza till honom & Haylie.
Nu får jag ta hand om töserna här, dom gillar inte att jag sitter vid datorn.
Lägger in lite bilder....


Haylie letar efter sitt Påskägg =)


Min söta Påsk kärring


Johannes, Simone & Marcus skjuter med luftgeväret


Simone skjuter


Isa leker brevid en smått bakfull och trött Marcus


En morgonpigg Haylie

Strax åker vi ;)

Ska bli så skönt att komma iväg, slippa lägenheten ett tag. Kunna gå långa promenader med Tassa i skogen och äta sååå mycket gott!!!!Har packat hela morgonen, sprungit som en dåre medas barnen tittat på.
Maccan jobbar idag, så vi ska hämta honom sen och åka upp till Torsö-Mariestad för att fira påsk. Jag älskar verkligen påsk, midsommar, jul ja allt som har med högtider att göra. Vill verkligen att mina barn oxå ska gilla dessa dagar, därför är det viktigt för mig att hitta på nåt extra dom dagarna.
Har varit ute hos min farmor och farfar idag med och lämnat påskägg fyllt med godis, det kan dom behöva =)
Tog även en sväng förbi tomten...längtar så tills vi ska få flytta. Inte långt kvar nu, ska snart börja ta bilder på bygget. Kul att ha senare i livet!

Nu ska jag packa ner det sista, Haylies kläder som hon ska ha när hon ska vara påsk kärring.
För det är ju ett måste....=)
Glad Påsk på er!!!!

 


Glad Påsk!

Sitter just nu i mitt kök & lyssnar på Isas skrik när Marcus försöker få henne att somna. Jag förstår inte varför hon inte vill somna på kvällarna. Hon var så duktig på det förut och nu har hon bara ändrat rutin totalt. Blir absolut ingen egen tid på kvällen längre, vilket är så trist!!!
Haylie sitter här brevid mig och läser en saga för mig, sötis! =)
Idag har vi haft fullt upp, åkte till Cecilia i morse med alla mammor...var kul att få komma och hälsa på i deras nya hus. Det var verkligen ett jätte mysigt hus & hon hade det sååå fint hemma.
Hon bjöd på frallor, kaffe och kakor det är ju alltid lika gott. Jag och barnen åkte hem vid halv ett tiden. Marcus var hemma och hade städat & gjort pizza till oss. Han åkte till jobbet vid tre tiden men kom hem lika fort igen för han hade tydligen semester haha...snacka om att ha noll koll.
Fick iallafall ha honom hemma hela kvällen....I LIKE!!!!
Åkte till klädkällaren och köpte gardiner till huset. Dom hade jätte många fina gardiner och det var svårt att välja.
I morgon åker vi upp till mammas och pappas stuga på torsö i Mariestad för att fira påsk. Ska bli skönt att komma iväg, bara vara. Äta god mat, vila och umgås. Även underbart att få vara med hjärtat några dagar, det händer allt för ofta.
Blir inget bloggande på hela helgen, får ta det när jag kommer hem. Ska även passa på att ta massa bilder tänkte jag. Ska ta en bra bild på Isa som vi ska lämna in på dreamhome så att dom kan göra en tavla.
Nej nu ska jag ta hand om min extremt trotsiga Haylie....förstår INTE hur man kan vara så envis!!!!!!Blir lite smått galen emellanåt =(....

GLAD PÅSK!!!!!


RSS 2.0