Sol :)

img_0876 (MMS)

God morgon, idag är det fint väder. Riktigt varmt ute :))) gott de. Synd bara att jag ska jobba hela veckan men men ingen ide att klaga...jobba måste man! Kommer fler dagar. Har så mycket man vill göra här hemma och denna veckan jobbar vi om varandra varje dag :/ är inte lika lätt att få något gjort när man e ensam med barnen. Ni får ha en skön dag, dags att åka till jobbet...(la upp en bild på min fina text som jag har i köket)


Tack!!!

img_0874 (MMS)

Idag fick jag 2 superfina gamla mjölk kannor av Bert-Ola, en mjölkbonde som bor i Mariestad. Jag skall plantera blommor i dom :))


Ögoninflammation

img_0872 (MMS)

Idag sitter vi på altanen och njuter av solen...det gäller verkligen att Passa på för man vet aldrig när den är framme igen! Är trött och hängig idag, har åkt på ögoninflammation :/ det gör ont och ögonen är så svullna, ser ut som att jag gått en boxnings match :) i morse åkte jag och hjärtat iväg och köpte en matta till tvättstugan...det blev en grå/vit randig. Det är ett måste med mattor hemma, blir mysigare och mer hem trevligt. Marcus har även börjat gräva ett hål där våran flaggstång skall stå, flaggstång är ett måste när man bor i hus enligt mig :)) snart kommer syster och johannes hit och hämtar spjälsängen som vi har köpt till dom. I veckan blir det mycket jobb för min del :)) gott de! Ha det fint vänner....


Gäsp!!!

Oj idag är jag trött och sliten...men det är de värt. Hade riktigt roligt hemma hos Carro igår, har ont i käken av allt skrattande. Vi kom aldrig ut på krogen, tur var väl det :)) Jennifer och Andreas körde hem oss, var inte hemma jätte sent och måste medge att de känns rätt skönt. Måste göras om snart igen. Har precis ätit pizza, sitter just nu i soffan och myser med Haylie. Isa & Marcus sover, han ska strax åka till jobbet. Hade hellre haft honom hemma hela dagen. Jag ska faktiskt städa här hemma och tvätta. I morgon måste jag åka och handla en Förvaringslåda till altanen, där vi kan lägga dynor mm. Skall även hämta spjälsängen som jag köpt till Simone & Johannes. Oj vilket trist inlägg det blev...ha en fortsatt fin söndag vänner!

Lördag & ingen sol:/

Nu var man hemma igen, har precis vaknat. Även mina små flickor har vaknat och är i full gång. Vi har haft 2 mysiga dagar. Önskar verkligen att vi kunde ha 4 veckor semester ihop iår men men...igår kväll kom Johannes och Simone hit, vi åt tacos. Barnen kom isäng rätt sent. Jag och hjärtat tog ett långt varmt bad när dom hade somnat. Jag har sovit jätte bra i natt, det tillhör inte det vanliga. Skall storstäda nu på morgonen och sen ska vi åka in till stan, vi ska fiks och kolla runt lite. Ikväll skall barnen sova hos farmor och farfar. Jag och Marcus ska hem till Caroline och Niklas, party party ;))) ska bli riktigt kul. Kommer lägga upp bilder ifrån dagarna på måndag, det hinns inte med nu i helgen:) hoppas ni får en fin lördag....

God morgon;)

Inte jätte pigg just nu...ligger i soffan & ska ta mig upp & packa. Är febrig och förkyld ;( men men bara att gilla läget. Ska äta lite frukost, lämna hund hos mamma & pappa, sen åker vi till Astrid Lindgrens värld ;)))

Mammas älskling!!!!!

img_0861 (MMS)

Världens goaste unge:)))


Ont i halsen :/

img_0863 (MMS)

Känner mig halv kass, ont i halsen & huvudet. Fryser gör jag också! Sitter i soffan med töserna och kollar på Pippi, måste ju förbereda oss inför Astrid Lindgrens värld :))) har precis varit & köpt blommor till min stora mjölk kanna och köpte även en hjärt kruka som jag dekorerat. Får se hur länge det får stå ifred...har ju en pill unge här hemma. Var inne på lindex förut och köpte en jätte fin tröja till Haylie (bild kommer) köpte även en klänning till lilla Livia som fyllt 1 år...åkte hem till Rebecka där hon bjöd på den godaste lunch jag ätit på väldigt länge. Sallad, flingsalt, bröd, supergod dressing och till efterätt blev det pannkakor, sylt & grädde. Tack för idag vännen, alltid skönt att få prata av sig :) nu är det dags att äta kvällsmat och sedan packa inför morgon dagen. Saknar Marcus otroligt mycket idag!!!!!


Irriterande!!!

Skrev ett inlägg både i förrgår och igår men dom har inte lagts upp. I förrgår kom bara bilden upp som ett sms inlägg, tråkigt då man inte orkar skriva om allt. Ja ja, inget större problem :) åskar ute idag och regnar, längtar efter sol & värme nu. Känns som att det är på tiden. Hade en trevlig förmiddag hemma hos Jennifer igår, där även Carro & Jenna var. På kvällen färgade syster mitt hår, blev inte riktigt nöjd men får göras om en annan dag. Hämtade även mitt paket ifrån H&M, skickade efter ett par skor som satt jätte bra. Ska lämna Haylie på dagis om några timmar sen in till Kungälv för att vaxa mina bryn. Efter det blir det en sväng hem till Rebecka, för att dricka kaffe utan barn. Det behövs verkligen just nu, då dom är inne i världens trots. I morgon åker vi till Astrid Lindgrens värld, måste packa och handla lite inför detta...Det ska bli sååå mysigt & skönt att komma bort. Är även ledig hela helgen, på lördag blir det utgång :)))

SMS-inlägg

img_0857 (MMS)


God natt...

img_0810 (MMS)

Min lilla älskling gillar verkligen att borsta tänderna :) nu ska vi gå & sova & klockan är strax sju, tidigt jag vet men jag är galet trött idag!!!!!


Grattis!!!

Nu har Jenny & Örnies lilla pojk kommit :)) grattis till er båda. Längtar tills vi får träffa den lille.

Fina fynd!

img_0807 (MMS)

Dessa fina små hjärtan fyndade jag idag, köpte även några andra små söta skyltar.


Ullared!

img_0809 (MMS)

Blev ingen cruising, Jenny och Örnie fick åka till bb i natt :) så nu sitter man här hemma och väntar med stoooor spänning!!! Gud vad nyfiken jag e...hoppas Jenny inte får det allt för jobbigt & att det går fort!!! Jag åkte till Ullared med mamma och Haylie tidigt i morse, det var lagom mycket folk. Hittade massa fint, kunde köpt massa massa massa! Men ska ju dit snart igen, i början av juni med syster yster, då blir det mer shopping. Vi hade en mysig dag ihop....på eftermiddagen kom Matte och hans kompis hit, dom drack och tjötade. Fick även fullt upp med att titta på Haylie som ivrigt ville visa sina cykel talanger :) dom åkte härifrån vid halv sex, inte så jätte nyktra :) strax efter det kom mamma, pappa och Leif hit. Dom hade köpt med sig jordgubbar, glass och grädde & två fina blommor till mig. Vi satt på altanen och pratade nån timma och nu har vi precis landat i soffan. Ska sova snart...jag ska upp & jobba tidigt i morgon, Hmmm får väl se hur Marcus mår i morgon när han ska upp med barnen...la upp en bild på lite av dagens shopping. God natt ni fina!


SMS-inlägg


Sent!

Ligger i soffan och är sååå trött! Har jobbat kvällen och är så trött att jag inte orkar gå ur soffan, kommer sova där i natt :) ska upp tidigt i morgon, ska åka till Ullared med mamma och Haylie. Jag skulle egentligen åkt med Jenny och Örnie på cruisingen i morgon, men pappa erbjöd sig betala min shopping & det tackar man inte nej till :)) vad skulle man göra utan sina föräldrar??!!får väl se om jag hittar nåt fint, vore konsigt annars!!!!! Väntar bara på att någon av mina små flickor ska vakna, brukar komma på natten och vill sova i vår säng...mysigt tycker jag. Min underbara Haylie har lärt sig cykla utan stödhjul idag, vi tog bort dom idag och efter bara två försök cyklar hon nu jätte bra! Hon kan hon!!! :) lilla söta Isa har oxå cyklat massor idag, fast på sin lilla trehjuling....god natt ni fina!

Torsdag...

img_0804 (MMS)

Jaha då var Haylie lämnad på dagis och hunden rastad, funderar på vad vi ska hitta på idag. Blir nig att åka till fästningen och äta en glass. I eftermiddag ska vi hälsa på moster, mormor & morfar. Blir verkligen galet rastlös av att vara hemma hela dagen, sällskaps sjuk. Kan ju alltid hålla tummarna för att mina bonus checkar ifrån H&M kommer idag, så jag kan shoppa lite fint till flickorna och mig själv! Sitter i soffan med Isa och det är väl dags att klä på henne lite kläder, blir nog fint väder idag saknar dock värmen!!!! Den får gärna komma tillbaka nu...ha en fin dag vänner!


Regn ute, Sol inne ;)

img_0798 (MMS)

Sitter i soffan med Haylie och kollar på Hello Kitty. Har haft Rebecka och barnen här idag, vi åt sparris/räk sallad och rulltårtsbakelse med jordgubbar. Alltid kul med besök. Rebecka fyller dessutom år idag, stort grattis. Lill tösen ligger just nu & sover, får se vad vi ska hitta på sen. Blir lite rastlös av att sitta inne en hel dag, är dock trist väder! Vi fick våran Markus idag, längtar tills den kommer upp :) spännande att se hur det ser ut. Nu ska jag Passa på att mysa med min lilla tjej...


Ont i hjärtat!!!

img_0797 (MMS)

Det gör så ont i hjärtat att veta vad min Goa arbetskamrat & hennes familj gå igenom. Livet kan vara så grymt & orättvist! Ingen ska behöva se sitt barn må så dåligt. Varför???ett litet barn som skall ryckas bort ifrån alla som älskar henne så. Sorgen är stor!!!!tankarna går till er....


.....

Just de ja INSPIRATION...har så mycket idéer och har fått så mycket inspiration att det kliar i fingrarna! Vill bara att lönen ska komma så jag får förverkliga lite av allt som snurrar i mitt huvud!:)) bilder kommer så småningom...god natt vänner!

Inspiration...

img_0796 (MMS)

Go kväll...ligger i soffan & ser på "en unge i minuten" älskar det programmet. Jag minns verkligen känslan och glädjen!!! Men även smärtan :) vi har haft en underbar dag. Körde Haylie till dagis, åkte hem och storstädade är sån skön känsla när allt är rent. Vi hämtade Haylie vid två tiden & åkte hem till familjen Nordgren i Jörlanda. Vi fikade med smörgåsar, när Daniel kom hem ifrån jobbet gick vi en promenad till affären och köpte mat. Det blev kyckling i ugnen & ris, jordgubbar & grädde till efterrätt och massa kaffe :)) jätte gott var det. Barnen fick verkligen lekt av sig och vi vuxna fick pratat av oss! Åkte hem strax efter sju. Töserna sover gott...la Isa i Haylies säng (skavfötters) men när jag gick in för att kolla till dom hade Isa krypit ner hos Haylie...sån härlig känsla att veta att dom tycker så mycket om varandra, å känner sig trygga ihop. Mina Goa ungar!!!!kärlek...


Borde sova e trött!

Somnade vid två tiden och vakna nu, kl är fem. Blir galen, kan inte somna om men är jätte trött! Barnen kommer ju vakna om nån timma så det känns helt onödigt att ligga här och vrida på sig. Har haft ont i magen hela natten, alltid lika jobbigt. Funderar på att gå en sväng med hunden innan flickorna vaknar....några timmars sömn hade varit Såååå skönt!

Jenny & Örnies fina hus :)

img_0792 (MMS)

Dom har ett sååå fint hus!!!!


Målning...

img_0791 (MMS)

Kl nio i morse var vi hemma hos Jenny & Örnie....började måla direkt, lika bra det. Vi hade tur med vädret idag, började regna precis när vi skulle åka hem vid fyra tiden. Vi fikade och grillade....riktigt gott var det. Vi kom en bra bit med målningen och det var faktiskt riktigt trevligt!!!:) barnen leke för fyllt och det slank även ner både glass & bullar, så får det bli ibland. Har målarfärg på hela händerna och även några snygga vita slingor i håret :) sitter just nu i soffan och ser på tv. Vi är helt slut. Marcus skall iväg på 50 års fest och utgång. Peter kommer strax och hämtar honom. Här hemma ska vi se heja på Sverige!!! Måste säga att Jenny är grym som målar och klätrar i vecka 39:) nu kommer nog bebis snart! :)


Beroende & trött

img_0785 (MMS)

Jag är beroende att desinfektionsmedel...tvättar händerna med det hela tiden hemma och på jobbet. Nog en skada ifrån alla år inom vården :) fick iallafall denna lilla flaska av Camilla idag, kan nu även ha med mig en i väskan & gott luktar den med TACK!!!kom precis hem efter ett pass på jobbet, e trött och vill sova. Marcus har åkt till Matte, får se när han kommer hem...sover antagligen när han kommer! I morgon hoppas vi på relativt bra väder iallfall, vi ska hem till Örnie & Jenny, hjälpa dom med att måla huset:) på kvällen ska Marcus på födelsedags fest...jag ska vara hemma med töserna. Nej nu säger jag god natt vänner, mina ögon orkar inte mer!


Rastlös!!!

img_0784 (MMS)

Sitter på altanen och är sååååå rastlös!!!!!vill göra nåt shoppa massa kläder, ny inredning, dansa, grilla och parta!!!! Men icke, det går inte idag får så snällt sitta hemma :/ extra trist är det att Marcus jobbar. Funderar på att ta en promenad till tempo och köpa godis! Skulle även haft en bra film tills ikväll! Barnen leker snällt i sandlådan, vad skulle man göra utan den?:) åh vad jag vill ha semester ihop med hjärtat...4 härliga veckor! Bara mysa och ta dagarna som dom kommer, ja ja får bli nästa somnar! Får väl ta den där promenaden innan det börjar åska och regna, ser grått ut!!!


Sovit gott...

img_0772 (MMS)

Oj somnade visst igår när jag skulle lägga Isa, måste somnat strax efter åtta tiden :) ja ja lika bra det, Nu är jag pigg iallafall och kl är bara halv sju!!! Solen lyser och jag hoppas på en fin dag, är ledig hela dagen vilket jag älskar. Tänk om jag alltid kunde ha denna lyx att jobba dom jag gör nu :))) Isa är vaken men resten av familjen sover gott. Ska snart gå upp och göra frukost, ska hem till Rebecka idag och även träffs Jenny, det är alltid lika kul!!! Dom går mig alltid på bra humör! Hjärtat kommer antagligen åka mc hela förmiddagen, sen är det dags att jobba för hans del. Var hemma hos mina föräldrar igår en sväng, åt paj med vaniljsås och tog en promenad till affären. Jag fick en till liten skylt med text på utav pappa TACK!!!! Ha en fin dag vänner...


Mys kväll :)

img_0761 (MMS)

Åt räkor och satt precis vid havet, tack för en underbar kväll!


Lycklig Marcus...

img_0767 (MMS)

Ja det blev en motorcykel...nu kommer väl jag inte se mycket av hjärtat i sommar :) Tyrone och Marcus åkte upp till Värmland och hämtade den. Synd att det ska regna idag, han hade ju så gärna tagit sig en runda idag! Igår kväll kom Jenny och Rebecka och hämtade mig, vi åkte till sundhammar där Patricia har ett sommarställe precis vid havet, ett helt otroligt fint ställe!!!!! Vi mötte upp Patte, Marie och Elin. Vi åt räkor mm och satt och pratade, så mysigt!!!! Jag var hemma vid elva tiden. Nu sitter jag i soffan med mina små flickor och kollar på Pelle Svanslös. Vi ska strax äta frukost & lämna Haylie på dagis. Ska ta med Isa till affären, behöver storhandla. Det ekar i kylen :) min bror fyller 25 idag så det kanske blir lite tårta idag vem vet :) ha en fin dag vänner...


Tidig morgon...

img_0756 (MMS)

Jag kan inte sova längre på morgonen, vaknar vid 6 tiden varje morgon nu. Töserna ligger & sover så gott, även tassa sover :) ja ja dagen blir ju lite längre iallafall! Ska snart åka till jobbet, hade tänkt springa innan men har ont i magen och mår illa, antagligen för att jag ätit bröd för första gången på 2 veckor, så nu är det slut på det! Vädret är underbart idag...kommer bli en toppen kväll i sundhammar. Ska åka förbi fiskbilen sedan och köpa räkor mm. Marcus och min bror ska på äventyr idag, om allt går som vi hoppas så har jag en lycklig sambo i eftermiddag. Håller tummarna, han är värld de bästa. Även om jag blir lite nervös. Dags att starta dagen...:)


Underbara dag!

img_0755 (MMS)

Åkte hem till Jennifer tidigt i morse, där även Carro, Linda och deras söta töser var. Vi satt i solen hela förmiddagen, lekte i sandlådan och åt god lunch. Åkte hem vid två tiden...hade gärna stannat längre men var tvungen att hämta Haylie på dagis. När jag var på väg hem tyckte jag bilen lät konstigt, stannade och upptäckte att hjulet inte satt fast ordentligt :/ Marcus kom & hjälpte mig, sen åkte han till jobbet. Sitter i soffan och ser på Karlsson på taket med barnen...har varit ute hela dagen så dom e trötta nu. Dom ska få bada sen, blir att lägga sig tidigt idag. Är trött & har huvudvärk :( trist!!!!! I morgon blir det några timmars jobb och sen ut till sundhammar på kvällen för att äta räkor med dom underbara:)))) hoppas vädret håller i sig! Kan ju inte bli bättre....:)


Fin dag...

img_0746 (MMS)

Hade en trevlig kväll igår med tjejerna på kinan, åt jätte god mat och pratade i flera timmar :) men tiden går alltid så fort. Jag var hemma strax innan elva, gick å la oss direkt...vaknade tidigt i morse. Tog min vanliga runda, fick sällskap av Haylie som satt i vagnen. Vi har varit ute hela förmiddagen, suttit i solen och bara haft det skönt! Sitter just nu i soffan och tittar på tv med Haylie, Isa somnade precis. Tänkte åka en sväng till Mamma & pappa sen...köpa lite godis och glass! Är ledig mycket denna veckan :) gott de. Ska nog försöka ta mig till Slottskogen om jag hinner. Man har alltid fullt upp, men det gillar jag. Måste Passa på & tippsa om de små fina skyltarna med text på ifrån city gross...kostar 16:- självklart var en skylt tvungen att följa med hem :) blir nog att köpa 1 eller 2 till :))) tack mamma! Nej nu ska jag sätta mig på altanen en stund till. Ha en fortsatt fin söndag!


Rullgardin!!!

img_0741 (MMS)

Det ska inköpas väldigt fort, i morse vaknade min lilla dotter 04:15 :( hennes mamma tänker absolut inte gå upp så tidigt!!! Ja ja nu är kl halv åtta och jag ska strax ge mig ut på den dagliga rundan...lika bra att få det gjort på morgonen. Hinner inte det sen, Haylie ska på kalas, vi ska hämta hem Marcus cykel och ikväll ska jag till kinan med Micaela, Tess, Jennifer och Sofia...vi ska äta gott och prata massor :) mysigt!!! Synd bara att inte Carro kunde följa med. Får bli nästa gång. Känns gott att vara ledig hela helgen, trist att Maccan jobbar i morgon bara. Ha en fin dag!


Fredag:)

img_0740 (MMS)

Oj e helt slut...ligger i soffan just nu och tar igen mig efter en rejäl promenad. Försöker som sagt springa eller powerwalka en runda varje dag med eller utan barn, gäller att vara envis!!! :) Carro, Jenna och Jennifer kom hem till oss vid tio tiden i morse...vi drack kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord, mest om att resa. Jag är grymt sugen på en rest resa i september, får se på detta:) Jennifer var tyvärr tvungen att åka till jobbet vid ett tiden men Carro stannade kvar, åt middag här och vid fyra åkte hon hem. Jätte kul att ha er här idag!!!!;) görs om på måndag fast med massa sol!!!! Vi tog en sväng till bäckebol och köpte paket till Cornelia, Haylie ska på kalas hos henne i morgon. Hon längtar som en tok!!! Pratat om det hela veckan. Jag fick även köpt jätte fina äggkoppar, letat länge efter det! Nu äntligen har jag fått köpt det! Har läst saga för töserna som ligger och sover gott tillsammans i Haylies säng, syskon kärlek!!! Jag och Maccan ska krypa ner i soffan och se en film...i morgon blir det full rulle igen. Sov gott vänner!


Torsdag...

img_0720 (MMS)

God morgon! Ligger i sängen och pratar med Isa. Dom andra sover så skönt. Idag är det jobb som gäller...sen hem och mysa med film i soffan. Älskling är hemma ikväll UNDERBART!!!! Hoppas att mitt stora paket ifrån H&M kommer idag, vill ha alla kläder jag beställt. Synd bara att en liten del av det kommer senare :/ har mycket på gång här hemma nu och vi får väl se om det blir som vi vill! Regnar ute idag men skulle bli fint till helgen och då är jag ledig :)))) i morgon kommer Carro och söta Jenna hit, hoppas även på att Goa Jennifer kommer! Alltid roligt att träffa dessa vänner!!!:) nu ska jag pussa lite på mina töser innan det är dags att göra Camilla sällskap på Preem! Ha en fin dag mina fina!


Full rulle!!!

Klockan ringde kl 6 i morse, tog på mig träningskläder och sprang en runda. Är så skönt att komma ut röra på sig. Försöker göra det flera ggr i veckan med eller utan barn. Lämnade Haylie på dagis och åkte till affären och storhandlade, alltid gott när kylen är fylld med mat!!! Åkte hem & bakade en äpple paj, vid elva kom Jenny, Rebecka och katta hit...:) pratade och fikade. Barnen lekte för fullt! Dom åkte hem vid tre tiden. Isa sov en stund och Haylie kom hem ifrån dagis...vi passade på att mysa i soffan en stund och kollade på postis Per. Kände fort hur rastlösheten kom krypande, tog med barnen och drog hem till Rebecka och Mattias, drack kaffe och pratade! Åkte hem strax efter sex tiden, tog en promenad ner till farmor och farfar och lämnade lite paj. Just nu sitter jag i soffan & ser på tv, trött som bara den. Längtar efter Marcus!!!! God natt vänner...

SMS-inlägg

img_0714 (MMS)


Tvättstugan

img_0713 (MMS)

En liten del av min tvättstuga...


USELT HUMÖR!!!!

Är på riktigt dåligt humör, sådär så man bara vill lägga sig i sängen och dra täcket över huvudet. Det är precis det jag ska göra strax!!!! Usch gillar inte sånna här dagar, e arg, sur och allmänt trist att umgås med idag! Ingen speciell orsak, trött å grinig bara. Är lite trött på dagarna bara...alltid samma varje dag!!!! Blir galen, vill ha lite nytt i livet! Har den roliga veckan nu och det är väl det som gör det! Känner för att göra en resa eller två...ja jag blir snurrig vet inte vad jag vill. God natt världen!!!

Snö...

Japp idag regnar och snöar det, helt galet :) men inget att oroa sig för. Snart är solen här igen. Jag har sovit gott i natt, hjärtat har hållt ställningen i natt :) han e underbar han, bättre kille kan man inte hitta. Ligger här i soffan och ser på Madicken med mina små söta töser. Jag ska snart gå upp och starta dagen, ska jobba hela dagen. I morgon kommer Jenny, Rebecka och Hanna hit :)) alltid lika mysigt!!! Jag älskar att ha vänner omkring mig, sällskaps sjuk kan man kalla det :) hoppas det är lite bättre väder så vi kan sitta ute...tänkte baka paj med vaniljs sås till! Hoppas er dag blir fin, var rädd om dig!

Sova snart!!!

img_0712 (MMS)

Sitter hemma hos mamma just nu...barnen äter korv och jag somnar nästan, e helt galet trött!!!! Ska lägga mig och sova direkt när jag kommer hem. Tog en sväng förbi syster förut, blir så fint hos dom. Ska ta bilder nästa gång. Vi har även lekt på lekplatsen i Ytterby en stund, lite små kallt idag. Marcus jobbar kvällen idag....ses inte på hela veckan, mycket tråkigt men jobba måste man. Snart ska vi på mini semester hela familjen, ska bli så mysigt! Ja ja dags att plocka ihop och åka hem...sov gott sen :)


Solig måndag...

Härligt att vakna till sol och blå himmel varje morgon. Idag vaknast jag dock med världens magvärk, Japp den härliga veckan e här igen. Tycker den kommer allt för ofta :) ska strax åka till jobbet och inventera några timmar, ikväll ska jag nog hälsa på simone och johannes om dom har tid. Vill se deras nya säng och på allt annat nytt dom fått gjort inlägenheten. Tänk vad tiden går fort! Inte långt kvar tills bebisen kommer nu, längtar som bara den. Oj nu vakna mitt lilla troll...ha en fin dag!

SMS-inlägg

img_0710 (MMS)


Fler favoriter :)

img_0709 (MMS)

Min dekorations stege och min korg där toalettrullarna fått sin plats...


Träningsvärk!

img_0708 (MMS)

Japp det har jag i mina ben idag, gott e de. Har precis varit ute på en runda, tog med mig Haylie i vagnen, blir lite mer motstånd då! Sitter just nu i soffan och vilar, har inte suttit en sekund idag. Jobbat ett pass på Preem det är allt jag hunnit med idag! Kollar runt lite på nätet, vill så gärna köpa en lekstuga till töserna, ett kommande projekt och den ska inredas i lantlig stil så mycket det bara går :) kliar i fingrarna på mig!!! Har tusen idéer...blir tokig när jag inte kan sätta igång direkt. Får skriva ner dom så jag inte glömmer! Här hemma ska barnen strax sova och jag å Marcus ska se på tv å bara slappa. Ska upp tidigt i morgon för inventering på jobbet...lite trist för jag hinner inte träffa Marcus på hela dagen i morgon. La upp en bild på mitt fönster som jag har i mitt tv rum, det är en av mina absoluta favoriter här hemma...


RSS 2.0