Mys väder!!!

Är en riktig mysdag idag...man kan bara unna sig att vara inne. Idag händer det inte så mycket, jag ska jobba hela kvällen på preem. Har blivit väldigt mycket jobb i sommar, vilket är jätte bra.
Har hunnit med lite shopping i veckan oxå men har tyvärr inte hunnit ta bilder. Ska ta mig tid och ta kort på huset och allt nytt. Vi var en sväng på freeport och där fick vi köpt massa fint och presenter till syster.
Igår var vi oxå iväg och handlade....hittar alltid så mycket fint. Skulle åkt med mamma och pappa idag oxå till en jätte stor butik men fick hålla mig hemma med töserna istället.
Imorgon kommer familjen hit och ska fira systers födelsedag..=) alltid kul när dom kommer!!!
Nästa vecka ska vi åka upp till Mariestad och det ska bli sååååå skönt, bara få vara med Maccan och barnen å ta det lungt, bada och förhoppningsvis sola. Ska hinna med en tripp till Liseberg nån dag med och djurparken...får bli i slutet av sommaren d¨å jag jobbar lite mindre.
Nu ska jag ta på mig och barnen för min hund vill ut nu...
Ta hand om er!!!

God morgon....

härligt väder idag med denna sommaren kan vi inte klaga på, har haft jätte bra väder. För min del har det inte spelat så stor roll, har ju jobbat hela sommaren. Men det har iallfall bidragit till att vi kunnat måla vårt hus, som för övrigt blir helt färdig målat idag UNDERBART!!!!!!!=) ingen e gladare än jag.
Känns så skönt...slippa tänka på det mer. Nästa projekt är altan, men det kan man bygga lite när man känner för det där är man inte lika beroende av vädret.
Vi ska vänta tills i eftermiddag med målningen, e sol på den sidan vi ska måla nu på morgonen. Skönt det att få lite tid ihop på förmiddagen. Kanske ska åka till Freeport en sväng, är en sak vi e ute efter....håller tummarna för att den finns. Ska även fixa lite inför Haylies 3 års kalas...finns nog ingen unge som längtar så mycket tills dom fyller år som Haylie gör. Hon pratar om det varje dag, om vad hon önskar sig och om hur många år hon fyller =) å det viktigaste av allt att vi inte får glömma att sjunga för henne hahha hon är så söt!!!

Har iallafall haft en bra helg och vecka hittills...Krale & Tess var här och vi bjöd på mat, det blev baconinlindad fetaost fylld kyckling, pommes, bea, vitlökssås, färsk sparris och smörstekta champinjoner...riktigt gott!!!
Självklart det det massa god efterrätt oxå.
Pappa och mamma har varit här med och lämnat saker till oss som dom köpt, jätte fina stora trä konsoler som ska sitta vid vår ingång och en volvo sparkbil till Isa. Dom ger oss och barnen saker hela tiden. Jag får bjuda dom på middag snart eller liknande...

Nej nu e det dags att hoppa i badet, sen åka iväg en sväng!!!
Kram på er =)

Förkyld =/

Sitter i soffan nu & e helt slut...jag är så förkyld och har ont i halsen. LÄNGTAR tills Maccan kommer hem å tar hand om mig =)
Jag har jobbat hela dagen och sen hämtade jag töserna hos svärmor som passade dom en stund TACK!!!
Åkte hem, år kvällsmat och la dom små och sen blev det film för mig...det var otroligt skönt att bara få ligga i soffan och koppla av. Det behövs!!!!
Har haft fullt upp hela helgen....i torsdags var jag på hatten med härliga tjejer!!!Jag hade jätte kul!Måste göras om snart igen =) I fredags jobbade jag hela dagen och i lördags var Tess, Krale och barnen här. Vi bjöd på mat och gav Tess lite paket hon fyller ju hela 26 år nu i veckan. Var ett tag sen vi träffades nu, det hinns tyvärr inte med så ofta som man skulle vilja. Alla har fullt upp med sitt, hus, jobb och barn m.m.
Har tyvärr glömt ta några kort.
Imorgon hoppas vi på bra väder för då ska det målas, det är inte mycket kvar nu och då är det lika bra att bara köra på. Längtar tills vi ska bygga vår altan, sitta ute och mysa på kvällarna.
Jag ska även hitta nåt att köpa till min syster som snart fyller år och köpa inbjudningskort till Haylies kalas...tännk att hon fyller 3 år. Det är helt galet, känns som det var igår jag födde henne.

Nu är jag alldels för trött...god natt på er!!!

Ingen målning =/

jaha då var det regn ute idag, vilket innebär att det inte blir nån målning idag och det är riktigt trist. Vi vill ju så gärna bli färdiga.
Jag ska strax åka hem till mamma en säng med barnen och sen vidare till bäckebol och kanske backaplan, får se vad vi hinner. Maccan ska vara hemma och fixa lite sa han, städa oxå förhoppningsvis.
Jag ska hem till Patricia vid fem tiden, kl sex ska vi möta upp Elin m.m. i kungälv....där blir det mat nån stans och sen utgång. Ska bli sååå kul! Stora problemet e bara vad jag ska ha på mig bara, har inte några skor att ha på mig nu när det regnar. Men som sagt det är väl bara att ta på sig nåt, man får ju lika kul ändå.
Dags att fixa sig så jag hinner med allt som ska göras idag =)
Kanske ses ikväll....ta hand om er!!!


TrÖtta familjen...

just nu sover alla i min familj även Maccan, han och Haylie somnade på soffan i hop. Det ser riktigt msyigt ut...Isa sover i sin säng och jag hoppas hon fortsätter me de.
Skönt att sitta vi datorn och bara vara. Har jobbat hela dagen, var ett bra pass! Gott att trivas med sitt jobb.
Lite trist att man varit inne hela dagen när det varit så fint väder men men så är det...jag får ta igen min lediga tid till hösten, visst då är det kanske ingen sol & värme men man kan ha det riktigt mysigt ändå =) får vara glad för att jag kan vara hemma med Isa, slippa lämna henne på dagis. Vill vara hemma så länge vi kan me henne. Haylie har ju nästan varit hemma i 3 år. Hon har gått hos dagmamman 15 tim i veckan, men så mycket som hon har varit sjuk så har det knappats varit några 15 tim i veckan. Gott att veta att dom kan vara hemma om man vill!!!

I morgon skall det målas, mamma och Martin kommer hit och hjälper till (om vädret tillåter) jag ska dra me mig barnen till kungälv lr backaplan & köpa mig lite käder, kanske nåt att ta på mig när jag ska till hatten på kvällen. Men hittar jag inget så är inte det hela världen, ska nog lyckas ha kul ändå...=)
Ska bli riktigt kul!!!!

Katta, Fidde och deras pojkar kom och hälsade på en sväng nu på kvällen...alltid trevigt när vänner kommer och hälsar på. Dom åker ju utomlands på måndag, gottegrisar!!!!så fick passa på å träffa dom innan de...
Nu ska jag ta mig en kopp varmt vatten me honung, nya favoriten. Gott med nåt varmt innan man ska sova.
Hoppas på lite sömn i natt, men har inga stora förhoppningar...
God Natt!!!

SOL ;)

Idag är det verkligen skönt ute, soligt och varmt. Kan ju faktiskt inte bli bättre, men ändå har jag inte haft ork eller lust att åka till havet idag själv me barnen. Vissa dagar orkar man bara inte, å visst får jag ångest. Vara hemma en sån här dag. Åkte till mamma en sväng och lekte på hennes lekplats. Maccan har målat hela dagen, det går sakta framåt. Kommer nog bli bra när det är färdigt!!!!
Han och Martin ska strax sluta måla för idag, vi ska äta och sen blir havet. Kunde inte hålla mig borta därifrån. Måste fånga lite krabbor och leka i vattnet med barnen...får tänka på dom när orken inte finns. Klart att dom inye ska behöva gå här hemma hela dagen.
Ska nog slå Linda & Daniel en signal och se om dom vill följa med eller om vi bara kan komma och hälsa på en sväng. Dom har ju flyttat precis till ett helt underbart hus...jag förstår verkligen varför dom valde att flytta dit. Huset och tomten är jätte fin!!!Där kommer dom trivas tror jag!
När vi kommer hem ikväll så ska vi fixa lite här hemma...insidan, sånt som jag tycker e extra kul. Sätta upp väggtexter, tavlor m.m.

Imorgon blir det jobb hela dagen för mig, ska visst bli fint väder då med. Jag vet en som kommer känna sig stressad över att inte kunna måla. Men man måste vila oxå =)
På Torsdag är jag ledig, mamma kommer hit och ska hjälpa till med målningen.
På kvällen blir det middag ute & sen Hatten med Patricia, Mia, Elin, Ann-Sofie och Marie (ingen glömd hoppas jag)....ska bli riktigt skoj!
Hoppas att alla följer med och att vädret håller i sig!!!!

Nu ska jag fixa mat, blir lyxmat idag fiskbullar och potatis mmmm iallafall tycker barnen det!!!


Hårt arbetande killar =)

MÅLAT!!!!!

Idag har vi verkligen målat hela dagen, vi började vis sju tiden i morse och la precis av och klockan är snart halv nio. Hann nästan färdigt med hela huset, bara en pytte bit kvar som Maccan ska ta imorgon innan jag åker till jobbet. Nu är det bara en gång kvar med färgen så är vi helt färdiga och det känns underbart!!!!Ska bli så skönt att slippa å kunna städa upp på tomten, för nu är det sååååå stökigt.
Får väl dra ihop lika många tills nästa gång så det blir färdigt på en dag. Tack Mamma, pappa, Linda, Daniel, Martin, Simone och Johannes för hjälpen!!!
Jag fick oxå målat lite, men fick mest hålla barnen sysselsatta =)
Nu på kvällen kom även Carro, Peter & Nellie och hälsade på...alltid trevligt med besök.
Jag skulle jobbat idag men fick ledigt, var verkligen tvugna att få gjort detta idag, man har ju inte så mycket tid på sig. Ska ju vara klart innan vintern...när målandet är färdigt ska vi börja med altanen, så den finns på plats nästa vår. Tomten ska vi inte fixa försen nästa år, man hinner inte allt tyvärr!!!
Imorgon blir det som sagt jobb för mig, jobbar 12-18 så hela dagen försvinner. Hade gärna gjort nån utflykt med barnen istället.
Nu är jag så trött, ska göra mig iordning för Natten för just nu vill jag bara SOVA!!!!




Nu börjar det äntligen hända något!!!!

ont!!!

Har ont i mina ben, dom klarar verkligen inte av att stå så många timmar.
Jag måste ta tag i detta och skriva en remiss till Lundbys sjukhus, få en tid för operation.
Var helt slut i går när jag kom hem efter jobbet...tur man har en mysig Maccan hemma som tar hand om mig =)
Snart ska jag åka och lämna barnen hos mamma och pappa, både jag och Maccan jobbar idag. Skulle ha målat huset men vädret ser inte så lovande ut, får ta det i morgon då även min familj ska hjälpa till att måla. Vill få det färdigt NU!!!!!ska faktiskt passa på att storstäda när jag kommer hem...lika bra att fåd et gjort. Jag vet att det är tråkigt på en lördag men jag måste verkligen. Ska även försöka få upp min nya lampa....så fin e den.
Måste bara fixa en kontakt....
Ja ja det är väl bara att starta dagen, ingen ide att dra ut på det =)
Ta hand om er!!!


Dessa fina möbler kommer snart att vara mina =) lääääängtar!!!


Fredag!

vaknade strax innan kl 7 idag, av en över pigg dotter =) tänk om hennes mamma kunde varit lika pigg!!!
Sitter just nu & äter frukost och Maccan är redan ute och målar, varje dag kommer gå till detta nu. Jag längtar som en galning tills det är färdigt. Måste vara ibland det tristaste som finns....MÅLA HUS!!!! men fint blir det ju.
Ska strax fixa mig och barnen, skall åka till BVC nu på morgonen, alltid lika kul å se om Isa har vuxit nåt.
Sen blir det bara att åka hem, laga mat och sen sticka till jobbet...jobbar till 22.
Hade hellre legat i solen hela dagen och badat med töserna.

Igår var vi på ullared, det var väldigt mycket folk men gick bra ändå. Töserna var hur snälla som helst. Fick köpt massa saker. Hittade hur mycket fint som helst, kunde köpt mer men får ju hålla lite i pengarna.
Köpte fina paket till Haylie =) en sitt häst som hon kommer älska och massa pyssel saker, får ju bunkra upp inför vintern. Nej nu får jag skynda mig.
Tar lite kort på fynden senare och lägger in =)
Ha det gott i solen!!!


Måla eller Ullared???

Haft en rätt bra natt faktiskt för en gång skull. Isa har sovit hela natten i sin egen säng UNDERBART!!!!Kanske vänder det nu???men vågar inte hoppas på för mycket.
Vaknade strax efter sex och nu sitter vi & kollar på shrek....Isa och Haylie fullkomligt ÄLSKAR shrek. Isa är snart 11 mån och kan sitta och titta på hela filmen, inget jag låter henne göra men hon passar ju på när storasyster kollar =)...
Skulle målat huset idag men nu blir det Ullared istället för vädret e ju inte det bästa.
Ska köpa paket till Haylies födelsedag och lite annat smått....ljus m.m.
Hittar alltid massa fint att köpa!!!!
Får skynda mig nu, så jag hinner göra oss iordning.
Hoppas ni får en bra dag.

Ledig =)

Är ledig i 2 hela dagar nu och börjar inte försen kl 14 på fredag, känns så skönt.
Synd att solen försvann bara =( men men bara det inte regnar. Marcus håller på med målningen av huset, så honom kommer jag inte se mycket av idag. Men lika bra att få det gjort.
Jag ska strax fixa mig och barnen så att vi kan åka och storhandla, även hälsa på mamma och barnen en sväng så att Haylie får leka av sig.
Ska nog hyra en film oxå, det e lika bra om vädret ändå ska vara så här. Hoppas på en lugn kväll och att barnen somnar tidigt, så jag kan få en stund i soffan.
Imorgon blir det mer målning om vädret tillåter, annars blir det nog en tripp till Ullared me mamma. Ska köpa födelsedagspresenter till Haylie och massa annat skoj. Finns ju alltid nåt att köpa =)
Nu få jag ta å lägga min lilla så hon är pigg när vi ska te affären.
Ta hand om er!!!


God morgon...

vilket mys väder vi har idag, jag verkligen älskar regnet. Det är så mysigt att sitta inne en sån dag med levande ljus och bara vara. Inte känna några måsten.
Fast idag ska jag faktiskt passa på att städa i våra gaderober, det har blivït så stökigt nu när man inte har haft tid att vara hemma och städa.
Hjärtat hade storstädad här hemma igår när jag kom hem. Det var ett långt pass på preem men det gick bra och tiden gick fort. Tur att det kommer förbi kunder som gör än på bra humör. Trivs riktigt bra med mitt jobb, jag träffar mycket roliga människor och har toppen arbetskamrater, kan inte bli bättre.
Börjar jobba kl ett idag och innan det ska jag försöka få handlat och bara vara med töserna. Haylie vill INTE att mamma ska gå och jobba, hon vill att jag ska vara hemma =)
Hon har legat ihop kurad hos mig hela natten, har ju åskat som bara den och hon är livrädd för åskan lika rädd som sin mamma....
I morgon är jag iallfall ledig och även på torsdag, ska nog försöka hälsa på Linda och barnen men även Jennifer. Hon har ju varit i turkiet och gottat sig så det var ett tag sen vi sågs.
Ha en skön dag!!!!


Min ena toalett börjar komma iordning....men oj va mycket mer man vill ha!!!


En av mina favorit saker i hemmet...

   
Den här söta skopan & kakfat fick jag av snälla mamma & pappa =)

lite mer bilder....

ska försöka få tagit lite mer bilder i morgon...




Längtar tills jag fått köpt blommor till fönster m.m.


Isas rum börjar komma iordning så smått

Det tar sin tid, men det ska det göra så man vet att man fått de som man ville

 
I sovrummet har vi inte hunnït göra så mycket


En matta att ha under bordet skall matbordet skall köpas =) och jag längtar så tills mitt fina skåp kommer och brickbordet....kommer bli fint!!!

















Lite bilder....


Min lilla Isa med fina kransen farfar hade gjort


Sötnosen


Glada barn =)


Mammas flicka


Tungt!!!!

Ibland känns verkligen livet tungt och trist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Just nu är det så, inget jag vill dela med mig om här men riktigt tungt känns det och som att det inte finns nån utväg.
Ja ja...

Har iallfall jobbat en stund idag och sen hämtade jag barnen hos farmor och farfar för att åka till Tess & Krale på kalas och fira Linus som fyllt 3 år. Skönt att komma iväg och prata me goa vänner lite, behövdes idag!!!!!
Dom bjöd på go tårta m.m.
Åkte hem vid fyra tiden och släppte av Anna i ytterby sen åkte vi vidare hem...där jag möttes av ostädat hem en tomt som er ut som jag vet inte vad och av att min söta hund hade gjort sina behov i hela huset. Detta trost att hon varit ute hela dagen, lite smått dålig i magen med andra ord.
Maccan hade målat hela dagen, så ingen mat fanns det heller....åh jag är alldeles för trött för att göra någon. Men barnen måste ju äta så jag har inget val, känner absolut inte för pizza. Blir väl antagligen makaroner och köttbullar, nåt som går snabbt och lätt!!!!!
Maccan jobbar och kommer inte hem försen i natt =( själv ska jag försöka komma i säng tidigt ska upp kvart över fyra i morgon och åka till jobbet och jobba 14,5 timmar....kommer inte vara hemma försen vid halv elva på kvällen. Vilket innebär att jag ej ser mina barn imorgon =( men men en dag går väl bra.
Nej om jag skulle ta och försöka styra upp det här hemma lite...försöka finna motivationen och orken. Den är LÅNGT borta just nu.
Hoppa ni haft en betydligt bättre dag!!!!;)

SOMMAR!!!!

Idag är det verkligen riktig sommar ute, jätte varmt och soligt. Hur skönt som helst.
Vaknade rätt sent i morse, närmare halv nio. Natten har ju varit kass så jag var inte piggare för det.
Åt frukost och sen slog jag broder en signal, fråga om han och Liam ville med till ute badet i kungälv. Vi var där vid elva tiden. Perfekt att vara där med barnen, man har uppsikt hela tiden och barnen älskade det. Vi fikade och gottade oss i solen. Glömde självklart kameran =( Måste åka dit nästa vecka med när jag e ledig, hoppas verkligen på bra väder.
Efter badet åkte vi hem till oss, åt mat och nu är dom i full gång med att måla vårat hus. Det kommer ta hus lång tid som helst, så det är bara att räkna med en jobbig tid framöver. Mycket ensam tid med barnen och v'ldigt lite tid ihop med Maccan. Men det kommer ju bli så fint & tänk vad skönt det kommer vara till hösten/vintern när allt sånt är färdigt och man bara kan slappna av. Nästa sommar kommer bli så bra, då allt är på plats.

Just nu vilar jag inne en stund med datorn i knät. Isa sover och jag njuter för fullt.
Sitter och kollar runt lite på nätet, ska försöka hitta på nåt med barnen. Får bli små turer denna sommaren, Lisebergs, djurparker m.m.
Jobbar så mycket nu så det hinns inte med nåt annat...vi var ju i gränna för nån vecka sen i 3 dagar. Helt underbart skönt var det, åt ute varje dag och bara lekte med barnen.
Nej nu är det dags att titta till Liam och haylie. Dom är där ute och leker i sandlådan och cyklar.
Nu hörde jag precis en arg Maccan och Tyrone, bliningarna e på dom USCH för små kryp säger jag bara. Åh jag ska bo på landet hahaha...
Ha en fortsatt bra dag i solen!!!!

Går inte att hålla sig...

Jo nu e det dags att blogga lite igen....är ju faktiskt väldigt kul att få skriva av sig lite ibland.
Har varit mycket nu den senaste tiden inte hunnit vara inne å skriva, ska ju faktiskt inte vara ett tvång utan en rolig sak.
Nu har vi allafall fått flyttat till huset, känns underbart!!!!Mycket kvar att göra men det börjar bli bra nu.
Just nu håller hjärtat på och bygger en lekplats till barnen.
Har lite bråttom nu för jag ska strax åka till jobbet, men lovar att komma med bilder ikväll eller i morgon.
Ska bättra på skrivandet....=)
Ha det gott så länge....

RSS 2.0