God morgon....

härligt väder idag med denna sommaren kan vi inte klaga på, har haft jätte bra väder. För min del har det inte spelat så stor roll, har ju jobbat hela sommaren. Men det har iallfall bidragit till att vi kunnat måla vårt hus, som för övrigt blir helt färdig målat idag UNDERBART!!!!!!!=) ingen e gladare än jag.
Känns så skönt...slippa tänka på det mer. Nästa projekt är altan, men det kan man bygga lite när man känner för det där är man inte lika beroende av vädret.
Vi ska vänta tills i eftermiddag med målningen, e sol på den sidan vi ska måla nu på morgonen. Skönt det att få lite tid ihop på förmiddagen. Kanske ska åka till Freeport en sväng, är en sak vi e ute efter....håller tummarna för att den finns. Ska även fixa lite inför Haylies 3 års kalas...finns nog ingen unge som längtar så mycket tills dom fyller år som Haylie gör. Hon pratar om det varje dag, om vad hon önskar sig och om hur många år hon fyller =) å det viktigaste av allt att vi inte får glömma att sjunga för henne hahha hon är så söt!!!

Har iallafall haft en bra helg och vecka hittills...Krale & Tess var här och vi bjöd på mat, det blev baconinlindad fetaost fylld kyckling, pommes, bea, vitlökssås, färsk sparris och smörstekta champinjoner...riktigt gott!!!
Självklart det det massa god efterrätt oxå.
Pappa och mamma har varit här med och lämnat saker till oss som dom köpt, jätte fina stora trä konsoler som ska sitta vid vår ingång och en volvo sparkbil till Isa. Dom ger oss och barnen saker hela tiden. Jag får bjuda dom på middag snart eller liknande...

Nej nu e det dags att hoppa i badet, sen åka iväg en sväng!!!
Kram på er =)

Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

Bloggadress:


Skriv din text här:





Trackback
RSS 2.0