Läskade!!!

img_0707 (MMS)

Jag som försöker låta bli att äta massa söt saker blir inte alls läskad av allt gott här på jobbet :) hade inte varit fel att sitta i en solstol där ute heller men men...


Go morron

Väcktes tidigt av min dotter idag, den andra sover gott och gör nog det ett tag till. Jag är pigg, gick och la mig kl 8 igår :) var då trött...riktigt skönt var det! Idag blir det jobb 12-22 och jag jobbar tidigt i morgon så denna helgen blir lugn för min del. Är dock fint väder så det blir säkert inte lugnt på jobbet, snarare stressigt men men det gillar jag då går tiden fort! Får mina sommar tider idag, bra det så jag kan planera sommaren lite. Dags att äta frukost. Ha en fin lördag:)

Beslut å åter beslut!!!

img_0705 (MMS)

Varför ska livet handla om så mycket beslut???:) sen vi flyttade till huset har det uppstått ännu mer beslut...vart ska man börja och i vilken ände? Är ju sp mycket man vill göra och som behövs göras och visst det får ta sin tid men då är man ändå tillbaka på ruta ett, vad börjar man med???Wiii blir smått tokig på detta men är egentligen inget världsproblem :) ja ja sitter i soffan nu och väntar på att töserna har badat klart, vi ska gå en lång promenad med tassa och njuta av det fina vädret. Är så skönt ute!!!!längtar så tills vår terrass Markis kommer...spännande att se hur det kommer bli. Fick hämtat ut Haylies stora maileg kanin idag, hon blev super glad. Dom är så fina och tycker minst lika mycket om dom som Haylie gör. Skall önskas många sådana i present och även lite tillbehör. Den sitter i hennes säng nu...nej dags att plocka undan efter pannkaks lagandet. Ha en fortsatt skön kväll!!!


SMS-inlägg

img_0701 (MMS)


God morgon...

Sitter i soffan och kollar på spöket Laban med barnen. Det är grått ute idag :/ inte så roligt men det behövs väl för att det ska bli riktigt grönt ute! Ska ta med mig Isa och åka till Jennifer nu på förmiddagen. Haylie får vara hemma så hon orkar åka en sväng till farmor sen och fira henne :) Grattis Anna-Lill på din dag...hoppas den blir fin! Beställde en jätte stor maileg kanin till Haylie igår, den är 115 cm lång. Jag har letat överallt efter denna storleken, har nästan bara hittat den på danska sidor. Klickade hem den ifrån www.systerlycklig.se och jag hoppas den kommer i början av nästa vecka. Skall önska mig massa maileg tillbehör till Haylie när hon fyller år, hon har rätt mycket redan men dom e ju så fina!!!! Dags att hoppa i duschen och börja dagen:)

SMS-inlägg

img_0678 (MMS)


Liten var frusen :)

img_0676 (MMS)

Isa började frysa på promenaden och fick självklart låna mammas halsduk :)


Go kväll

img_0675 (MMS)

Ligger i soffan och kollar på tv...e riktigt trött. Töserna sover gott efter våran kvällspromenad. Har sovit uselt i natt, Haylie har haft hög feber och sovit oroligt, hon hostar som bara den. Fick åkt till vårdcentralen med henne i morse, dom tog lite prover och vi fick ordentlig Host medicin. Hon har haft feber i 5 dagar nu :( åkte hem till Hanna efter läkarbesöket, Haylie fick stanna hemma med Marcus. Tog med mig Isa och lunch och mötte upp Jenny och Rebecka hos Hanna, barnen lekte för fullt och vi åt massor :) har haft en bra dag. Har haft en mys kväll med Isa, hon är en riktig mys tös ibland! :) Goa unge...Nej Nu ska jag också sova e helt slut!!! Tyvärr blir det inte så mycket bilder i bloggen, då min dator e kass. Får bli lite bilder ifrån mobilen istället...god natt!!! :)


Goa ledighet!!!

Skrev ett långt inlägg i går men något hände och det försvann. Orkade verkligen inte skriva om det. Har vart på torsö hela helgen, underbart väder, god mat och umgåtts med familj och vänner. Har tyvärr ingen mottagning där uppe så jag har inte kunnat blogga. Har njutit av denna sol varje dag, älskar denna värme!!!! Man blir pigg och glad....är ledig hela denna veckan:) igår storhandlade jag och vi städade, på eftermiddagen kom Simone och johannes hit och grillade. Grillad mat är bara sååå gott, går inte att tröttna på. Marcus hann även snickra lite på våra elementskydd, bild kommer när det e färdigt...just nu ligger jag i soffan med Haylie. Marcus och Isa sover, ska strax ge mig ut på en spring tur. Sen bär det av till stan, skall köpa kläder och massa annat! Ska försöka dra med syster in, får se om hon jobbar idag. Trist att åka in själv, dock det bästa om man vill hitta något på kortast tid då jag vill hem till solen och familjen sen :)

SMS-inlägg

img_0660 (MMS)


God morgon..

Gick upp kl 6 i morse, kunde inte sova. Tog en promenad med hunden och gick jag in och tig disken mm. Skönt att hinna med lite på morgonen när dom andra sover. Har precis ätit frukost. Barnen leker på sina rum och Marcus betalar räkningar. Vi ska in till backaplan och Kungälv en sväng idag, jag ska vaxa mina bryn...gott å få det gjort!!! Mitt ansikte känns lite ömt idag, brände mig lite igår ju :/ Isa var nog bara varm igår för idag är hon inte alls röd som tur e! Vart tog solen vägen som skulle vara här idag och 20 grader varm som dom sa igår??ja ja den hittar nog hit under dagen...ha en fin dag. Var rädda om er!:)

Sol sol sol :)

Oj vilken underbar dag jag har haft. I morse kom Carro, Matilda och deras söta töser hem till mig. Vi åt lunch och fikade...barnen lekte för fullt. När dom små sov passade vi på att njuta av solen på altanen. Det har varit så varmt och skönt idag. Jag och Carro satt och drack kaffe å tjötade till kl fyra sen åkte hon hem. Kul att ni kom och höll mig sällskap :) ses gärna snart igen!!! Jag och barnen har fått färg på kinderna idag, måste köpa sol kräm i morgon. Inte bra att bränna sig!!!! Vi var ute någon timma till efter att dom åkt. Blev ett bad för flickorna och även middag. Just nu sitter jag och Haylie i soffan och kollar på finalen av Sveriges mästerkock! Isa sover, e inte helt ok. Jag misstänker att det är tänderna och blåsor i munnen, stackare! Hoppas hon sover gott i natt iallafall...jobbigt när dom inte får sova. I morgon är det Marcus sista arbetsdag, sen går han på 5 dagars ledighet UNDERBART!!!!på fredag morgon åker vi till Mariestad med hela familjen och vänner! Vi ska vara där fre-sön och det ska bli Såååå skönt. Hoppas på sol och värme, kommer äta mycket god mat och antagligen mycket godis :))) men så är det ju också påsk. Nu ska jag sova, är trötter. God natt vänner!!!

Tisdag!

Jaha då var det tisdag och kl är strax sju! Isa var pigg idag och vaknade kl 6. Det händer inte så ofta så det är helt ok. Solen skiner idag också, underbart! :) men jag får tyvärr inte njuta så mycket av den då jag ska jobba 9-18 idag. Men blir glad och pigg när det är så ljust. Nu ska vi äta frukost och sen är det dags för mig att åka. Ha en skön dag i solen vänner!

Helt enkelt underbart!!!

img_0644 (MMS)

Njuter av solen för fullt här på altanen. Barmen leker i sandlådan och det är ju bara så skönt att dom kan vara ute utan alla dessa kläder. Hela förmiddagen har spänderats hemma hos Hanna med Jenny och Rebecka. Hon bjöd på jätte god lunch och chokladkaka med jordgubbar. Sååååå gott och mysigt! Resten av denna dag kommer bli mycket lugn, bara vara hemma och sluka de sista av solen. I morgon blir det jobb hela dagen så man får Passa på!!! Känner mig dock väldigt sällskaps sjuk!!!! :/ men men får väl Inse att det kan vars bra med lite ensam tid NOT!!!!:))))) ha en fortsatt trevlig måndag!


Nya altan möbler :))

img_0642 (MMS)

Har haft en toppen dag i det fina vädret med familjen...


Underbar lördag!!!

Har verkligen haft en mysig dag ihop med familjen. I morse tog vi en sväng till Orust/Göksäter, vi kollade runt lite men köpte inget speciellt. Haylie fick lera och ett par tofflor, hittade dock mycket fint men har ingen plats till det tyvärr. Vi tog en fika i solen, har varit så gott väder idag! Sen åkte vi hem till mamma och pappa, kollade på hans nya fyrhjuling son han köpt idag. Han ska ha den i stugan och jag misstänker att vi inte kommer se mycket av honom under påsk :) dom blir verkligen som barn på nytt!!!vi lämnade töserna där en stund & åkte mer till stan för att kolla runt efter Trädgårdsmöbler, hittade jätte fina stolar och ett bord. Marcus ska åka ner och köpa dom i morgon och jag håller tummarna för att dom finns kvar!!! Åh blir så besviken om dom är slut!!!! Vill ju så gärna ha dom :))) nu är det bara terass markisen som skall komma på plats å självklart blommor och lite ljus här och där...sen kan vi mysa många vår/sommar kvällar. Marcus är ute och snickrar på våra elementskydd och jag ska strax sätta mina små troll i badet. Dom är leriga som bara den efter att vi varit ute och planterat blommor...för självklart ska dom också vara med och göra det fint här hemma. Förhoppingsvis somnar dom fort ikväll så jag och hjärtat kan få lite egen tid i soffan med en bra film...hoppas ni får en fin kväll!!!

Skall beställas :)


Blogg slarv...

img_0638 (MMS)

Oj vad jag har slarvat med bloggandet denna veckan. Jag har jobbat mycket och haft mycket annat för mig, har helt enkelt inte hunnit:/ är nu inne på min 7:e dag och ska jobba kvällen. Trist att inte få följa med familjen hem till svärföräldrarna och fira farfar som fyller år! Men pengar behövs och då måste man jobba. Har fått köpt ute möbler till töserna, dom älskar dom :) vi fick även köpt en grill, en STOR måste tilläggas. I helgen ska vi köpa möbler till oss, sen är det bara att starta alla härliga grill kvällar. Idag ska vi in och beställa en stor terassmarkis...kommer bli så fint!!!!igår kväll var jag på kinan med Goa tjejerna Marie, Patricia, Jenny och Rebecka. Jag åt oxfilé och pommes, jätte gott och jätte mysigt. Underbara tjejer!!!!nu ligger jag i sängen och skall strax gå upp och äta frukost. Töserna läser bok för mig just nu :)) söta! Ha en fin fredag!


SMS-inlägg

img_0637 (MMS)


Sömnig!

Ligger i sängen med mina goingar jämte mig, mysigt som bara den måste jag erkänna. Har haft fullt upp idag ifrån tidig morgon fram tills nu när vi stupade i sängen. Hade det jätte mysigt hos Rebecka, hon bjöd på Såå goda smörgåsar och annat gott. Pratade mycket som vanligt :))) åkte hem vid två tiden. Åt mat och sen åkte vi hem till Camilla och barnen. Töserna lekte för fullt medans jag Camilla och Sofia drack kaffe och tjötade. Var där några timmar sen drog vi vidare hem till syster en sväng, blir finare för varje dag. Dom skall sova där i natt :) nu ska jag sova för i morgon är det 10 timmars jobb som gäller. God natt ni fina!!!

Min going


Söta Livia


Dagen som varit...


SMS-inlägg

Dagen som varit


SMS-inlägg

img_0630 (MMS)


SMS-inlägg

img_0622 (MMS)


Ilska och sorg!!!

Det är stor sorg här hemma idag och tårarna har varit många. Igår fick underbara människor ett tungt och ofattbart besked...ingen människa borde få vara med om detta! Livet är verkligen orätvisst!!! Tänker på er så och längtar tills jag får krama om dig!!! Det blåser ute idag och det är grått, men känns rätt obetydligt idag. Sitter i soffan med mina 2 goingar, ser på Madicken. Jag och Haylie ska åka hem till Rebecka en stund även Jenny kommer dit, mysigt!!!! Isa ska vara hemma med Marcus,egen tid med pappa. I eftermiddag ska vi åka hem till Camilla och även Sofia ska dit :)) Marcus jobbar kvällen så det blir fredagsmys ihop med barnen...kan inte bli bättre. Glöm inte krama om era kära idag och glöm alla obetydliga små strunt saker. Ta vara på livet!!!!

Go kväll!

img_0620 (MMS)

Oj vilken dag det har varit. Vid halv tre tiden kom Sofia, Tess, Linus, oliver, Carro, Jenna, Matilda och Lova hit. Det var full rulle här hemma, barnvagnar åkte hej vilt! Vi fikade och barnen lekte som bara den! Alltid kul att ses! Blev ings bilder tyvärr, hann inte med det. En bild fick jag tagit iallafall dock suddig!!! När alla hade åkt hem, tog jag med flickorna och åkte hem till mamma och pappa som varit på Cran canaria i 2 veckor. Dom var sååå bruna. Blev inte alls avis :) dom hade haft det hur bra som helst. Isa och Haylie fick kläder, godis och leksaker och jag & marcus fick en varsin parfym...jätte snällt! Vi åt Kina mat och kollade på film ifrån resan. Kom precis hem därifrån, barnen somnade fort idag. Hoppas Isa sover vidare, tror tyvärr att hon kommer väckas utav blåsten. Det blåser storm ute och värre ska de ju bli Hmmm hoppas lekplatsen står kvar i morgon :))) god natt vänner nu ska jag faktiskt sova.


Fullspäckat..

Försöker just nu få min lilla tös att Sova lite...kollar på film och myser i soffan. Hon slocknar nog snart! Lämnade Haylie på dagis i morse och sen åkte jag till city gross och köpte fika. Kommer ett helt gäng vänner sen med sina barn, lagom tills Haylie kommer hem ifrån dagis. Extra kul att Sofia kommer, vill se hennes gravid mage och höra hur hon mår. Ska bli så kul med en liten bebis! Å hon kommer bli en toppen mamma! Ikväll tänkte jag och barnen åka & hälsa på mamma och pappa. Marcus jobbar hela kvällen, så det e skönt med sällskap! Dags att fixa sig kanske, så jag slipper stressa. Marcus håller på att bygga element skydd...längtar tills jag slipper se dom fula elementen :)) ha en fin dag! Bilder ifrån dagen kommer ikväll.

Överlycklig:)

img_0616 (MMS)

Här hemma håller vi på och bakar Kalle ankakaka...sååå gott. Haylie vill gärna vara med och baka å gärna äta lite oxå :)


God morgon

img_0613 (MMS)

Här hemma har vi precis gått upp. Hade besök av broder i morse som skulle låna damsugare då hans gått sönder. Har ätit frukost, pannkakor blev det idag. Haylie är i full gång med att måla, oj vad den ungen älskar att måla och pärla :)) helt tokig i det! Marcus jobbar kvällen idag...vi tänkte hinna med en tur tull skogen med barnen innan det. Annars blir det en lugn dag för flickorna är förkylda. Idag kommer mamma och pappa hem igen! Skönt de :) ska hälsa på dom en stund i morgon efter att Goa Sofia varit här och hälsat på. Ha en fin dag!


Host Host!!!

Ligger i soffan och tittar på tv, Haylie ligger brevid mig och sover. Hon hostar som bara den, stackare!!! Jobbigt för henne att inte få sova ordentligt! Jag håller tummarna för att Marcus får Isa att somna snart så vi kan se på film och äta godis. Det var längesen vi köpte oss en stor godis påse!!!:) ska bli gott. Tvivlar dock på att lillan kommer somna, hon är hopplös! Så länge inte hennes mamma ligger brevid:( har hjälpt syster med lägenheten hela dagen. Det blir så fint! Nu ringer underbara Patricia, får prata lite med henne. :) ha en skön kväll:)))

Ont ont ont

Ligger i soffan och har sååå ont i magen. Det är den härliga veckan som e på besök!skulle ju bli bättre efter man fött barn men inte då!! Helt utslagen så hjärtat mitt fick lägga flickorna idag :) tur han finns! Har hjälpt syster och johannes med att måla i deras lägenhet. Blev även jobb några timmar. Hoppas dom små somnar fort så vi får krypa ner i soffan med älskling och se på film. Sov gott! Kram kram

Underbara helg...

Har haft en mysig helg. Vi har varit lediga ihop och gjort det vi känt för. Älskar det, inte ha några planer bara ta dagen som den kommer. Jag jobbade till 18 i fredags, sen åkte vi hem till Marcus mamma och pappa. Även hans brors familj kom dit. Det var trevligt, ett tag sen vi sågs. I lördags tog vi det lugnt hela förmiddagen, jag fixade med en present till ett par vänner till oss :) åkte sedan och köpte mat på donken, det händer inte allt för ofta. Inte min favorit mat direkt. Tog med maten och åkte hem till Peter och Caroline, töserna lekte för fullt! På kvällen såg vi en film och mös som bara den. Har även hälsat på syster i deras lägenhet, dom renoverar och grejar för fullt...kommer bli sååå fint! Nu ska jag och flickorna faktiskt lägga oss, vi är trötta idag. Ska läsa en bok eller två först. Saknar hjärtat idag! Kom hem så vi kan kramas. God natt ni fina!

RSS 2.0