Nu åker vi...

om 2 timmar åker vi upp till Mariestad och kommer hem först på söndag kväll. Det är jag och barnen å självklart hunden som åker upp med min mamma och pappa. Ska bli gott att komma iväg och bara vara med barnen.
Marcus får vara hemma själv och fixa inför flytten.
Kommer inte kunna blogga men ska ta bilder som kommer läggas upp när jag kommer hem. Fick beställt 2 klänningar idag ifrån Nelly & jag hoppas verkligen att någon eller båda passar.
Hoppas ni får en bra helg...och att vi får bättre väder!!!=)




Vår...


Syskonkärlek


Härligt att kunna vara ute

 


Inte mycket...

Här hemma görs det inte mycket idag, tar det bara lugnt. Haylie är ute med barnen på gården och Isa sover, har sovit länge nu. Gott de så jag kunde duscha m.m. i lugn och ro. Ska hålla oss hemma hela förmiddagen, jag ska åka och jobba på preem sen till 22 så jag får passa på att vara hemma och mysa med barnen. Marcus jobbar dagen så vi hinner inte ses idag och inte i morgon heller....TRIST!!!!Saknar honom.
Har jobbat hela denna veckan, men nästa vecka är jag ledig hela veckan. Ska träffa Camilla och Ida hade jag tänk och sen får vi se vad som händer, ska nog försöka få en stund med Jennifer oxå =)
Nu fungerar äntligen min mobil igen, tur att jag slapp köpa en ny för det hade jag verkligen ingen lust med, nu kan jag iallafall nå mina vänner igen =)
På onsdag ska jag ta med barnen å hund och åka upp till Mariestad och stnna där tills söndag. Ska bli skönt att komma iväg, Marcus ska vara hemma. Han ska passa på att packa det sista och röja undan lite, slänga saker på tippen m.m. och SOVA kan jag tänka mig 4 helt ostörda nätter...det är inte helt fel.
Ska passa på att gå på en marknad som en bonde på ön håller i...se om jag kan göra nåt fynd!
Alltid lika skönt att åka upp dit, bara vara i skogen med barnen och äta mammas goda mat =)
Nej nu ska jag börja förbereda maten här hemma...och väcka min lilla tös som sovit i tre timmar nu. Hon har börjar sova riktigt bra på nätterna nu och jag hoppas att det håller i sig. Det gör så mycket när man får sova, man orkar så mycket mer på dagarna.
Ha en fin dag, det ska jag ha...


Dagarna i Bilder...


Vi har varit vid huset =)


Varit ute mycket


Vi har gungat


Cyklat


Plockat blommor

Denna vecka jobbar jag Mån till söndag, kommer nog inte hinna blogga så mycket men lite bilder ska det nog hinnas med =)

Är faktiskt sååå trött...

ska snart lägga mig och sova. Det har varit en lång dag. Var på jobbet vid åtta i morse, vi hade inventering idag och vi var klara vid 2 tiden. Åkte hem och gungade med Haylie en stund och sen var det bara att släppa av barnen hos deras snälla farmor för att sedan åka vidare till huset. Vi var tvugna att städa inför golvläggningen. Killarna hade redan lagt golv i köket, kommer bli hur bra som helst. Är faktiskt riktigt nöjd en så länge...städningen tog 2 timmar. Det gick rätt snabbt när man var två och utan barn =)
Efter det åkte vi och köpte pizza & en sallad till mig...hem till Maccans mamma & pappa och där fick jag äntligen sitta en liten stund. Nu är klockan nio och vi har precis kommit hem. Är inte jätte kul med dagar som dessa, tur att barnen har sluppit flänga runt iallfall.
Hjärtat sitter och målar sängbordet som han byggt till Haylie...snart är det färdigt och kommer bli så fint. Han är duktig min Maccan!!!=) Dags att sova snart, har en lång dag i morgon oxå.
Skall hämta våra nya möbler på möbelgrossen och även försöka få klippt Haylie. Det är illa när hon själv tjatar om att håret börjar bli för långt och att hon vill att mamma ska beställa klipptid...hon är så söt!!!!

Glömde kameran hos mamma så jag kan inte lägga upp några nya bilder, får bli i morgon.
Åh nu fick jag ångest, grannen kom precis hem ifrån ett träningspass. Jag måste verkligen få köpt mig ett par ordentliga skor så att jag kan få komma ut och springa, känner att det är dags att börja röra på sig. Inte för att gå ner i vikt utan för att kroppen faktiskt mår bra av det. Ryggen skulle oxå behöva tränas!!!!
Tur att det är så lite man behöver nu då =) blir lite smått galen!!!!Vinna en miljon eller 2 skulle inte vara fel =)
Nej nu säger jag god natt!!!!!




 


Saknar...

har haft en bra dag med barnen, hälsade på mamma & pappa en sväng nu på kvällen. Åt god kina mat och Haylie fick leka av sig ute. Är fruktansvärt trött just nu, barnen sover än så länge.
Sitter i soffan och se på film...saknar Maccan mycket idag!!!Känns som en evighet tills han komer hem =(
Ska nog ta och dricka nåt varmt å äta en smörgås.
God natt på er...

 


God morgon Lördag!

Då var det lördag igen...fast just nu tycker jag att tiden går så långsamt!!!Vill ju bara att det ska bli den 27:e och att vi ska få börja flytta. Ni kommer få stå ut med detta tjat ifrån mig =) skulle köpt gardiner igår med det blev jobb för mig istället, så jag fick skicka iväg Maccan för att köpa gardiner. Han lyckades faktiskt hitta jätte fina, mycket finare än vad jag tänkt köpa =)
Just nu sitter jag på min kökssoffa och håller Haylie sällskap medans hon äter frukost. Den lilla sover och det får hon gärna göra nån timma till så jag hinner vika min tvätt...
Igår blev det ju jobb hela dagen för mig och idag blir det ett kvällspass på preem för min del.
Maccan är och hjälper sin bror att flytta till deras nya hus. Han kommer väl vara borta hela förmiddagen, åkte tidigt i morse. Trist att inte ses på hela dagen. I morgon skall han ut till vårt hus och städa m.m. sen blir det jobb för honom. Jag ska jobba Mån-sön denna veckan, så vi ska vara glada om vi hinner se varann i dörren =( men men sånt är livet. Ska inte klaga, ska vara glad att jag har ett jobb som ger mig lite extra inkomst!
Idag ska Haylie på sitt första riktiga barnkalas, hon ska hem till Cornelia som fyller 3 år...hon har hjälpt till med att slå in hennes paket nu på morgonen.
Nu har hon precis gått ut till barnen på gården och tom cyklar för fullt här ute, skönt för dom nu när vintern är över så dom kan vara ute med utan alla dessa kläder.

Dags att ta hand om tvätt berget och fixa iordning sig kanske....ha en fortsatt fin dag!
Hann inte ta kort på huset så jag får göra det i morgon.


RSS 2.0