Vinter mys...

Sitter i min soffa och kikar runt här på nätet, får lite ideèr till mitt hus. Barnen sover gott, vi har precis ätit mat och fikat med muffins. Jag har verkligen haft en UR USEL natt, Isa vaknade vid elva och ville inte somna om försen kl var över fyra. Det är nog tänderna som spökar, men ändå jag känner mig som en sombie. Jag hoppas att hon kan sova en stund nu så jag får vila. Tess skulle kommit hit med barnen och hållt mig sällskap medans Marcus jobbar men tyvärr har dom åkt på magsjuka. Vi får träffas på tisdag istället.
Ikväll ska vi hem till mamma & pappa, äta räkor & kolla på melodifestivalen. Det är ju bara ett måste, alltid kul å se bidragen. Hoppas på nytt i år & inte bara dom vanliga artisterna, får väl se. Tror även bror och Liam ska dit ikväll, hoppas det alltid kul för Haylie.
Nu ska jag lägga mig en stund...

Vill Även passa på att GRATTA Fidde som fyller idag...ha en toppen dag!!!

Snorigt värre!

Familjen snor kan ni kalla oss, hela familjen är såå snoriga och febriga. Lite små trött på detta nu, vill vara frisk och ha massa ork. Sitter just nu i soffan och barnen sover på varsin sida om mig. Jag håller tummarna att dom ska sova vidare, hade en ur usel natt.
Äter godis och kollar på tv, har jobbat på preem hela dagen och det har varit toppen. Tycker det är härligt att komma iväg å få jobba. Träffa massa människor och jobbar kompisar. Barnen har varit hemma med Marcus, Haylie skulle på dans idag men fick hoppa över det för hon har feber. Inte kul när hon missar det!!!!

I morgon kommer Tess och barnen hit, får se hur mina barn mår först. Kan hända att dom e bättre HOPPAS!!!!!
Vill inte sitta hemma själv medans Marcus jobbar.
Nej nu ska jag ta hand om Marcus som ligger å fryser i soffan....får nog värma en vete kudde hahah.
Synd om männen när dom e sjuka.

Natti Natti


Huvudvärk & Trött

Oj nu har jag inte bloggat på två dagar =/ har inte haft tid och inte orkat om jag ska vara ärlig. Vi har varit sjuka och haft mycket att göra.
Hälsade på Tess i onsdags med barnen, körde fast några gånger på hennes väg men kom som tur var loss. Allt löser sig om man bara tar det lungt. Vi fikade och hade det trevligt, barnen lekte men var tyvärr inte på det bästa humöret. Jag åkte hem vid två tiden, väntade på hjärtat som kom hem med nya bilen. Körde Marcus bror och hans tjej till kungälv en sväng på kvällen och sen blev det mys i soffan med Marcus som blivit sjuk.
I morse åkte jag hem till Katta, vi pysslade och åt frukost framför en varm härlig brasa....alltid kul att ses.
Nu sitter jag här framför datorn och borde gå å lägga mig, har såååå ont i huvudet och är trött men Isa verkar inte vilja sova ordentligt i dag. Hon vaknar hela tiden. Längtar tills hjärtat kommer hem.
Har haft sällskap av mamma, syster, bror och Liam en stund ikväll...alltid skönt med sällskap.
I morgon blir det jobba för mig en hel dag på preem, ska bli kul. Känns bra att få lite timmar varje mån så jag kan spara mina dagar. Dom kan ju behövas nu när vi ska bygga hus å allt, tills jag får ett fast jobb.
Efter jobbet blir det film och godis med familjen...love it!!!!

Nej nu säger jag God Natt....håller tummarna för att jag ka få några timmars sömn.

MorgonMys

Fick så snällt gå upp halv sju idag, kändes tidigt. La oss väldigt sent igår, såg på film och hälsade även på svärföräldrarna igår kväll. Alltid skönt at komma iväg lite.
Sitter just nu i soffan och äter frukost med Haylie, medans hon även kollar på barnprogram. Man får sitta i soffan på morgonen och äta, man måste ju ha lite morgon Mys =) även Isa är vaken. Hjärtat ligger och sover, tänkte inte väcka honom heller utan låta han sova tills han vaknar av sig själv. Det är skönt att få sova ut ibland.
Haylie ska till dagmamman vid nio och sen ska jag försöka hitta den sista presenten till Gustaf. Vi ska på kalas till honom ikväll. Det skulle bjudas på hemma gjord pizza och tårta, klart man måste ha det när man fyller 5 år. Köpte så söta kläder till barnen igår som dom ska ha på sig.
Tänkte även åka en snabb sväng föbi mamma idag, Simone ska få fixa mitt hår och måste även låna ett nagelack. Det e tur man har en syster ibland!!!

Dags att starta dagen...ta hand om er!!!

Seg natt!

Isa somnade inte försen vid halv tolv igår, hon hade ont nån stans för hon skrek konstant i 2 timmar =( inte alls kul när man ser att dom har så ont. Hon slocknade tillslut i mina armar helt utmattad.
Marcus gick upp i morse och tog henne för jag var tvungen att sova, natten var usel.
Nu ska jag in och vaxa ögonbrynen sen ska vi iväg och fixa paket m.m. =) dags att få på Isa lite kläder. Att man alltid ska ha få stressa....kanske för att man sitter här hahah =)


RSS 2.0