Shopping!!!

Har precis landat i soffan och är helt slut men har haft en jätte bra dag. Åkte till Ullared med syster och Alice. Vi tog det lugnt och det var inte alls mycket folk. Vi fick köpt mycket fint! Tulpaner, inredning och självklart lite till barnen. Passade på att äta på deras restaurang och maten var jätte god!!! Alice har så snäll under hela resan. En riktig liten Going! Fick även mitt efterlängtade samtal ifrån dreamhome, ljuskronan var färdig. Den blev precis så som jag tänkt mig, såååå fin!!!! Den passar perfekt hör hemma. Dom är så duktiga!!!! Lägger upp några bilder tagna med mobilen men den är så mycket finare i verkligheten!!! Nu ska jag mysa lite med mina hundar och sen är det dags att sova. God natt!!!


Härliga veckan

Usch känner mig helt kass och ont i varenda led. Så är det varje månad när den härliga veckan är och hälsar på. Jobbar just nu ute i kärna, har några minuter över och passar på att blogga lite. Har haft en jätte mysig dag. Elin, Jenny och barnen kom och hälsade på vid 11 tiden idag och stannade några timmar. Vi åt räksmörgås och barnen fick pannkakor. Till efterträtt blev det fruktsallad och grädde, gott gott! Vi hade så mycket att prata om och det är alltid skönt att få prata av sig och lätta sitt hjärta :) Elin har börjat sälja såååå fina kläder och jag ska snart boka ett party. Är sugen på att köpa massa fint till flickorna. Nä usch nu längtar jag hem till sängen. I morgon blir det äventyr med syster och några timmars jobb...hoppas på en lyckad shopping dag i morgon!!! Längtar galet mycket efter ett samtal ifrån dreamhome, är så nyfiken på den fina ljuskronan!!!! Ha en GO kväll!:)


Älskade Sol!

Nu var jag här på jobbet igen, det var lätt att komma upp i morse. Det var ljust ute och jag hann även ut med hundarna och mysa med Haylie innan jobbet. Bra start på dagen! Det är underbart skönt väder ute. Slutar kl tre idag och ska skynda mig ut i solen med familjen. Ska även handla lite fina tulpaner och mat. Ikväll ska vi hälsa på svärföräldrarna. Vi skulle åkt på kalas idag men dom hade tyvärr blivit sjuka ;( så det fick bli framflyttat till nästa helg. Hoppas ni får en fin söndag!


Sovit gott

Sovit så gott i natt, vi gick och la oss kl nio helt utslagna. Vaknade vid halv nio, ska strax ut med hundarna. Det får bli en lång sväng idag. Marcus ska åka till dansen med Haylie och jag ska jobba ett härligt 10 timmars pass! Hoppas även att dom hittar nåt till Oliver som vi ska fira i morgon. Jag köpte jätte fina kläder till töserna som dom ska få ha på sig i morgon, ska ta en bild på dom! Dags att fixa sig så att man kan starta dagen.


Fredag!

Kl 4:15 ringde klockan i morse och det var bara att gå upp, tur att jag är morgon pigg! Har ett 10 timmars pass framför mig. Tur jag har roliga arbetskamrater:) och massa gott att äta här! ska bli gott att komma hem sen. Blir en lugn kväll med film och godis. Har ju bara lilla Isa hemma ikväll, lite tomt. Ska nog ta mig en sväng till klädkällarn också. Ne dags att jobba!!!


Moster Going!!!!

En liten söt tjej i en fin mössa som hennes mamma gjort :)


Funderingar!

Känner i hela kroppen att den härliga veckan är på g. Mår konstigt och är illamående, även humöret är påverkat. Har så mycket tankar och funderingar på livet och framtiden. Varför ska man tänka så mycket???känns som att jag inte riktigt kan komma till ro! Ska strax lägga mig och sova. Flickorna sover gott och la sig utan nåt gnäll ikväll! Just nu ligger jag i soffan med hundarna och ser på lyxfällan. I morgon blir det att gå upp tidigt, ska jobba 6-16 en lång dag med andra ord!!! På kvällen blir det mys med Marcus och Isa. Haylie ska sova hos mormor...morfar ska åka iväg och han tyckte det var bra om mamma hade sällskap :)) ingen är lyckligare än Haylie!!!! Myskväll med mormor! Nej nu säger jag god natt...


Inspiration

Drömmer mig bort (bilder lånade ifrån Google)


Proppmätt:)

Haft en trevlig kväll på kinan med vännerna och ätit massa god mat! Jag är så mätt! Barnen somnade fort när vi kom hem och vi ska strax gå och lägga oss, ska se klart på fuskbyggarna. Är så skönt att sitta i soffan med tända ljus och höra regnet som smattrar på rutorna. Håller tummarna för att flickorna sover gott i natt! I morgon är det jobb som gäller hela dagen. Hade mer än gärna varit hemma med familjen men jobba måste man! Sov gott :)


Myser!

Idag har vi en slapp dag. Jag har storstädat här hemma! Nu är det rent!!!! Och jag älskar det!!! Åkte till tempo förut och köpte lite godis till flickorna och bäddade ner dom i soffan framför tv:en och tingeling, allt för att få städa ifred :) Rebecka kom förbi på en kaffe och som vanligt blev det massa prat om hus och inredning vårt stora gemensamma intresse. Hon skulle åka iväg nu och förhoppningsvis köpa något till oss båda som vi så gärna vill ha, håller tummarna för att det finns några kvar och att hon hinner dit innan jobbet. Bild kommer! Hela huset är fyllt av levande ljus och jag njuter faktiskt av regnet, måste dock ut med hundarna strax. Inte lika lockande!!!!! Ikväll ska jag till Kinan med vännerna och äta gott. Marcus ska fixa bilen så töserna får vara hos mamma några timmar. Ska bli så gott med mat!!!!nej nu vill dom 4 benta ut! By by


Saknar!!!

Är på jobbet just nu men längtar hem. Vill hem och mysa med min familj som jag saknar idag!!synd att snön är borta, hade varit mysigt med pulka och korv grillning. Har precis bakat massa semlor, även delat på en semla med Camilla GOTT!!!dags att jobba igen...:)


SKÖNT!!!!

Ligger just nu i sängen min underbara säng! Var på Ikea förut och köpte en ny bäddmadrass, så mysigt och skönt! Vi tog en Kvälls fika, det blev köttbullar till flickorna och räksmörgås till mig. Fick även köpt min efterlängtade fotpall. Var inne på dreamhome i morse och fick beställt min fina ljus krona. Kommer bli sååå fint, längtar ihjäl mig! Hoppas den blir klar nästa vecka. Tog en sväng hem till Carro innan jobbet, där även Jenny var. Vi åt äpple paj med vaniljsås och drack kaffe, jätte gott!!!nu ska jag försöka få lite sömn...god natt:)


Allergi

I natt har vi sovit i soffan jag, Isa och Haylie...lite små trångt men när flickorna väl somnat ifrån sin hosta e det bäst att låta dom sova. Jag åt blåbär till kvällsmat igår och det var jätte längesen jag åt det senast....efter en timma var hela kroppen fylld utav nässelutslag och det har kliat i natt så jag höll på att bli galen....är mycket bättre nu på morgonen som tur är! Ska väcka Haylie strax och sen gå ut med hundarna. Barnen ska till dagis och jag ska jobba några timmar men först en sväng till dreamhome. Vi har bestämt oss för att fixa vår hall. Ska bli såååå kul!!! Ser fram emot detta :) nej dags att starta dagen. Ha en fin måndag (bjuder på bilder ifrån igår när vi var hos mamma och frossade i pizza)


Vill ha!!!!


God morgon söndag!

Usch sovit ur uselt i natt, Isa har hostat och varit ledsen hela natten!!! Ber om att få sova i natt för det har inte varit mycket sömn den senaste tiden. Nu har vi precis ätit frukost, det blev pannkakor idag...väldigt onyttigt men väldigt gott!!! Isa välte precis ut ett stort glas med mjölk och jag känner hur mitt tålamod är på bristningsgränsen. Dags att gå in och ta ett bad i lugn och ro! Ska hälsa på mamma och pappa idag, Marcus som är gott bakfull ska laga vår bil inför besiktningen. Skulle storstädat idag men känner absolut inte för det, får bli i morgon. Hoppas ni får en fin söndag!


Melodifestival med flickorna!

Vilket härligt väder vi haft idag...glas halt ute! Men rätt mysigt faktiskt, sitta i soffan och bara mysa. I morse mötte vi upp Peter, Daniel, Rebecka och barnen på Lekstaden. Barnen älskar det & vi var där i över tre timmar. Dom var helt slut när vi åkte där ifrån. Vi tog en sväng ner till backaplan, Marcus skulle löpa present till Mattias och jag passade på att handla på blomsterlandet och köpte 2 ljusstakar i glas. Mars månad kommer vara en riktig fixar månad. Vi ska ta tag i mycket här hemma och Wiiii de kliar i fingrarna. På måndag ska jag in till dreamhome och äntligen beställa en sååå fin sak. Lägger upp bild när den sitter uppe. Nu blir det godis och mys dags med mina små troll och självklart melodifestivalen. Marcus är iväg och firar Matte som fyllt 30....saknar honom då vi inte träffats mycket denna veckan men men skönt för honom att komma iväg. Ha en fin kväll!


Fredag:)

Sitter på jobbet och tar en välförtjänt paus...har ont i mina ben idag!!! Vissa dagar är bättre än andra. Dricker en latte och läser lite tidningar, hinner dock inte sitta allt för länge. Har tagit det riktigt lugnt idag, myst med barnen och bara varit. Längtar hem till soffan och en bra film nu. Tänkte vi skulle åkt till Ullared i morgon, men får bli en annan dag. Ska ju dit med Jennifer också:) får roa oss hemma i morgon istället...för Marcus blir det fest på kvällen! Kul för honom. Ha en skön helg


Underbara säng!!!!

Som jag längtat efter att få krypa ner i sängen idag, äntligen!:) haft en lugn dag. Tog med töserna och storhandlade i morse, fick sällskap av mamma. Vid elva tiden kom Carro och barnen. Vi åt pannkakor och drack kaffe. Barnen lekte & såg på film. Dom åkte hem vid 4 tiden...en riktigt bra dag med härligt sällskap. Har jobbat några timmar nu på kvällen. Nu är det dags att sova, lilla Isa ligger bredvid mig. God natt :)


Trist blogg

Ber om ursäkt för att bloggen varit trist och utan bilder de senaste dagarna...har helt enkelt inte haft tid. Jag har jobbat och umgåtts med min familj. Har jobbat kvällen och sitter nu i soffan med hundarna och Marcus. Vi ska snart lägga oss och oj vad skönt det ska bli. Har varit ledig med töserna idag, åkte in till Kungälv med mamma på förmiddagen och köpte mat på Oskars, sen vidare hem till mamma dit även Simone kom med lilla Alice...imorgon måste jag storstäda och storhandla. På kvällen blir det jobb igen. Vill ha nån veckas semester ihop familjen....saknar dom!!!! Nu säger jag god natt och bjuder på en bild på mina små busar:)


Sov dags

Har precis gjort mitt träningspass, helt slut!!! Men galet roligt! Har varit hos Sofia nu på kvällen, jätte mysigt och oj va dyrt det blev :) men det är jag värd!!! Jätte kul att träffa alla! Nu är det dags att sova för i morgon är det jobb som gäller HELA dagen. Hoppas hinna med löpningen på kvällen! Nu har det tyvärr kommit massa snö så jag får se hur vägarna är i morgon. GO natt!


God morgon

Oj vad denna helgen har gått fort, helt otroligt. Jag har haft den bästa helgen på länge. Fullt upp med besök ifrån Goa vänner. Igår jobbade jag 12-22! Helt ok faktiskt. Marcus och töserna fick besök av kusinerna, dom åkte pulka och grillade korv. Barnen var helt slut på kvällen. Carro och Jennifer kom och höll mig sällskap en stund på jobbet, drack kaffe och pratade. Alltid kul att få prata lite, tiden går fortare då. Nu har vi precis ätit frukost och varit ute med hundarna. Barnen ska strax köras till dagis och jag ska ta mig en lång promenad, efter det blir det några få timmars jobb. Slutar tidigare idag för ikväll ska jag hem till Sofia med alla tjejer på hudvårds kväll som fina Helena håller i. Ska bli så kul att se hennes fina gravid mage. Jag behöver verkligen köpa sååå mycket nytt! Får nog passa på...ska bara fjäska med Marcus först :)) hoppas ni får en fin måndag!


Underbara vänner!!!

Tog mig en promenad till tempo i mina nya skor i morse. Känner redan av det i benen. Är väl även träningsvärk ifrån passet jag körde igår! När jag kom hem bakade vi bullar och Marcus åkte till dansen med Haylie. Vid två tiden kom Tess, Krale och deras pojkar hit. Vi fikade en stund och sen var det dags att åka pulka. Jag och Tess stannade inne och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi åt middag tillsammans och kollade på melodifestivalen. Barnen har lekt som aldrig förr. Dom har verkligen haft det så roligt och hela dagen har varit riktigt mysigt. Underbart med vänner som kommer hit och förgyller dagen! Längtar redan tills nästa gång!!!Nu har töserna somnat och vi sitter i soffan, ska se en film och bara slappa. Isa somnade så gott i Haylies knä förut, dessa goingar älskar verkligen varandra...härligt att se. Sov gott....

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1433965/images/2012/pic_188929026.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1433965/images/2012/pic_188929037.jpg" class="image">


Fredag

Nu är det strax läggdags för mig. Orkar inte hålla upp ögonen längre. Har haft en jätte bra dag. Fått städat här hemma. Vid halv två tiden kom Carro, Niklas, Jenna och lilla Liam hit. Vi åt fisk och massa gott till efterrätt. Alltid kul att ses!!! Barnen tycker det är så kul när vi får besök:) dom åkte hem strax innan fem och vi åkte hem till min syster en sväng och sedan vidare till svärmor och svärfar, där barnen åkte pulka och busade med farfar. Nu ligger dom i sängen och sover gott. I morgon är det dans för Haylie och vi får besök av vännerna ifrån skepplanda (Tess och Krale) ser vi fram emot!!! Jag ska även träna om min träningsvärk försvunnit lite. Har grymt ont!!!! God natt bjuder på en härlig bild som Isa tagit på sig själv :)))


Kommentarer!

Är nåt fel på bloggen, då jag förstått att det inte går att kommentera mina inlägg. Har mailat och hoppas dom snart kan hjälpa mig med detta:)


Lugn morgon

God morgon:) här har vi precis startat dagen. Sitter och äter frukost med mina små troll....för min del är det den dagliga havregrynsgröten som äts. Barnen ska snart köras till dagis. Jag ska gå en sväng när jag lämnat dom och sen hem till Rebecka för att ta en kaffe och massa prat :) innan det är dags för jobb. Har GO träningsvärk i mage och ben idag. Det har sina fördelar med en personlig tränare, å han är hård också. Frågan är hur detta kommer påverka vårt förhållande hahah:))


Härlig onsdag:)

Har haft en härlig dag. Vaknade sent i morse, gick ut med hundarna och åt frukost. Vid elva åkte jag och barnen hem till Elin och Aston, där även Jenny och barnen var. Elin bjöd på massa god fika och lunch...vi tog även en promenad med alla hennes Goa hundar. Å jag fick så mycket inspiration idag, Elin och Robert har det såååå fint hemma! tack för en mysig dag:) nu sitter jag i soffan och myser med Edit, har varit och klippt farfar nu på kvällen. Tog en sväng till jobbet också för att se om mitt hm paket hade kommit, men inte!!!konstigt tycker jag...här ska vi strax äta kvällsmat och sen blir det film och slappande i soffan. Äntligen har jag fått fixat min Mob kamera så att jag kan bjuda på lite bilder igen! Ha en fin kväll!


Trötta barn:)

GO morgon! Jag ligger fortfarande i sängen, idag var det svårt att ta sig upp. Flickorna sover gott och jag vill helst inte väcka dom. Ska strax gå ut med hundarna och sen starta dagen. Haylie och Isa ska till dagis idag :) för mig blir det jobb några timmar och sen hem och mysa med hjärtat!!!saknar honom jämt känns det som....


En liten Isa som hälsade på Alice i går :)


Söndag

Orkeslös, är precis vad jag är. Har ingen lust och ork till något. Usch vad trist det är att känna så här!!!! Vill ha massa energi...vill ha lite tid för mig själv och för något jag tycker är kul. Just nu ser alla dagar lika dana ut jobba, ta hand om barn, gå ut med hundar, städa om och om igen!!!! Wiiii blir galen. Har precis lagt barnen, dom ligger och läser för varandra. Jag sitter i soffan, ska strax sätta på en film. Har jobbat dag passet idag, vid fyra tiden åkte vi hem till Niklas och Caroline....åh helt galet söt är han lilla Liam, så lik Jenna. Vi stannade en stund, barnen lekte för fullt. Vi drack kaffe och åt goda bullar :) nej usch vilket trist inlägg detta blev men varje dag kan inte vara tipp topp. Får ta nya tag i morgon (kan ju alltid hoppas) god natt vänner.


-17

Äter frukost och känner mig allmänt seg idag. Hoppas piggna till!!! Idag är det riktigt kallt ute, var inte många meter hundarna klarade av. Jag klagar inte då jag faktiskt tycker om kylan. Blev inget jobb för mig igår, då min arbetskamrat ville byta pass. Det blir jobb för mig i morgon istället. Vi köpte hem massa gott igår och mös i soffan hela kvällen. Helt underbart!!!! Gott att bara sitta inne under en filt och tända massa ljus. Vi ska försöka komma igång här, idag är börjar Haylies dans igen och ikväll ska vi hem till Peter och Carro, för att fira Peter som fyllt år. Kul för barnen att få leka av sig. Marcus jobbar idag, jobbar över. Vill att han ska komma hem nu, saknar honom!!!!!


Varm säng

Vill inte alls gå upp idag, sängen är så varm och GO:) Haylie och Isa sover gott bredvid mig. Jag ska strax gå upp och rasta hundarna, känns inte jätte lockande i denna kylan. Barnen ska till dagis idag, har inte varit där sen i måndags. Jag har valt att inte jobba så mycket denna veckan, behövde lite tid med familjen kände jag men nästa vecka blir det nya tag igen. När barnen är lämnade på dagis åker jag till Jenny och tänker spendera hela förmiddagen där fram tills jobbet kallar kl två. Rebecka och barnen kommer också...så mysigt då inte träffat dom på ett tag nu. Hoppas ni får en fin fredag:)


Goa ungar :)

Idag myser vi för fullt, passar på att baka och tatuera oss


Njuter

Här sitter jag på golvet i köket med Edit i knät och njuter av min ledighet, underbara ledighet. Vi sov länge i morse, tog en liten promenad med hundarna och nu har vi ätit frukost. Haylie och Isa har städat sina rum, dom är så duktiga som hjälper till. Jag har vikt tvätt och tagit hand om disken. Ingen stress här idag inte, vi tar det som de kommer. Vi ska åka och handla present till barnens kusin som fyller 7 år idag, ikväll blir det tårta. Om vi hinner ska vi baka bullar...lika bra att fylla frysen:) nej nu blir det duschen så att vi kommer iväg. Hoppas mitt hm paket kommer idag HOPPAS HOPPAS!!!!!!


Underbara vinter!

Haft en jätte mysig dag. Sofia och Jennifer kom hit vid tio tiden. Vi åt frukost ihop och efter det blev de semlor och kaffe. Jennifer har haft 2 små flickor på sig hela förmiddagen :) alltid så kul att ses. När dom åkte hem tog vi en promenad till gamle farmor och hälsade på en stund , sen blev det massa pulka åkande i backen här hemma. Varit ute i 2 timmar och nu ligger tjejerna i soffan och ser på tv. Jag ska laga mat och sen åka till jobbet. Längtar efter Marcus idag!!!!


Baka liten kaka

Ligger fortfarande i sängen, töserna sover gott. Jag ska strax gå upp och baka semlor som vi ska äta när Jennifer och Sofia kommer :) ska bli kul att ses. Carro skulle också komma men hon födde en liten söt pojk i går så vi får ta å fira detta med en rejäl frukost en annan dag!!! Vilken lycka med en liten pojk ibland alla dessa flickor :) igår var som sagt mamma & Simone här. Barnen lekte för fullt, var även ute och åkte pulka. Dom stannade tills kl två, vi passade på att slappa i soffan lite och sen åkte vi till klädkällaren. Mycket man vill ha!!!! På kvällen mös jag och hjärtat i soffan, kollade på äntligen hemma och fick massa inspiration :)))


RSS 2.0