Tillsammans hela dagen

Har som sagt inte haft tid att skriva i bloggen så mycket nu det sista. Har haft mycket att göra, roliga saker.
Var på Ullared igår med mamma och Patricia, var inte alls mycket folk helt lagom faktiskt. Jag fick köpt lite julklappar och saker till mig själv. Hittade en lykta till min krok, klocka och lite annat fint. Jag skulle kunna köpa med mig hur mycket som helst, men får ta det lungt me pengarna.
Idag är hjärtat ledig hela dagen och vi ska bara vara hemma nu på förmiddagen och leka med Haylie, måste även hinna städa lite. Vi ska åka och hälsa på Tess & Krale senare idag, mysigt!!! Måste ju se hur deras gaderob blev. Även Cicci, Johan och River skall dit, kul att ses. De är skönt att komma bort ifrån lägenheten, trivs inte så bra här visst de e fint men börjar bli sååå trångt!

I morgon skall jag åka till stan och köpa dom sista julklapparna så jag blir färdig me det. Slog in massa paket igår kväll, mysigt är det. Jag älskar verkligen julen och allt som har med det att göra.

(om ni vill se hur moss bilderna blev gå tillbaka till inlägget "plocka mossa")

 några av sakerna jag köpte, tyvärr dålig bild


Senaste dagarna i bilder

Har verkligen inte hunnit blogga, ska ta tag i detta i morgon igen. Lägger in lite bilder som jag lovat.
Det får sammanfatta dom senaste dagarna =)

Haylie innan dansen =)

 

Mamma träff



Strax innan familjen kom hit och åt middag


Helg!

Hann inte lägga in några bilder igår, mina små töser ville inte riktigt somna den tiden jag hade tänk. Fast egentligen var det Isa som inte kom till ro och det smittade av sig till Haylie. Vi har haft en lugn och skön morgon, tagit ett bad, ätit lite mat och tvättat lite tvätt. Nu sover båda barnen så gott, nästan så man skulle krypa ner brevid dom och få lite sömn. Men nu blev jag sittandes här i soffan, med datorn i knät och ser även på tv. Det är skönt att bara få sitta själv lite. När Haylie har vaknat ska vi ta på oss och gå ut till lekplatsen, tänkte packa med lite varm choklad och bullar. Måste ut och få lite frisk luft. Vi ska även på dans senare idag, alltid så kul att se Haylie när hon dansar. Hon kan alla danser, men väl på plats gör hon bara det som hon tycker e allra roligast, lite blyga blir dom allt. Det bli även en lugn kväll, kanske tittar upp till svärföräldrarna en snabbis. Skall nog även hinna med en film. En bra dag helt enkelt.

Imorgon skall jag bjuda familjen och Perra (som ingår i familjen) på 3 rätters middag. Mamma fyller år så vi firar henne här med paket och mat.
På menyn står:
Förrätt: Avokadopaj med kräftskärtar
Varmrätt: Fetaostfylla kycklingfileèr inlindad i bacon, Friterad pommes, sås, sparris, vitlöksklyftor & sallad.
Efterrätt: Chokladglass med varm hallon sås.

Tänkte lagt in bilder på hur det blev med mossan m.m men nu ropade Haylie precis på mig, hade visst inte somnat. Jag får gå och lägga mig hos henne lite, läsa en bok eller två =)
Hoppas ni får en skön helg!

Besök HELA dagen

Haft en dag full med sällskap, i morse kom alla mammor hit och vi satt å tjöta, drack glögg & åt massa gott. Dom var här till halv två tiden. Alla barnen växer så fort och börjar bli sååå stora, helt galet! Efter mammorna gått åt jag lite mat som hjärtat lagat till mig, jätte gott!Vid tre kom Jennifer, alltid kul att träffa henne =) hon fick paket och paj. Även mamma kom och gjorde oss sällskap. Nu är kl snart sex och Liam och Tyrone kom precis innanför dörren. Oj oj har verkligen fullt upp idag, massa besök av massa härliga människor.
Nu får jag vara lite social. Lägger in lite bilder senare när barnen lagt sig.


Grå Onsdag...

Det är verkligen grått ute idag och har nog regnat hela förmiddagen. Sitter just nu och tar igen mig, mina barn sover så gott. Jah har varit iväg och storhandlat mat, presenter och lite inredning (visar bilder senare) mamma hade med sig Haylie idag med alla dagbarnen, så hon fick vara ute och leka lite medans jag var & handlade. Hon fick även ätit mat, det kallas lyx =). Jag hade självklart Isa med mig men hon är ju så snäll, inte ett ljud hon ger ifrån sig. Ska fortsätta jul pynta lite idag och städa lite, i morgon kommer mammorna hit och vi ska äta lite gott och dricka glögg. Alltid kul att få sällskap, senare kommer Jennifer och hon ska få paket och bli bjuden på äppelpaj nåt jag vet att hon gillar =)
Ikväll tänkte jag se en film me hjärtat och äta lite varma smörgåsar lr nåt annat gott.
Skall ut i skogen samtidigt som jag hämtar Marcus sen, för mossan jag plockade igår räckte inte. Hittade massa fin mossa vid Marcus pappas jobb. Nu vakna min lilla Isa, dags att underhålla henne och få i sig själv lite mat kanske!!?

 


Plocka mossa =)

Har fått sova gott i natt, Isa har sovit bra nu några nätter och jag hoppas det håller i sig. Är ju så skönt att få sova. Igår kväll kollade jag Marcus och Haylie på film, hon fick sitta med oss i soffan och mysa å äta massa gott.
Hon mår mycket bättre idag, tur de finns piller att få mot det onda, nu är hon hos dagmamman och har säkert jätte kul med alla flickorna. Jag sitter här vi datorn och väntar på att Isa ska vakna, Marcus jobbar så vi får roa oss själva idag. Tänkte ta faktiskt gå ut sen och plocka lite mossa, måste ha till alla min krukor m.m här hemma. Skall även ha lite granris till mitt fönster. Jag hoppas verkligen att det som jag har beställt kommer idag, vill ju så gärna pyssla lite idag, det kliar i fingrarna. Det är tur man har en pojkvän som delar intresset med inredning, annars hade han nog blivit galen på alla min köp. Men så är det när man har ett STORT intresse.

Har fått övertalat honom att vi ska ha en vit gran, tycker det är så fint. Ska väl åka & leta efter lite mer pynt till granen nästa vecka. Nej nu vaknar lillan, dags att roa henne lite.
Lägger in lite bilder på det som skall dekoreras med mossa, så får ni se sen hur det blev.
Ha en bra dag!

 

 

 

 


Sjuka barn!!!

Det blev ingen dagmamma för Haylie idag, hon vaknade med feber och ont i öronen i morse. Dags för en ny omgång med öroninflammation. Vi får hålla oss inne idag och bara mysa, har köpt hem godis och annat gott och även hyrt en film. Hoppas barnen somnar tidigt ikväll så jag och hjärtat kan mysa i soffan med detta.
Isa sov jätte bra inatt och har precis vaknat efter att hon sovit 3 timmar...skönt när det är så ibland.
Jag har precis lagat lite mat och väntar nu på att Marcus & Haylie ska komma hem ifrån vårdcentralen. Ser fram emot en lugn vecka, inget speciellt inplanerat. Skall fira Jennifer lite bara med paket och lite fika, sen skall mammorna hit på torsdag och jag ska bjuda på lite jul fika glögg & pepparkakor m.m. Det är ju trost allt den 1:e december nästa tisdag. Tiden går såååå fort, hinner knappt med allt som skall göras!

Skulle så gärna vilja ta en tripp ner till Ullared men jag får hålla mig, måste spara pengar till huset och om ni viste vad jag hatar att spara hahhah men men det är ju bara så man kommer nån stans här i livet tyvärr. För vinna nån stor summa pengar lär jag ju aldrig göra =)
Nu ska jag sätta mig och kolla på tv, ett pogram om ekonomi faktiskt...var riktigt intressant!




SÅ TRÅKIGT!

Idag är det en riktigt trist dag, inte för att det regnar utan för att jag inte har nåt att göra och för att hjärtat jobbar så jag är helt ensam hemma, har ingen bil och inget skydd till vagnen. Det blir en inne sitta dag, inte nåt jag gillar allt för mycket utan sällskap men men får väl klara mig. Har ju mina små goingar hemma iallafall, men Isa är inte på de bästa humöret idag, vill bli buren hela tiden men ändå inte riktigt nöjd.
Jag har passat på att julpynta lite här hemma, Marcus ska jobba så mycket i veckan så jag passade på idag när han var hemma några timmar. Det är kanske lite tidigt men men så fick de bli, mysigt blev det iallafall. Måste inhandla lite små saker bara sen får det vara slut på julshoppningen. Får ta de nästa år, får väl spara pengar till nästa år så jag kan köpa extra mycket julpynt =)
Jobbade igår och det gick jätte bra, var riktigt roligt att få jobba kändes nästan som semester konstigt nog. Hade bara mig själv att tänka på. Flickorna var hemma med Marcus, skulle kollat på film när jag kom hem men barnen vaknade så det var bara att gå och lägga sig me dem, så att dom somnade om.

Haylie sover just nu men när hon vaknar ska vi nog leka med lite lera och sen får vi se vad vi ska roa oss med. Kommer ju rätt mycket bra på tv idag iaf.
Lägger in några bilder på mitt julpynt och sånt som skall inhandlas inom snar framtid...



Min soffa har fått lite röda kuddar, den blommiga pläden skall tas bort.



Fått hängt upp lite julpynt på hyllan



Min stol har också fått bli lite julig


Denna stol skall Haylie få, är lite för stor den andra stolen vi har.

  skall inhandlas, ett måste på julen dessa blommor


Lite febrig

Ja lite febrig är jag idag och har varit hela natten. Det är utav vaccinationssprutan, går väl över rätt snabbt hoppas jag. Mina söta små barn sover nu, så jag passade på att förbereda maten och nu sitter jag här. Hinner väl inte sitta speciellt länge, för jag hör hur det rör sig inne ifrån sovrummet =) lilla Isa som inte vill sova längre. Konstigt att dom alltid vaknar så fort man vill göra något. Hjärtat jobbar idag men kommer snart hem och då är de min tur att gå till jobbet. Jag stänger på Preem idag, lite tråkigt att vi inte hinner ses nåt idag men men jag jobbar ju så sällan. Det är faktiskt roligt att få komma iväg & jobba lite, bra att spara lite dagar med.
Tog en promenad förut med barnen och hunden, riktigt skönt ute. Jag får lite panik av att sitta inne en hel dag, försöker oftast komma ut nån timma med Haylie så hon får leka av sig.
Nej nu vakna Haylie också, dags att slita sig ifrån datorn. Lägger in lite bilder på nya fynd jag gjort ;) ja jag vet kan inte få nog!!!!



Söta skridskor



Dekoration till granen



Fint hjärta att sätta i krukan



Till Isas kommande rum



Dessa glögg koppar och kanna


Fredag igen

Har haft en bra natt och känner mig utvilad, men har lite ont i armen efter vaccinations sprutan igår. Fick vänta tre timmar på att få den. Idag är det Haylie som skall få den,hoppas de går bra! Fick beställt allt de jag ville ha igår och fick även köpt lite annat på dreamhome, fröken ros m.m.

Idag ska vi till banken och fixa lite med tomt köpet & sen blir det dans med Haylie, har ju lovat att lägga in en bild på henne med danskläder, ska göra detta senare idag. Tänkte även ta ner mina julsaker ifrån vinden idag, för att se vad jag har och vad som behövs. Vann en jätte fin lampkjol på tradera, längtar tills den kommer hem till mig. 
Dags att ta på Haylie så vi kan åka och ta sprutan...

Fick köpt detta fina zinkfat, vita äpplen och den söta ljusstaken bakom fatet.

Kungakronan på pinne



Madonna statyn, har den vita så även den bruna fick följa med hem.

Dessa ljusstakar, måste bara köpa blockljus.



Lampkjolen jag vann


Mys kväll

Barnen badar med Marcus och jag sitter på min kökssoffa och kollar på inredning på nätet. Ska nog klicka hem lite julsaker m.m. åhhh blir galen vill jhu ha så mycket till julen. Men jag måste inse att det är bättre att lägga pengar på detta nästa år då vi förhoppningsvis bor i Kärna. Då blir de julfirande hemma hos oss i vårt nya fina hus =) men lite måste jag allt köpa denna julen med. Måste ha julstämning för Haylies skull, lite fina gråa tomtar och annat fint. Det gick jätte bra hos frisören idag, Haylie satt helt stilla och tyckte faktiskt att det var roligt att klippa sig och Isa var duktig och sov hela stunden. Nu känns håret tjockare och allt de slitna är borta, nu hoppas jag att det växer ut till en frisyr.
Åkte hem till Cissi vid halv tolv tiden, hon bjöd på jätte god sallad, bröd och Kaffe. Hon hade det så fint hemma,en riktigt mysig lägenhet. Barnen var inte riktigt på humör idag, men så är det ibland. Jag åkte hem till mamma och pappa vid ett tiden och var där tills jag skulle hämta Marcus. Haylie fick leka med Mirella.
Efter vi hämtat Marcus åkte vi och hämtade lite julklappar som jag beställt, jätte fina och är helnöjd.

Nu har vi ätit mat och barnen skall sova efter badet, sen blir det mys i soffan och ett avsnitt av arga snickaren.
Jag hoppas på en natt med mycket sömn =)


Lite bilder på de jag ska klicka hem...



Kronan har jag, men foten skall jag beställa

Krok att hänga lykta m.m. på

    Fina julgranskulor

  

 



Så fint spegelfat


Klipp dags

Hopp du var det onsdag idag och jag sitter och äter frukost med Haylie. Marcus åkte precis till jobbet. Gick upp vid sex tiden idag, fick sova rätt bra inatt. Ska snart äta mig lite paj som jag gjorde igår kväll. Jag blev så sugen, så det var bara att baka sig en. Igår var vi och hälsade på Tess & Krale, dom bjöd på bulle och Kaffe.
Idag ska vi åka till frisören och klippa Haylie, lite trist att klippa bort hennes hår. Men det kommer bli finare när det växer ut, när det blir en riktig frisys. Nu växer det hur som helst. Det ska bli spännande att se om hon sitter still eller om hon vägrar. Efter klippningen ska vi åka hem till Cicci en stund, jag hoppas vi hinner!Borde ju inte ta så lång tid.

Fick köpt julklappar till alla barnen i släkten igår också, känns skönt att vara i god tid & slippa stressa och knö ute i affärerna. Nu är det bara till våra föräldrar & små syskon kvar, får se vad vi ska hitta på till dem.
Jag älskar ju detta med julklappar & att slå in dom fint.
Nej nu börjar Isa bli lite hungrig, dags att mata lite.
Ha en fin dag!

Hej!

Ja då var det Måndag igen, veckorna går fort. Idag är hjärtat mitt ledig, så vi ska passa på att storhandla och gå ut å leka med Haylie. Inte de roligaste vädret ute bara. Skall även iväg sen och ta sprutan mot influensan jag & Haylie. Marcus får vänta tills han får ta den på jobbet, spännande å se hur man mår efter den. Lika bra att ta den, känner att jag vill skydda lilla Isa också. Jag ska även jobba några timmar ikväll, hålla Camilla sällskap mellan 19-22 ska stänga på Lördag så jag kände att jag måste komma ner och öva lite =) visst de sitter säkert i ryggraden på mig men har ju inte jobbat på flera månader. Det ska bli rätt kul iallafall, komma iväg lite. Synd bara att det är just idag när han är ledig. Skulle träffat Jennifer på en fika men var tyvärr tvungen att skjuta upp de till senare i veckan. Tiden räcker inte till =(
Nej dags att ge sig iväg och handla massa gott...ta på mina barn me som fortfarande har pyamas.
Gott att kunna ta det lungt på morgonen, inget stress!

Ha en bra dag vänner!
 

Äntligen Soffan

Nu har barnen precis somnat och jag håller tummarna för att dom ska fortsätta sova. Jag är så trött och skulle behöva några timmar själv i soffan och kolla på en bra film. det är så många filmer jag vill se men konstigt nog lyckas jag aldrig få tid till att se någon. Jag kommer ihåg förr när vi inte hade barn, i början av vårat förhållande då vi hyrde film varje kväll. De var tider de, bara massa mys =) saknar min Marcus idag. Inget skulle göra mig gladare än om han råkade traska in genom dörren några timmar tidigare. Kärlek kallas det!!!!
Har precis kollat på One Tree Hill & Gossip Girl, ätit ostbågar och druckit cola, underbart gott. Nu sitter jag och kollar på lite inredning, försöker hitta de perfekta Tv skåpet. Jag vill verkligen inte ha min tv framme, tycker verkligen INTE att tv:en är nåt fint att inreda med, nej den ska vi gömma!!!Tror vi har hittat vad vi letat efter, kommer nog bli riktigt bra. Åh jag hittar så mycket jag skulle vilja ha i mitt förhoppningsvis framtida hus, jag får skriva ner alla ideer och tankar i ett block så jag inte glömmer allt.
Tänkte att jag skulle hålla mig vaken tills Marcus kommer hem men det verkar som att jag inte kommer klara det, kan knappt hålla ögonen öppna & klockan är lite över åtta SORLIGT!!!!

Hopp så länge sov barnen, nu ropar Haylie på mig. Dags att krypa ner i sängen hos min lilla tös så att hon kan somna igen.
Natti Natti

 


Mår som jag förtjänar

Oj vad roligt vi hade igår. Åkte hem till Katta igår vid fyra tiden, fixade med mat och lite till. Alla flickorna kom vid sex tiden. Vi åt massa god mat, pratade, skrattade & sjung oj va vi sjung hahah. Herregud lät helt förjävligt men vad gör det när man har så kul. Efter några timmar hos Katta drog vi vidare in till kungälv. Måste säga att det fanns inte många jag kände igen. Det märks att man inte är ute allt för ofta. Det var iallafall riktigt kul att få komma ut och dansa lite. Tack Fidde för att du körde hem oss!!  Jag hoppas verkligen alla hade en bra kväll, för min var hur bra som helst. Mår dock inte lika bra idag, huvudet värker och jag är allmänt TRÖTT!!!! Simone & Perra, det är erat fel att jag mår som jag gör idag =) Jag hoppas att denna dagen går fort så jag får gå och lägga mig. Marcus jobbar idag så jag får klara mig själv hemma med barnen (bakfull) usch man får skylla sig själv.

Nej nu ska jag ta mig ett bad och hämta hunden hos mamma & pappa...
Lägger in lite bilder ifrån kvällen...



Nyvaken Haylie



Den goda maten



Sophie & Cicci....=)



Katta & Camilla kör lite sing star









Söta Tess



Min Syster yster

 


Underbara fredag

Har fått sova hela natten, hjärtat tog Isa i natt för jag hade så fruktansvärt ont i huvudet. Som tur e så är det borta idag. Sitter just nu och kollar lite bloggar och på Haylie när hon hjälper Marcus att göra frukost. Hon är så rolig, hon tror att hon kan ALLT!!! vanligaste meningen hemma just nu är - jag kan!
Jag ska snart ta mig en promenad med Tassa, får se hur länge hon vill vara ute idag. Hon gillar inte riktigt kylan. Marcus är ledig idag, det känns så skönt. Alltid gott att få lite hjälp med barnen, vi ska till bvc med Isa idag och sen till banken. Mamma ringde i morse och frågade om Haylie kunde komma och leka med Mirella medans vi är på banken, det är lugnare att inte ha med henne dit och hon har det mycket roligare hos mormor. Haylie skall även på dansen i eftermiddag, men Marcus ska åka med henne å dansa. Det bli bra, för Haylie tycker det är extra kul när pappa följer med.
Det bli en lugn fredag med massa mys och förhoppningsvis god mat. Har tänkt hälsa på Anna-lill och Arne ikväll, får se om dom blivit friska. Var så längesen vi var där och hälsade på.

Måste skaffa mig en bättre kamera, det blir så suddiga bilder med våran. Det är dåligt för det var inte så längesen vi köpte den. Det är ju så kul att ta massa kort...varit lite dålig på det den sista tiden. Får bättra mig så att jag kan lägga in lite bilder här på bloggen.

Nej nu får jag allt äta lite och sen hoppa in i dushen....Tassa sitter och stirrar på mig och vill komma ut.

 Denna fina dokument duk vill jag så gärna ha, men jag hittar den inte i rätt storlek, är slut överallt. Det finns bara den stora kvar, om någon vet vart jag kan hitta den så skriv gärna!!!=)


Wiiiiiii

Blir galen på min dotter som har börjat sova kasst. Hon vaknar & kan inte somna om på natten. Känner mig som en sombie idag. Men det är väl så det är att vara småbarnsförälder!!!?
Fick handlat massa gott inför lördagen iallafall och sen åkte jag en sväng till backaplan, fick köpt mig min jacka en helt vanlig varm jacka. Det är ett måste när man har barn och skall vara ute. Fick även köpt mig lite nytt smink, byxor & några tröjor =)
Nu blir det inget med shoppande på ett tag, måste spara spara å spara till huset. Sitter just nu i köket och ser på när Marcus lagar mat, det blir nudlar & kyckling till mat idag. Isa sover och strax ska jag åka igen för att hämta Haylie, ingen lugn och ro här inte =) ser fram emot nästa vecka då jag bara ska vara hemma och mysa med familjen. Marcus jobbar kvällen idag & det känns riktigt trist, brukar inte ha så ont av det men idag hade jag velat ha honom hemma. Det är väl antagligen för att att jag är såååå trött!!!
Imorgon skall vi till banken och köpa våran tomt, längtar tills allt är klart nu så man bara kan invänta huset. Jag vill så gärna flytta, slippa denna trånga lägenhet. Får väl se om vi hinner gå upp en sväng till "svärföräldrarna" också, måste ju lämna Arnes farsdagpresent & de var längesen vi var & hälsade på nu.

Dags att äta lite mat...ha en fin dag!!!

Snart var dagen slut...

Är helt otroligt trött idag, har ingen energi alls. Barnen sover och jag håller tummarna för att den minsta ska sova några timmar till, jag hoppas att natten blir bättre än vad det var i natt. Längtar tills Isa sover hela nätterna, men det lär ju dröja ett tag till. Sitter i soffan och tittar lite på tv & läser bloggar, borde gå & lägga mig men är så skönt att få sitta själv och se på tv. Hjärtat jobbar sent idag, så honom får jag inte träffa försen i morgon. Han kommer hem så sent & då sover jag garanterat. Sofia och Camilla kom hit vid halv tre idag, vi åt paj & drack kaffe pratade medans Clara & Haylie lekte för fullt. Dom åkte hem vid halv sex och vi gick ut med Tassa. Tiden gick fort och skönt är det, brukar gå så långsamt när Marcus jobbar kvällen.

I morgon ska jag möta Katta vid nio nere vid Grossen, skall handla inför lördagen. Det blir mat, singstar och massa skratt hoppas jag. På eftermiddagen blir det antagligen fika med Jennifer, Carro & säkert dom andra flickorna oxå. Jag får se om jag känner mig piggare i morgon, måste ha med båda barnen och Haylie tycker inte att det är allt för kul att sitta på "nyfiken" i några timmar och lyssna på oss när vi pratar =) hon har nog inte tålamod till det.

Nej nu lockar kudden allt för mycket, dags att säga god natt och drömma fina drömmar om honom....!!!!!


Lugna gatan...

Isa har haft en usel natt, sovit hur dåligt som helst. Det är tur att hon har en go pappa som hjälper till när nätterna blir för jobbiga. Sitter just nu och äter frukost med Haylie. Ska försöka städa lite här hemma och sen gå till affären. Tänkte baka en paj idag, Sofia och Camilla kommer och hälsar på sen. Det ska bli roligt, så skönt med sällskap när Marcus jobbar kvällen. Lyckades hålla mig frisk (än så länge) vill inte åka på nån influensa och jag hoppas jag kan få den där sprutan snart!!Vill verkligen inte att mina barn ska åka på det.
Var hemma hos Tess igår i skepplanda, hade det jätte mysigt. Drack kaffe och åt kladdkaksmuffins, hur gott som helst. Hon är så duktig på att baka & laga mat Tess. Var där i några timmar och sen åkte jag & hämtade Haylie å sen vidare till Marcus som jobbade hos sin pappa...
Vi var hemma hela kvällen igår och det behövdes, har verkligen fullt upp denna veckan och har varit så nu en längre tid. Visst älskar jag det, men nu har det nog varit lite för mycket. Skönt att bara vara hemma med familjen ibland.

Dags att göra sig iordning, så man kan starta denna dagen. Inser att det inte hinns med nåt köp av vinterjacka idag heller =( men på fredag måste jag, ska ju ändå in och köpa nåt att ha på mig på lördag.



Tess, Sandra och Oliver



Min söta Tös på Jacks dop



Trötta familjen...=)


Sjuk kanske???

Åkte till Lilla Edet med Tess idag och hälsade på Sandra & Robin. Vi drack kaffe och pratade, vi var där vid 10 tiden och åkte hem kl halv ett. Jag åkte och hämtade Haylie hos dagmamman och vidare till mormor, där vi åt lite smörgås och Väntade på att åka och hämta Marcus på hans pappas jobb. Nu sitter jag här hemma i soffan och mår lite kasst, känns som jag börjar bli sjuk eller så är det tröttheten som känns. Marcus och barnen badar, det är ett väldigt liv i badrummet så jag antar att dom har det mycket roligt. Orkade inte åka och köpa jacka idag, jag håller tummarna för att jag inte ska bli sjuk. Jag vill inte och jag har inte tid!!! Hoppas att barnen somnar tidigt idag så att vi kan slappa i soffan och se en bra film, men jag somnar väl tidigt som vanligt.

I morgon skall jag åka till skepplanda och hälsa på Tess och alla mammor. Alltid lika kul, har alltid så mycket att prata om. Jag har verkligen fullt upp denna veckan. Varje dag är inbokad med vännerna, skall nog ta det lungt nästa vecka. Jag kan nog behöva vila lite...har lite svårt för det där med vila. Finns ju så mycket kul att göra och så många man vill träffa hela tiden.


Söndags mys

Söndagar är rätt sköna dagar, det är en sån dag då man inte behöver göra nåt. Då man bara kan sitta inne i soffan och mysa. Vi började dagen med att gå till lekplatsen med Haylie, där hon fick gunga och leka av sig lite. Gick även en snabb sväng förbi farmor. Barnen somnade som stockar när vi kom hem och sov tre timmar. Det är riktig lyx när barnen sover så länge samtidigt. Marcus åkte till jobbet och jag la mig i soffan och kollade lite på tv, det var riktigt skönt att bara få vila lite. När barnen vaknade tog vi på oss och gick till mamma och pappa, fick lämnat lite farsdag paket och åt lite gott. Nu är klockan halv åtta och vi har precis kommit hem, äter just nu lite kvällsmat och ska strax lägga oss i sängen och kolla på "ensam mamma söker" och vänta på att hjärtat mitt ska komma hem, men jag tvivlar på att jag kommer orka hålla mig vaken så länge. Jag har somnat kl åtta de tre senaste dagarna.

I morgon skall jag och Tess åka hem till Sandra i Lilla Edet, ska bli kul å se hennes fina gravid mage. Haylie ska till dagmamman men Robin och Linus få leka lite. De är skönt att ha lite sällskap på dagen när Marcus jobbar. Ska se om jag inte kan åka in och köpa mig en varm vinter jacka i morgon och kanske ett par jeans, jag får fundera på detta. Jag måste verkligen få köpt de, börjar ju bli sååå kallt ute nu.

Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med mina goa ungar!!!!Natti natti...


Snart säger jag God natt...

Usch va trött jag är nu och klockan är bara åtta, tror att jag skall gå och sova snart. Dopet för Jack var jätte fint och han var så snäll. Dom bjöd på goda kakor och bullar. Efter dopet åkte Tess & Krale med hem och vi åt kina mat. Det var riktigt gott faktiskt, var alldels för trötta för att laga mat idag. Helt otroligt att Marcus orkade med till dopet, han var rätt bakfull =)
Nu säger jag god natt....

Tack för igår!

Hade jätte kul igår hos Marie, blev mycket skratt, prat och dans. Det var verkligen en lyckad kväll, vi var hemma rätt tidigt för vi ska ju på dop för Jack idag. Ska vara i kyrkan kl tolv, förbereda lite eftersom jag ska hålla honom. Är rätt trött idag, känns bra att Marcus ska vara hemma. Han ligger fortfarande och sover, mår nog linte lika bra som jag =) så går det. Nu är kl åtta och jag ska väl strax duscha och fixa mig så vi kommer iväg & får hämtat upp barnen hos mamma & pappa. Jag hoppas dom har varit snälla, man saknar dom såååå när man e borta. Ikväll skall vi bara vara hemma och mysa till en bra film och äta lite godis.



Jag & Daniel



Jag & goa Jenny



Söta flickor




TIDIGT!!!!

Varför ska jag vakna så tidigt, idag lyckades jag sova till 5. Helt otroligt, jag har vänt på dygnet totalt. Jag hoppas att jag kan ändra detta ikväll, då vi ska ut & roa oss =).  Det ser jag fram emot! Träffa massa goa och roliga människor. Barnen ska sova hos mamma & pappa, men får hämta dom tidigt i morgon för vi ska på dop. Tur att hjärtat är ledig hela dagen i morgon, för vi kommer väl vara lite smått slitna. Ska väl försöka städa lite snabbt här hemma och åka till affären å köpa lite gott. Det kommer lite folk hit innan vi ska bort till Marie och Torbjörn.
Idag ska Haylie ta med sin pappa på dansen och ha på sig sina dans kläder för första gången. Jag ska ta kort sen och lägga in. Jag hoppas det kommer gå bra för dom, Katta är ju där som stöttning =)

Nu ska jag äta lite frukost...ha en skön helg!!!

Sova kanske???

Vaknade vid 5 idag och kunde inte somna om, bestämde mig för att gå upp och titta lite på nätet och här sitter jag nu nerbäddad i soffan tillsammans med Tassa. Har på MVT på tv:en, blir så tyst annars. Familjen ligger & sover så gott. Jag borde nog också göra det, dagen blir så lång men vad gör man när man inte kan???
Ska strax göra mig lite frukost och sen är det väl dags att starta dagen. Inte en lugn stund idag heller antar jag! Vi ska till husfirman idag och fixa lite med bygglovspapper och sen är det vaxning av mina ögonbryn. Jag hoppas det blir bra, har aldrig vaxat dom innan men min mamma gör det så jag får väl testa. Marcus jobbar kvällen ons & tors nu så jag blir själv hemma med barnen på kvällen. Idag kommer det massa bra program på tv så tiden går nog fort. Jag somnade halv nio igår kväll så jag får väl se om jag orkar hålla mig vaken lite längre ikväll =)

 Mysig höstdag


Huvudvärk!!!!

Hade en mysig förmiddag hemma hos Tess, vi satt framför brasan och pratade. Det var riktigt gott att sitta där i den goa värmen. Nu har vi precis ätit mat och hjärtat ska snart åka i väg och träna. Haylie kollar på shrek och Isa ligger i babygymmet som vi fick av Tess & Krale idag (TACK)...hon älskar det!!!
Tänkte ta mig ett långt varmt bad när Marcus kommer hem, har sån huvudvärk. Det är väl antagligen för att jag ätit för dåligt och fått för lite sömn. Skall tända lite ljus nu och sätta mig i soffan med Haylie, visst är det underbart med höst ibland?!!!



Jag & min älskling på jorden =)

God morgon =)

Jaha då var det en ny dag, kl är snart sju och jag har varit vaken i över 2 timmar nu. Lillan somnade om men jag kände att det var ingen ide att lägga sig igen, bättre att fixa sig och förbereda lite, blir mindre stressigt då.
Marcus ligger så gott och sover med barnen i våran säng. Det är rätt skönt att få nån timma sjäv på morgonen, börja dagen lungt. Jag ska lämna Haylie hos dagmamman (Nettan) kl nio och sen åker jag och Isa upp till Tess och Oliver, blir väl att jag stannar där tills jag ska hämta Haylie. Tiden brukar gå så fort bara, är ju så när man har mycket att prata om. Längtar till helgen, på fredag är det födelsedags party och lördag är det dop för lilla Jack, alltid skönt att han lite inplanerat. Marcus ska vara ledig på lördag med så det är lite extra mysigt, få hela dagen ihop. Har inte bestämt vad jag ska ha på mig på fredag ännu bara, får ta tag i detta nu känner jag. Ska åka in till stan med Marcus på torsdag, får väl se om jag hittar nåt då. Köpte en fin tröja igår men är lie osäker, det löser sig.
Nu ska jag sätta mig i soffan och äta lite frukost, antar att resten av familjen vaknar snart så jag får väl passa på.
Hoppas på en fortsatt bra dag =)



Tess lilla Goa Oliver



Isa utslagen efter en morgon promenad med Tassa

Riktigt höstväder

Har haft en riktigt bra dag. Lämnade Haylie hos dagmamman kl nio i morse och åkte sedan hem till Jennifer.
Vi satt och pratade lite i soffan medans Isa fick lite mat och Jennifer fixade sig. Åkte sedan ner till Kungälv där vi kollade lite på kläder, fick köpt mig en svart tröja och sen tog vi en fika. Det var mysigt att fika och sitta inne å prata medans det regnade där ute. Körde hem Jennifer som skulle jobba kvällen och åkte vidare hem till mamma som passade Isa en snabbis medans jag hämtade Haylie, hade nämligen lovat Haylie att gå till mormor idag och leka med Mirella. Hann inte stanna så länge eftersom jag skulle hämta hjärtat kl tre för att åka till Make up store, fick köpt massa nytt smink och nya borstar.

Nu har jag och barnen precis badat och Marcus är & tränar, sitter just nu i soffan med en smått ledsen Isa. Hon är så trött och Haylie vill ha kvällsmat, ibland önska jag att jag hade fler armar eller en extra Sabina =)
snart kommer Marcus hem och då blir det mys i soffan till en bra film och lite kvällsmat för oss.
I morgon skall jag åka hem till Tess, skönt att få lite sällskap. Måste även hälsa på Sandra snart och se hennes goa mage. Dagarna räcker inte till, har fullt upp denna veckan.
Får ta det nästa vecka!!!!
Natti Natti....



Ägget jag fick som mamma hade gjort till mig, passade perfekt på min skänk





 


Full Rulle...

Oj man har verkligen fullt upp hela tiden, det är inte ofta man bara få sitta ner i soffan och slappa. Hinner knappt skriva i bloggen, får stress skriva. Jag fick så snällt gå upp kl 6 i morse. Fixade ordning mig och åkte till Grossen & handlade massa mat m.m inför veckan, lika bra att få det gjort. Fick gått en promednad med hunden och sen åkte jag till backaplan. Jag fick köpt lite kläder och nya stövlar och dans kläder till Haylie. Fanns så mycket fint att köpa, men man får hålla lite i pengarna. Får se om nåt passar att ha på sig på fredag, skall åka in till Make up store i morgon och köpa lite smink iaf. Nu vaknade precis Haylie och nu sitter hon är å myser. Dom är så goa när dom är nyvakna. Marcus skall strax åka och jobba, så det blir en ensam kväll med barnen. Syster kommer hit sen och ska färga mitt hår, underbart!!!
Måste beställa tid för vaxning av mina ögonbryn i morgon med, hoppas att hon har nån tid innan fredag.
Nej nu är det dags att gå ut med hunden innan Marcus åker så jag slipper släpa med mig barnen ut.
Hoppas ni får en bra söndag...=)


 
Haylie & Linus



Haylie (fick konstiga utslag i ansiket igår, borta idag tur de!)


RSS 2.0