Blåser bort här i Staby...

asså nu har det regnat och blåst helt galet mycket. Hoppas det lugnar ner sig tills fredag då vi ska ha kalas....roligare om det är fint väder så vi kan vara ute. Ser framemot det, hela tjocka släkten kommer och Krale, Tess å barnen.
Har varit och köpt ljung idag till min zinkbalja, blev jätte fint. Fattas dock lite växter runtom men det får fixas på fredag. Har även storhandlat, alltid skönt att få det gjort. Gott att ha hela kylen full med mat.
Nu sover barnen och jag skommer väl som vanligt att vara vaken alldeles för länge. Tycker det är mysigt att vara vaken när Marcus kommer hem. Jag vet själv hur trist det är när alla sover när jag kommer hem ifrån jobbet.
Imorgon ska vi börja skola in Haylie på dagiset i kärna...jag skall vara med hela dagen.
Hoppas verkligen att hon kommer trivas, det är ju så viktigt!Maccan är ledig imon me så vi hoppas hinna en bit med altanen, det tar sin tid!!!

Nu ska jag slappa framför tv:en =)
Natti

Vilket väder...

det har verkligen regnat och blåst hela natten...rätt mysigt ändå. Jag och hjärtat satt uppe ända till halv 2 i natt och bara pratade om allt och inget. Var dock inte lika pigga i morse=) men men....
Maccan är ute och snickrar altan i regnet, stackaren. Men han är så enveten och vill ha saker gjort, men det förstår jag. Det är lika bra att få saker färdiga helt och hållet.
Är verkligen höst ute idag, jag och barnen höll på att blåsa bort när vi skulle till Tempo förut.
Nu sover Isa och Haylie kollar på nya favvo filmen "Emil"...kan se den om och om igen!!!
Har haft Nellie här i 2 dagar, Peter har hjälpt till med altanen, jätte snällt. Hon är så go lilla Nellie och snällare tös får man leta efter.
Idag ska jag jobba, inte så kul med tanke på att jag inte mår helt 100...ont i halsen och värk i kroppen. Jag hoppas det går över och inte blir värre. Jag har INTE tid att bli sjuk. Hjärtat ska åka med barnen till farmor och farfar senare i eftermiddag, han behöver skriva ut lite kort på Haylie som vi ska sätta i en pärm som skall vara på dagis. På torsdag ska vi börja inskolningen, spännande.

Såg föresten att några inlägg jag skrivit inte lagts upp, konstigt är helt säker på att jag sparade dom m.m. men men.
Nu ska jag laga mat Falukorv, bacon och spagetti...hahah lyxmat =)
Barnen älskar det iallafall!!!






GRATTIS!!!!

Idag fyller mitt lilla hjärtegull Isa hela 1 år. Hon är stora tjejen nu, har lärt sig gå å allt =)
Födelsedagskalas blir det på fredag, men firades lite idag med glass och massa lek i sandlådan!
Även Nellie och farbror Peter var här idag och hjälpte till med altanbygget...hoppas vädret blir lika fint i morgon för då hinner vi massor med altanen...förhoppningsvis kommer iallfall trallen vara lagd tills på fredag så man kan sitta på den.
Peter och Nellie kommer förbi även i morgon & hjälper till. Det blir fullrulle =) men det gillar jag!
Ska göra några få timmar på tappen imon på morgonen bara...slutar kl10:15 så det e ok =)
Nej nu ska jag lägga mig brevid Haylie och se på saltkråkan =)) alla barn älskar dessa filmer...
Shit va det blåder ute...lite mysigt faktiskt!

Älskar dig Marcus & saknar dig!!!!


Lite trist...

är det ändå att det faktiskt har regnat nästan varje dag hela augusti. Det var verkligen tur att vi inte sparade målningen av huset tills augusti. Hade aldrig blivit klara!!!Trist att sommaren är slut, för så känns det faktiskt. Jag älskar höst men sommaren kan ju ändå få vara sommar fullt ut.
Har sovit uselt i natt då båda barnen har feber...blev ca 2 timmars ynka sömn. Jag är lite halv seg idag, men vem tar hänsyn till det =) nej just det ingen. Bara att sätta igång att aktivera barn, gå ut med hund, äta frukost, plocka undan, laga mat och sen åka till jobbet för att jobba kvällspasset.
Oj va negativ jag är idag...men man får faktiskt ha sånna dagar. Jag är lite trött på livet just nu....SAMMA varje dag!!!!Å någon tid med Maccan det finns det inte heller, jobbar om varann och har mycket annat att göra.
Vill ha lite familjetid...mysa ihop & hitta på roliga saker ihop. Kanske är det just det som hösten kommer bjuda på, vem vet?Lite lugn och ro skulle inte skada!!!

Sitter just nu i köket och tittar ut och kan inte annat än medge att jag saknar Ytterby lite...att bara kunna gå en promenad där man alltid stötte på en människa, där det alltid fanns något att titta på, där jag kunde släppa ut Haylie på gården och det alltid fanns nån att leka med. Vissa dagar saknar jag det ENORMT mycket, andra inget. Idag är en sån dag då jag SAKNAR det!!!!närheten till allt & inget...
Slippa ta bilen överallt!!!!

Dags att starta dagen...hoppas ni får en mindre negativ dag än min!!!

19/8...

ja då var det torsdag igen...shit va tiden går fort. Nu är snart augusti slut, vilket även gör att det känns som att sommaren är slut. Vädret påverkar ju än mycket oxå, är ju mest regn och mulet nu och har varit så nästan hela denna mån. Inget jag har ont av då jag älskar hösten och vintern. Sitta inne, mysa med familjen, tänd ljus, äta goda middagar och bara umgås, varva ner. Sommaren är lite väl stressig tycker jag, man ska bli brun, vara ute HELA tiden, vara aktiv och verkligen vara vid stranden varje soltimma =)) så känns det iallfall...
Jag har ju jobbat hela sommaren....å då menar jag verkligen HELA sommaren. Men det har varit bra!!!Man behöver pengar och det har passat mig jätte bra.

Igår vaknade jag tidigt och sprang en runda, sen blev det storstädning här hemma...det behövdes. Så gott när det luktar ny städat och allt ligger på sin plats.
Åt middag ihop och sen åkte Maccan till jobbet....jag och barnen tog en sväng till familjen Nordgren på eftermiddagen. Barnen lekte av sig, mamma fick tjötat av sig =) och dom bjöd oss på god mat. Vi stannade ända tills kvällen. Hade de jätte trevligt!!!!!!!!!Barnen somnade som stockar när vi kom hem. Jag såg på film och längtade efter Maccan.

Idag händer inte mycket, ska strax iväg till Tempo och handla lite. Väntar på att Katta ska komma förbi och hämta glitter. Sen ska jag åka hem å laga mat för att sedan åka till preem och jobba några timmar. I morgon är jag ledig, å det bästa av allt är att jag  & Hjärtat är lediga ihop =)

Ha en fin dag....

Kär & Galen...

ja det är just det jag är nu i min Maccan...snällare & goare människa får man leta efter!!!!!
Sitter just nu å försöker få i min envisna dotter lite frukost men det går inte allt för bra. Får bli lite mosad banan istället.
Ja ja hon blir väl hungrig så småningom.
Ska försöka plocka undan här hemma innan det är dags att åka till jobbet...jobbar bara 5 timmar idag, gott de!!!
Snart kommer snälla svärmor hit & ska passa töserna medans Maccan bygger på altanen.
Ska bli så kul när den är färdig..men det kommer ta ett bra tag. Skönt att den står färdig tills nästa vår/sommar iallafall.
Åh idag kommer jag och hjärtat vara hemma tillsammans på kvällen, mysigt!!!Det var ett tag sen nu.
Vi jobbar alltid om varandra, så är det när man ska försöka få ihop det med barnen. Vill inte behöva skaffa barnvakt hela tiden.
Kollar i H&M katalogen nu, åhhh va mycket fint det finns. jag behöver VERKLIGEN en helt ny gaderob och det behöver även lilla Isa. Jag hoppas jag kan få en slant över när lönen kommer så jag kan köpa nytt till oss.
Jag ska lugna mig på inredningsfronten nu..har köpt så mycket så det får räcka ett tag. Visst lite små grejer kanske det blir men inget dyrt.
Dags att starta dagen så jag inte kommer försent till jobbet...Camilla är tillbaka på jobbet idag med, kul kul =))
Kram på er...


Mys dag med mina flickor....







Vi hade en riktigt mysig dag igår....ägnade verkligen hela dagen åt mina små flickor.
Det var bara Maccan som fattades så hade dagen verkligen varit perfekt.

Godmorgon Lördag...

Sov så gott i natt..har inte hört ett ljud ifrån barnen. Känner mig rikigt utvilad idag, gott de.
Sitter just nu och äter frukost, Isa vill dock inte äta hmmm att dom alltid ska börja vela med maten vid 1 års åldern. Det är då dom kommit på att dom faktiskt har en egen vilja och att man inte måsta göra som mamma säger och vill =)
Vi ska plocka undan lite här hemma och fixa oss för att sedan åka in till ankeborg, ska köpa med fika oxå...så kanske vi kan vara där inne några timmar om barnen vill. Skönt att komma hemmifrån...jag är verkligen ingen hemma människa. Är ju så tråkigt att bara sitta hemma & inte täffa några människor...
Ska möta upp Maccan på Preem sen, där han får ta med sig töserna hem för jag ska jobba kvällspasset idag.
Vi ses alltså inte nåt idag & det känns sååå trist. Saknar honom!!!
Imorgon blir det samma sak, så vi får se på måndag tyvärr...kommer längta ihjäl mig. Tänk att man kan vara så kär i nån efter 8 år ihop. Då är det rätt med andra ord!!!

Nej nu har Isas tålamod tagit slut, hon tycker inte om att jag sitter vid datorn.
Ha en skönd dag...=)

En helg fylld med jobb...

Vaknade redan kl 6 idag men barnen sover fortfarande och nu är klockan snart 8.
Isa har sovit jätte bra i natt...helt UNDERBART!!!!
Idag ska vi storhandla och sen blir det ett pass på preem för min del. Ska jobba hela helgen!
Skulle hellre vara hemma me familjen men men sånt e livet. Har kommit in i en period då jag vill vara hemma med barnen och Maccan hela tiden.
Är ju så skönt att bara mysa med dom....
Det har regnat och åskat i natt, vi har nästan översvämning här utanför.
Hoppas det avtar nu!!!!!!
Dags att äta frukost nu. Ha en bra dag, det ska jag försöka ha!



Torsdag...

Gick å la mig alldeles för sent igår, kom isäng först kl halv ett...sen var det bara att gå upp när klockan ringde halv 5. Jobbade öppning på tappen idag nämligen. Var en lugn dag på jobbet, söta Jennifer kom förbi och höll mig sällskap en stund, det är alltid uppskattat!!!!
Slutade kl 3 sen var det bara att åka hem med barnen och äta mat. Vi har verkligen inte gjort nåt idag, bara varit hemma och tagit det lugnt. Väldigt trist tycker jag som älskar att ha nåt att göra & att ha folk omkring mig.
Simone & Johannes tittade förbi en sväng nu på kvällen...hade även turen att syster däckade Isa, ingen e gladare än jag =)
Nu sover båda barnen...jag kollar på tv & njuter av tystnaden!!!


Idag har vi badat

Myst i soffan

Målat och pysslat

å lekt massor....


Lite nytt =)


Dessa söta bokstäver kunde jag inte motstå, fick följa med hem =)



Jag bara älskar kakfat!!!!

Detta kortställ ska fyllas med många fina kort...

Knäckebröden fick plats ibland mina burkar med skorpor m.m. på bänken i köket

Kan inte få nog av alla fina saker som finns...

Mys dagar...

haft några härliga dagar i Mariestad med härligt väder, go mat, kräftor, godis och umgåtts med familjen =))


Plockat svamp som jag ska göra iordning ikväll och frysa in...blir nog en kantarell smörgås oxå =)

Här har vi varit i några dagar...underbart!!!





Haylie gillar att sitta framför brasan på vintern & gunga

Min going

Äter god melon med mormor

Älskar

Pappa & Maccan tävlar....

Plockar blåbär

Morfar badar


Underbart med ledighet!!!

Nu är jag ledig i hela 5 dagar, det ska bli såååå skönt. Bara få vara med familjen och ta det lungt.
Har haft en toppen helg hittills. I fredags slutade jag tidigt på preem, tog med ett släp och åkte till möbelgrossen för att köpa möblerna jag velat ha länge nu. Tyvärr fick vi bara med brickbordet, skåpet kommer i slutet av månaden. Åh vill ha det nu och inte vänta, inte för att det är så långt kvar men ändå =))
Även Patricia var med och köpte sig ett matbord...tyvärr var det fel på det bordet så det måste vi byta, sånt som händer! Maccan har även byggt klart vår entre....jätte fint blev det. Nu ska det bara målas, man kommer några steg längre för varje dag. 
Igår fyllde vår goa tös Haylie 3 år. Vi hade kalas för hela släkten med alla barn, toppen kalas och Haylie fick så mycket fint!!!Tack alla för att ni gjorde hennes 3 årsdag så bra!!!
Maccan hann även med en sväng till dreamhome och köpte jätte fina glasljuskoppar till mig som jag ville ha på brickbordet. Finare kille får man leta efter...love!!!
Idag är det söndag och Maccan ska strax ta med sig barnen till backaplan medans jag ska vara hemma och fixa lite.
I morgon åker vi till Mariestad i några dagar, ska bli så gott att komma iväg hela familjen. Bara vara och äta gott.
Hoppas att vädret kan bli bättre så Haylie och Isa kan få bada och leka vid stranden....besök hos kossorna blir det garanterat oxå =)
Nej nu måste jag kolla till mina busungar är ovanligt tyst inne på rummet, då vet man att det är bus på gång =))


Barnens bord =))


Caroline, Inga-lill och farmor pratar och äter tårta...


Mitt brickbord, som ska pyntas med fler fina saker...blir fint när det är klart!


Maccan har snickrat, snart är det målat & hel färdigt....


****

Usch va trött ja e ...hoppas på lite mer sömn i natt. Isa sov verkligen uselt natten som var.
Sitter å väntar på Maccan.
Hoppas på att få jobba kort dag i morgon (håller tummarna)
Maccan & Patricia ska te möbelgrossen, köpa nya möbler m.m. jag vill oxå. Hoppas han komme hem med nåt fint.
Efter jobbet ska jag hem och städa å förbereda inför Haylies kalas...

Beställde världens sötsaste kök till Isa idag som hon ska få av sin snälla farmor och farfar nu när hon fyller 1 år den 22/8 fastnade verkligen för det med en gång...hoppas det kommer i morgon. Dom är riktigt snabba på den sidan (blåelefant.se)


Kräftskivesugen!!!!

lite irriterande är det att vi inte fått ihop vår altan...jag är så sugen på en riktig kräftskiva me massa goa kräftor, härlig musik och härliga människor!!!hade varit så kul!men men nu har jag ingen altan, får bli nästa år. Får hålla tummarna att nån annan vänlig människa vill bjuda mig på kräftkalas haha.
Nu sover mina barn efter mycket om å men, Isa var inte alls sugen på att sova. Njuter gör jag, av tystnaden och av att bara kunna ligga i soffan se på tv och mysa med min lilla hund. Saknar Maccan bara!Han jobbar, vilket känns riktigt trist idag. Har haft ett LÅNGT pass på tappen idag, men det har gått bra. Snälla svärmor passade barnen en stund.
Sen åkte jag och barnen å handlade till Haylies kalas =)
Inte många dagar kvar nu tills hon fyller 3 år...helt galet min lilla tös redan 3 år!!!

Imorgon ska jag in å vaxa brynen sen blir det kvällspass på tappen igen...känns som jag bor där nu!!!
God natt...tan hand om er!

Sjukt trött!!!!

har jobbat hela dagen, sitter i soffan nu och väntar på att Maccan ska klippa klart vår gräsmatta/ogräsmatta rättare sagt =) men fint blir det ändå. Barnen sover och det får dom gärna fortsätta att göra för jag e helt galet trött idag. Mitt huvud håller på att sprängas känns det som. Ska bli gott att krypa ner i soffan, se en film och mysa me den bästa!!!
Får försöka komma isäng i tid...ska upp 04:15 imorgon börjar jobba kvart i sex till ca halv sju på kvällen, kanska får gå hem tidigare beror på hur mycket det e att göra. Ska bli gott att vara ledig 5 dagar snart, kan verkligen behövas. Jag tycker verkligen om mitt jobb och dom jag jobbar med men nu saknar jag familjen och känner att jag måste få lite tid här hemma oxå. Men självklart får man ställa upp när andra e sjuka m.m. kan ju vara man själv nån dag som står där å behöver hjälp. Maccan & Peter har varit och hämtat allt virke till vår altan idag....kommer bli toppen bra. Ska börja bygga på den snart, åh va gott att ha den färdig tills nästa vår/sommar. Då ska det grillas och mysas för fullt.
Tack undebara Henrik för hjälpen...!!!!Otroligt tacksamma e vi!!!
Åkte även förbi mamma och pappa en sväng som firade min syster som fyller år idag =) åt lite tårta och tjötade.
Snälla pappa gav oss även pengar till våra möbler vi ska köpa på fredag & jag hoppas såååååååååååååååååååååååå att dom finns inne så vi kan ta med dom med engång =) hade varit toppen.
Kommer bli så fint!!!!Hjärtat ska även snickra en tallrikshylla till mig som jag ska ha i tv rummet vid matsalsbordet. Det e tur jag har en händig kille =)
Nej dags att stänga datorn & ägna tid åt hjärtat...å min lilla hund som ligger klistrad på mig =)



Bild är ifrån www.Mixin.se

Go morron...;)

Är trött idag, men inte fick jag sovmorgon för det =) bara att gå upp och självklart vaknade Isa extra tidigt imorse.
Det är ju alltid så när man själv skulle behöva sova ut.
Har precis ätit frukost med Maccan och töserna. Snart kommer en snickare hit och ska fixa här hemma, sånt som påpekades på besiktningen.
Jag och Haylie ska till Ikea och även till Kungälvsträ och köpa massa virke...hahha hur ska detta gå???ja ja lika bra att lära sig nu när man har hus å allt.
Maccan får stanna hemma med Isa. Jag skulle verkligen vilja vara hemma hela dagen, men får så snällt åka och jobba sen, ett kvällspass på tappen e ju aldrig fel =)
Hoppas ni får en bra dag!!!!


Mys i soffan me goaste tösen!!!

Phu nu är jag helt slut. Jobbat hela dagen på preem, hann knappt hem innan familjen kom för att äta middag och tårta. Simone fyller 19 på tisdag men jag ska jobba så vi passa på att fira henne idag. Haylie fick jätte fina käder och en grävmaskin till sandlådan av moster och Johannes...hon blev jätte glad. Vi ska ha kalas för Haylie på lördag men hennes moster är inte hemma då för hon skall till Stockholm, så det fick bli paketöppning några dagar tidigare =) ingen gladare än Haylie. Sååån tråkig bloggare har jag varit nu de senaste, lovar att det ska komma lite mer bilder men har verkligen inte haft tid att lägga upp några...måste även ta bort massa bilder ifrån kameran för den e full så kan inte ta några nya bilder. Detta ska fixas snart...har ju så mycket nytt att lägga upp på bloggen.
Nu sover Isa och Haylie ligger här brevid mig i soffan, vi ska strax se en film. Tror att Haylie somnar snart hon me, ser så ut =) min sötis!!!I morgon ska vi pilla och fixa här hemma lite innan jag åker & jobbar igen....känns som jag bor på jobbet just nu, men men lika bra att passa på medans det finns jobb!!!!MER INREDNING till mig hahaha!KÖP GALEN kallas det, men det är ju såååå kul. Tur att Maccan delar mitt intresse!!!

God natt på er...

RSS 2.0