29/3

Hade en bra dag igår, familjen var här på middag. Firade pappa som hade fyllt 50 år medans dom var på Gran Canaria. Vi hade köpt en GPS till honom, alltid bra att ha! Dom var så bruna, kände sig inte alls blek jämfört med dom =) skulle inte vara fel med en resa till värmen!!!!dom hade även med sig paket hem till oss, kläder & parfym.
På kvällen var jag ute med Haylie och Isa...gungade och gick en sväng med Tassa. Barnen somnade sent, men sov ända tills halv nio i morse. Helt underart att få sova.

I morse åkte jag och Isa hem till Jennifer, åt frukost hos henne. Drog sedan ner till kungälv där vi gick runt och kollade i affärer och tog en fika. Isa fick ett par rosa fina byxor av Jennifer, TACK för det vännen!
Jennifer fick köpt sig så fina skor....jag vill oxå SHOPPA!!!!!Är såååå sugen på att få köpa kläder, skor och tusen andra saker. Orkar inte spara mer till detta hus nu hahah...är absolut inte gjord för att spara. Jag tycker det är sååååå trist!!!!!!
Nu sitter jag här hemma, varvar ner. Har tagit disk, tvätt och bråkat med en envis trotsig Haylie. Dom vet verkligen hur dom ska reta upp än!Trist när hon är på det humöret, men det tillhör väl åldern??!
Snart kommer Maccan hem, ska bli skönt. Har saknat honom denna helgen. Inte träffats så mycket som jag velat. Jag ska åka och jobba sen mellan 19-22:15...alltid bra med extra timmar & pengar.
Känner att jag skulle behöva en hel natts sömn och avkoppling! En fri kväll och natt med hjärtat, det hade varit riktigt skönt.
Nu ska jag fixa fram mat, blir rester ifrån igår hemma gjorda revben med tillbehör GOTT GOTT!!!
Ha en bra dag!!!!


Jag Är Trött ;)

Borde som sagt vara förbjudet att behöva gå upp kl sex efter att man varit ute hava natten =) men vad roligt jag hade, var självklart värt denna trötthet.
Hade verkligen fullt upp igår. Åkte hem till Carro på morgonen, där Jennifer fixade mitt hår (tack vännen)...satt & tjötade en stund sen fick jag dra vidare hem för att hämta Maccan. Vi var tvugna att storhandla, var så tomt hemma. Sen var det bara att fixa ordning sig för kvällen. Maccan körde mig till Carro vid halv sex, där även Sofia, Micaela, Jennifer & Jenny var. Nicklas och han kompisar var också med. Vi satt hemma hos dom till nio och sen drog vi till hatten...hade verkligen en jätte bra kväll, alltid lika kul att komma ut.
Träffade många härliga människor!!!!
Martin och Madde kom och hämtade mig och körde hem mig, Tack för det =)
Jag glömde som vanligt av att ta massa kort, men några fick jag tagit iaf...självklart inga på mig själv =)
Nu sitter jag i soffan och är halvt död...barnen leker. Isa börjar bli lite smått uttråkad. Får väl slita mig ifrån datorn och leka med dom. Isa är snart på väg att börja krypa, inte långt kvar nu. Hoppas hon kommer på hur hon ska göra snart!!!!
Jag ska jobba sen 15-22!!!Kommer slänga mig i sängen så fort jag kommer hem. Nej dags att ta tag i dagen, måste ta mig en promenad till affären i regnet med barnen. Orkar inte men måste...glömde köpa potatis igår och det måste jag ha idag TYVÄRR!!!!!!!!


Sofia och Carro


Micaela


;) goa tjejer


På väg till Hatten...Jennifer var snäll & körde =)

VÅR!!!!

Hann inte blogga igår, tiden räckte inte till. Åkte hem till Katta på morgonen och där var även alla mammor och barn. Hon bjöd på frallor m.m. alltid lika gott!!!!Hälsade på "svärföräldrarna" på kvällen.

Idag har det varit så gott ute, riktigt varmt =)
Vi lämnade Haylie vid nio i morse och åkte sedan till backaplan. Fick köpt mig lite inför utgång till Hatten i morgon. Jag köpte även kläder till Isa och en ståbräda till Haylie som hon kan stå på när jag kör vagnen. Fungerade jätte bra!!!Efter detta åkte vi till pizzerian och åt mat, det var hur gott som helst!!!!
Cyklade och hämtade Haylie klockan två...fixade med tvätt och annat här hemma sen åkte vi en sväng till dreamhome, skulle köpa konsoller till mina dörrar som länge letat efter. Dom var tyvärr slut men dom skulle betälla hem, så det är bara att vänta. Behöver ju dom inte just nu men när huset kommer vill jag jhu ha dom =) kommer bli så fint. Vi stannade vid ankeborg och lekte en stund.
Nu sitter jag i soffan, Haylie sover här brevid mig ska strax bära in henne i sängen. Har försökt få Isa att sova men hon vill verkligen INTE som hennes mamma vill =/ hade tänk se en film men icke. Nu springer hon runt i sin gåstol och jag kollar på design Simon & Thomas, så bra!!!!
Ska väl strax göra ett nytt försök å få henne att somna...Marcus jobbar sent. Tänkte jag skulle hålla mig vaken tills han kommer. Vill Pussa på honom lite =)

I morgon ska vi ut till tomten och kika. Måste även handla paket till pappa som kommer hem på lördag. Ska bjuda hela familjen på middag här på söndag. På kvällen blir det Hatten med vännerna. Ska hem till Carro vid sex och sen får vi se vad som händer, hoppas på en lyckad kväll. Får ta det lungt då jag ska jobba dagen efter och upp med ungar tidigt på morgonen =)
Nej nu får jag se till & få lillan i säng...Natti Natti!!!!

Huvudvärk!!!!

Nu är jag trött på att inte känna mig helt 100!!!!Vill bara vara frisk och ha massa energi. Jag har sån grym huvudvärk idag =( skulle åkt till återbruket med Katta idag men kände att kroppen inte orkade med det idag, vi skulle även ut till tomten och kolla placering av hus. Var mycket vatten på tomten idag efter all snö som smält bort, får prata med gubbarna som ska dit i morgon & se vad dom säger. Allt brukar lösa sig till det bästa, ingen ideè att oroa sig i onödan.
Kollade hur mycket skatt jag fick tillbaka förut =) alltid kul när man får pengar tillbaka. Dom skall gå till en nya soffa och två fåtöljer och en fotpall & en besiktningsman.

Ska faktiskt åka hem till Sandra & Matten en stund sen, måste få en ordentlig titt på hennes 2 små pojkar. Har ju bara sett dom snabbt i vagnen. Väntar på att maten ska bli klar så att vi kan åka sen, måste köpa ett paket till dom innan.
Isa sover, ska väcka henne nu så att hon kan sova i bilen sen istället, hon måste även få i sig mat innan vi åker. Marcus och Haylie är i full gång med att packa ner saker i flyttlådorna. Haylie tycker det är så roligt, nu packar hon ner lite saker ifrån sitt rum SÖTNOS!!!!!
Ha en bra dag i regnet....de ska jag ha med min mys familj!


Toppen Dag!!!

Lämnade Haylie hos dagmamman vid nio i morse, sen åkte jag, Maccan och Katta till Allum. Hittade sååååå mycket fint som jag vill ha. Jag och Katta fick verkligen ångest!!!!Varför kan inte pengarna räcka till ALLT man vill ha???Fick iallfall köpt det jag ville ha allra mest. Tackar världens bästa kille för det!!!!
Det blev ett fat med kupa & en JÄTTE stor lykta....helt otrooooligt stor och fin. Dom hade bara 3 stycken. Ska strax åka och hämta den för den fick inte plats i bilen med alla vagnar. Jag är kär i den, ska ta kort på den när den sitter på väggen i huset så ska ni få se. Fanns mycket mer vi båda ville ha men får vänta tills lönen kommer.
Fick även köpt en fleecejacka på polarn o pyret till Haylie....har velat ha den länge nu och äntligen blev den min =) verkligen haft en hel mysig dag. Nu lagar vi mat och sen bär det av till allum igen för att hämta lyktan =)

Ikväll blir det filmys med Maccan, hoppas barnen vill somna tidigt!!!
Finns inget bättre än ledig tid med hjärtat mitt och shopping =)


Denna fina fleecejacka fick min tös



Denna mössan ska köpas när lönen kommer =)


SÅ TRÖTT!!!!

Blir inget långt inlägg, ska strax lägga hoppa i badet med töserna. Har jobbat hela dagen, varit ute med barnen och hunden. Nu är jag jätte trött efter denna helgen som varit fylld jobb och sjuka barn =(...
jag hoppas verkligen barnen somnar TIDIGT ikväll. För jag behöver vila!!!!!Men har inte allt för stor förhoppningar. Hälsade på syster som passade mina barnen sväng förut, även Johannes var där. Haylie tycker nog mycket om honom, pratar om honom hela tiden hahah...
I morgon är Marcus ledig LOVE IT...vi ska på äventyr Jag, Marcus, Katta och barnen.
Hoppas att det har öppet annars får vi hitta på nåt annat...
Ha en bra söndagskväll!!!!=)

God morgon!

Sitter och ger Isa gröt. Haylie sitter här brevid mig och läser Rödluvan. Jag har blivit jätte förkyld under natten, undra när alla dessa sjukdomar ska sluta??!!!Är väl så denna årstid när man är inne mycket. Snart är sommaren här och då brukar det bli mycket bättre. Isa sov hela natten, skönt för jag behövde verkligen få sova.
Är lite irriterad idag för att jag inte kommer kunna gå på garageförsäljningen i kungälv idag. Det hade varit kul att gå dit, man kan hitta mycket fint för en billig peng. Jag får hoppas att det kommer nästa år med, känner inte för att släpa med barnen dit när jag är förkyld och orken inte är på topp.
Marcus jobbar idag, stackaren han som var så dålig. Inte magsjuk men jätte förkyld =(
VI kommer inte ses nåt denna helgen, han jobbar till kvart i tre idag, jag börjar kl tre så vi får bara bytas av med barnen på preem sen. Jag slutar 22 och börjar 8 i morgon bitti igen, slutar 3 och då kommer Marcus och lämnar barnen till mig för att sen åka till sitt jobb. Det är inte kul, men men så är det. Ingen ideé att klaga, får vara glad att man har ett jobb.

Idag kommer min syster hem ifrån värmen....=) kul å ses!!!


Ensam kväll i soffan ;)

Ja nu ligger hela familjen och sover & då menar jag även Marcus, kl är just nu åtta =) han var riktigt trött.
Lika bra att han får sova...vet ju själv hur det är när man är så trött.
Jag ska strax lägga mig i soffan och kolla på film "Luftslottet som sprängdes" hade även köpt godis men nu är jag inte sugen längre, sparar det tills en annan dag.
Vi mår bättre här hemma nu...skönt det. Håller tummarna för att det ska förbli så ett tag nu.
I morgon ska jag jobba och även på söndag, har inte tid att vara mer sjuk nu. Måste jobba, så jag kan köpa mig nya kläder. Blir galen snart, måste köpa nya vårkläder. Är så mycket jag måste köpa vet inte vart jag ska börja. Får ta en sak i taget helt enkelt...=) men lite frustrerande är det när man ser så mycket fint som man vill ha men som pengarna inte räcker till. Ska bli sååå skönt när vi inte behöver spara som vi gör nu. Men klart jag är glad över att vi får ett helt nytt hus. Det är en kort tid men man är ju som man e SHOPPING GALEN hahha...
På tal om shopping, fick köpt byxorna jag letat efter till Haylie idag. Jag hoppas verkligen dom passar, köpte storlek 92 för jag har hört att dom är väldigt stora i storlekarna HOPPAS HOPPAS!!!Tycker dom är så tuffa!!!!
Nej nu ska jag se på film...ha en bra kväll!!!!


Harem Byxor ifrån Nova star.....


Trött på detta NU!!!!!

Hopp då började Isa spy igen...helt konstigt. Hon har inte spytt sen i natt vid två tiden och börjar nu igen. Vet några andra som oxå haft det så. Jag hoppas verkligen att jag inte oxå börjar igen. Känns verkligen som att alla har magsjuka just nu. Är ju så äckligt!!!!!Usch jag tycker verkligen inte om det. Jag håller tummarna att inte Haylie åker på det igen, hon har haft sitt. Pratade med Tyrone precis och Liam hade oxå börjat kräkas nu. Att det börjar så fort....måste smitta som bara den.
Nu längtar jag efter Marcus, vill att han ska komma hem och hjälpa mig. Även kramas lite, det behöver man när man mår skit =)

Barnvakt & magsjuka

Liam kom hem till oss vid halv nio igår morse. Vi var ute i 2 timmar och åkte i backen, lekte även på lekplatsen. Helt underbart nu när vädret börjar bli mildare. Efter att vi varit ute gick vi och köpte pizza, barnen bara vräkte i sig. Vi var inne och lekte tills Marcus kom hem, då vi åkte en sväng till ankeborg och lekte. Träffade även Peter, Caroline och Nellie där. Stannade inte så länge för det var riktigt kallt på kvällen. Jag passade på att baka en paj med björnbär,hallon och blåbär. Den blev jätte god!!!Jag älskar verkligen pajer, det är det godaste som finns. Speciellt med vaniljvisp till MUMS!!!! Hade även hyrt en film som vi satt och kollade på. Fram emot kvällen började jag känna mig små kass, inte långt efter det så började både jag och Isa kräkas. Det har inte blivit många timmars sömn i natt. Jag är helt slut. Det är så typiskt att man ska bli sjuk när man ska vara barnvakt. Jag är så trött och strax åker hjärtat till jobbet. Inte roligt alls =( men men sånt är livet. Han kan inte vara hemma mera nu, har redan varit hemma alldeles för mycket denna mån med sjuka barn ocn när jag var på kurs.
Tyrone kommer och hämtar Liam vid fem tiden, då ska jag be honom gå ut me Tassa och sen ska jag slänga mig i sängen & hålla tummarna för att barnen vill de samma.

Nu har vi fått massa fylle till tomten och snart kommer dom dit och börjar med tomt och grund av hus =) känns som det är nära nu. Skönt när man har hjälpsamma människor runt omkring. Får köpa dom nåt fint när detta är klart!!!!

Lägger in bilder i morgon ifrån dom senaste dagarna, det orkar jag tyvärr inte nu.
Ha en fortsatt bra torsdag...nu ska jag pussa lite på min älskling innan lämnar mig och åker till ICA!!!!



Hej Hopp =)

Mitt internet har inte fungerat nu på 2 dagar, men nu är det äntligen igång igen. Även min telefon har varit konstig, har varit nåt med 3. Alltid så mycket man vill kolla när nätet inte fungerar =)
Igår var jag hemma hela dagen, det var faktiskt skönt. Städade lite och bara mös med Isa, inte ofta man hinner att bara vara med henne. Tycker det känns som jag inte hinner med barnen så mycket som jag skulle vilja, fast antar att alla känner så. Tiden räcker lixom inte till.
Imorse åkte jag hem till Katta, även Camilla kom dit. Vi åt frukost och pratade om allt och inget. Jag hade köpt med mig frallor och Katta pålägg. Hon hade även bakat rulltårta och en supergod kladdkaka. Har faktiskt hållt mig ifrån söt saker riktigt länge nu. Godare att bara äta ibland!!!
Efter jag varit hos Katta åkte jag hem och la Isa i vagnen sen gick vi och hämtade Haylie hos dagmamman. Har varit så skönt väder idag, det känns verkligen att det börjar gå mot vår/sommar!!!Helt underbart, skönt att kunna vara mer ute.
Nu har vi precis kommit hem ifrån Ikea, fick köpt några lampor till Huset, dom hade bra pris på sånna som vi skulle ha. Barnen är trötta och inte på bästa humöret, dags för dom att sova snart. Strax börjar "halv åtta hos mig" och det går inte att missa. Jag hoppas även att bygglov är idag. Man få så många bra ideér när man kollar på det.

I morgon kommer Liam hit tidigt på morgonen. Jag ska passa honom över natten för Tyrone jobbar och det blir för många timmar för Liam att åka med i lastbilen. Vi ska sova hos mina föräldrar, passa på att vara ute och leka mycket. Haylie kommer älska det, nån att leka med hela dagen =)
Nu ska jag ägna tid åt min famlij....ha en bra kväll!!!!


14/3-10

Barnen somnade tidigt idag men tror inte att Isa kommer sova vidare. Om jag känner min lilla tös så kommer hon vakna snart och sen inte vilja somna om. Det går verkligen inte att lägga henne för tidigt, då kan hela natten vara förstörd. Sitter i soffan & har kollat på The Hills, ett måste varje söndag. Maccan jobbar tills sent =( saknar honom massor idag eller ja det gör jag alltid!!!Jag har jobbat hela dagen så vi har inte träffats nåt, bara några min när han lämnade barnen till mig på Preem...inte kul me sånna dagar men så är det ju för dom flesta, man måste ju jobba Tyvärr =) men de är roligt sen när man kan unna sig massa fina saker.

Igår var vi hemma hos Marcus mamma & pappa....åt chips och annat gott. Stannade där några timmar och åkte sedan hem och kollade på melodifestivalen. Jag tyckte faktiskt att det var många bra låtar & vinnarlåten var jätte bra. Hon var värd det!!
Nu ska jag äta kvällsmat och sen försöka få sova något...håller tummarna för att Isa ska sova.
Är för trött för en vaken natt!Tur jag har mitt hjärta som alltid hjälper mig, han är guld värd!!!!!

God Natt!!!

;)

God morgon!!!
Nu har jag städat hela morgonen men är ändå inte färdig, det tar sån tid när man har två små flickor här hemma som kräver min uppmärksamhet. Nu sover iallfall Isa och Haylie äter mat, så jag passar på att sätta mig här lite och vila. Borde väl egentligen fortsätta städa men jag orka inte. Har tappat lusten för att städa här hemma nu, är väl så för att jag vet att vi snart flyttar & jag längtar så jag blir tokig!!!!!
Marcus jobbar idag så vi är ensamma hemma, myckt trist tyker jag. Hoppas att vi kan hitta på nåt sen när han kommer hem, vill inte sitta här inne hela dagen. Det är jag alldeles för rastlös för.
Kollade precis på lite kläder här på nätet, blir galen för det är såååå mycket som jag vill ha och som jag faktiskt behöver. Man har lixom lagt allt på sina barn och hemmet de senaste åren känns det som, har inget kvar i min gaderob. Får se om pengarna räcker till för att köpa vår/sommarkläder. Det är ju ett måste, kan inte gå runt i tjocka tröjor & byxor i värmen.
Har iallafall fåttt köpt massa sommar kläder till barnen så det är färdigt & Haylie har fått mycket fina vårkläder av mamma och pappa. Vad skulle man göra utan sina föräldrar =)
Dom åkte föresten till Gran Canaria igår, lite smått avis är jag. Vill verkligen också ha värme och sol. Pappa fyller 50 år under tiden dom är bortresta så jag har fått uppdraget att hitta en bra present till honom som han ska få när han kommer hem om 2 veckor.

Nej nu får jag rycka upp mig och ta tag i dagen....=/


Haylie matar fåglarna (sommaren 2009)
Längar till SOMMAREN!!!!!

Fredag!!!

Wiiii vilken dålig natt vi haft här hemma. Det måste vara Isas tänder eller nåt som gör att hon inte kan sova, gör mig galen iallafall!!!!!Nu sitter vi och äter frukost, fick handlat igår så nu har vi massa gott hemma i kylen =)

I onsdags tidigt på morgonen åkte jag på kurs med Preem, till växsjö. Där hade vi 2 jätte bra dagar.
På Onsdags kvällen bjöd Preem på rock party & god mat. Det blev mycket mat, dricka, skratt & dans. På vårt hotellrum hade dom lagt ett paket till oss med preuker & annat som vi skulle ha på oss. Alla såg verkligen så roliga ut. Jag hade riktigt roligt. Bandet som spelade (Working Under Covers) var skit bra, hur duktiga som helst, ni hittar dom på www.workingundercovers.se
Ett riktigt bra band att ha på sin fest, bröllop eller andra tillställningar. Dom fick verkligen igång alla som var med.
Jag ska lägga ut bilder men hade inte min kamera så jag får fjäska med Camilla eller Sara.

Håret blev jätte bra föresten, hon la i en ljusare nyans i hela håret för att jag ska kunna komma tillbaka om en månad och göra ordentliga slingor. Bättre att det tar längre tid än att håret blir GULT, finns ju inget fulare!!!!
Idag ska vi hem till Katta & Fidde, käka mat och bara umgås. Kanske spela lite spel =)
Får även passa på att hälsa på mamma och pappa som åker utomlands i morgon...AVIS!!!!!!

Fick papper igår ifrån husleverantören, dom kommer börja på grunden om ca 2 veckor, huset kommer den 27/4 och efter den 27/5 kan vi flytta in =) nu börjar det verkligen hända något. Tänk att om ca 2 månader så bor jag inte längre i denna trånga lägenhet JIPPY!!!!!!Ingen är gladare än jag =)
Ne dags att starta dagen kanske...har tusen saker att göra Pust!!!!!Kanske ska börja med att ta på oss.
Ha en bra dag!!!

Galen natt!!!

Gick och la oss vid elva tiden igår, självklart vaknade Isa och kunde inte somna om. Även Haylie vaknade och kunde inte sova. Det gick verkligen inte att få dom att somna om. Vid 2 tiden började Haylie kräkas och har hållt på med det fram tills nu (kl är halv tio). Isa somnade om halv fyra, en riktigt jobbig natt. Tur att Marcus var hemma och kunde ha hand om Haylie, han är även hemma nu på dagen. Tycker så synd om henne som har så ont i magen. Men hon är duktig, säger till i god tid innan hon ska spy och håller sig över hinken. Idag blir det att sitta inne och bara äta massa glass och se på film. Var precis och hyrde 2 filmer på preem Beck-i stormens öga & This is it. Alltid nåt att kolla på, hoppas verkligen inte att vi åker på magsjuka vi me. Har inte alls tid med det!!!!
Ska ju på kurs i morgon, vill inte missa den.
Dags att äta frukost & mysa me Haylie en stund innan jag ska till frisören. Borde vara hemma men måste verkligen ta den tiden. Har spritat hela mig =)

Ha en bra dag i solen...

Skön Dag...

Katta kom hit i morse vid halv tio, vi tog på oss kläder och gick en sväng med barnen. Gick in på Grossen & köpte frallor och lite gott att ha på. Där inne träffade vi även Matte, Sandra och deras små pojkar. Så små och så söta, helt otroligt vad tiden går fort. Isa kändes jätte stor när man såg dom. Måste komma upp och hälsa på dom snart när man kan ta sig fram hemma hos dom. Är tydligen så mycket snö att man inte kan komma fram till deras hus =( När vi kom hem gjorde vi the och åt våra frallor, hur gott som helst. Hon stannade några timmar och mycket prat blev det. Alltid lika trevligt. Skönt med sällskap när Marcus är och jobbar, som tur e kommer han hem snart. Jag ska hinna göra mat och fixa lite här hemma, känns bra att ha det gjort innan han kommer. Mer tid för familjen. Just nu sitter Haylie och kollar på Shrek och Isa sover i sin bilbarnstol, strax dags att väcka henne.
Har verkligen fullt upp denna veckan & jag älskar det!!! Blir så pigg nu när solen börjat komma fram mer och mer å när snön så sakta börjar försvinna =)
I morgon ska jag till frisören, ska göra ljusa slingor. Vill faktiskt ha en förändring nu, är trött på mitt mörka trista hår. Ska försöka få det ljusare nu till våren & sommaren. Absolut inte blont men ändå så man ser att jag gjort nåt. Får se om jag passar i det, annars är det bara att färga över igen. Ska bli riktigt kul, ser VERKLIGEN fram emot det. På onsdag åker jag på kurs med preem, skall sova där och blir bjudna på mat. Helt underbart att få komma bort, få sova & äta lagad mat MUMS!!!Skulle åkt till stan med Jennifer på torsdag men får ta det nästa vecka tyvärr, hinns inte med.
På fredag blir det nog middag hemma hos Katta & Fidde med Tess, Krale, Camilla & Johan. Alltid lika kul att träffas, även barnen skall vara med. Antar att det kommer bli livat, men men vad gör det???!!!

Nej nu ska jag lagat mat ihop med Haylie, det blir Wok med kyckling och massa grönsaker gott gott. Kanske hälsar på svärföräldrarna sen, Haylie får vänja sig vid hunden nu tills hon ska sova där =)


Vad händer idag???

Har precis kommit upp ur badet med Isa och nu sitter jag vid köksbordet och håller Haylie och Marcus sällskap som äter mat. Vi har stätat hela morgonen och även packat inför flytten. Ja jag vet det är några månader kvar men lika bra att börja i tid så man slipper stressa, allt ska ju packas bra och diskas och tvättas innan det packas ner. Insåg även att det är mycket skit som skall slängas och sen ska ju lägenheten städads ordentligt. Även huset måste städas rejält innan man kan flytta in. Gillar inte att göra saker i sista sekund, blir bara slarvigt!!!!
Marcus har varit ute och gungat med Haylie, det är så gott väder ute. Nu vill man verkligena att snön ska försvinna så man kan sitta ut hela dagarna.

Igår var vi hemma hos Tess & Krale på kvällen, Tess hade gjort jätte god fruktsallad och vaniljvisp. Barnen lekte för fullt och Haylie älskade Olivers nya rum. Det blev jätte fint, riktigt mysigt. Glömde självklart ta kort, men får göra det nästa gång. Ko llade även på melodifestivalen, vet ej om jag tyckte någon var så bra. Har ju mina favoriter Darin och Timotej lr hur dom stavas =) får väl se vem som vinner.
Nu ska Marcus strax åka till jobbet, så det bli en ensam eftermiddag/kväll med barnen vilket känns urtrist idag!!!!Tiden går så långsamt på söndagar då det aldrig finns nåt att göra. Får glädja mig över att ett nytt avsnitt av The Hills kommer ikväll kl sex. Annars blir det nog bara att sitta inne och slappa =/ inte det bästa jag vet men men. Är så grymt rastlös av mig. Kanske hälsar på mor & far en sväng?!
Ha en fortsatt bra söndag...


Min sötis


Haylie skulle natta Isa, slutade med att båda slocknade =)
(Koret taget för 2 veckor sen, Haylie la märke te Nappen direkt när hon
såg kortet)


Isa fick sitta & leka medans vi städade

 


Vilken slapp dag!

Ja idag har vi verkligen en slapp där här på stället, har inte gjort många lyft idag. Har precis gått upp ur badet och nu sover Isa medans Haylie och jag ätit lite sen frukost. Just nu tittar Haylie i alla min bakböcker, hon älskar verkligen att baka. Tjatar om det varje dag, så strax ska vi faktiskt baka lite en silviakaka blir det denna gången =) Väntar på att Marcus ska komma hem ifrån jobbet så att vi kan äta middag och sen åka till Tess & Krale. Skönt att komma utanför denna lägenhet. Är så fint väder men ändå inte tillräckligt varmt för att vara ute och leka en längre stund. Haylie behöver få leka av sig oxå, annars blir det ingen rolig kväll med en super pigg tös.

Igår var vi och hälsade på Marcus mamma och pappa, dom har köpt en så underbart söt liten hundvalp, Rock heter han. Han var riktigt go & nästan så man vill stoppa honom i väskan och ta med honom hem. Jag skulle oxå vilja ha en hund till, nu när vi ska flytta till hus och man har en egen tomt. Vet ej om jag får med Marcus på detta bara och det får bli när man inte har så mycket som skall köpas och betalas som det ska just nu. Men en chihuahua till hade varit mysigt.
På kvällen var vi hemma hos min mamma & pappa, dom hade köpt räkor och kräftor. Alltid lika gott & jag kan äta hur mycket som helst. Det finns inte mycket som slår skaldjur!!!!

Pratade precis med Henrik, ska bli så kul med återträffen för alla nior som gick på Ytterbyskolan den 29 maj. Hoppas verkligen att det är många som kommer. Roligt att se hur alla ser ut, vad dom bor, jobbar med och hur många som skaffat barn m.m.  självklart ska det även bli skit kul att få komma ut och festa/dansa med tjejerna oxå, det är ju det bästa av allt!!!!
Nej nu vill min hund komma ut, så jag får passa på medans Isa sover....kan ju inte gå så långt men hon får iaf göra det hon ska. Söta Haylie passar henne, hon är så duktig, stoppar in nappen om hon är ledsen och ser till så hon inte river ner nåt. Hon vet precis vad man får röra och inte =)

Solig Fredag ;)

Natten har varit kass, barnen har sovit dåligt. Jag gick upp vid kvart i fem för att åka och jobba några timmar på preem. Skönt att det är soligt ute idag iallafall, lite vår känslor får man. Det kommer nog att ta tid innan all denna snö smälter bort. Längtar efter att se grönt gräs och gröna träd.
Har varit en sväng på backaplan med familjen nu på förmiddagen, fick köpt mig en tunika att ha på mig när vi ska ut, fick även köpt nya örhängen. Måste även hitta mig ett armband och snygga strumpbyxor & nytt smink. Ska bli riktigt roligt att gå ut allihopa, även killarna ska med =) Haylie ska vara hos farmor och farfar och Isa ska sova hos Moster Siomne, hoppas att hon är snäll mot henne på natten. Inte lätt för henne annars, när man inte har vanan inne med icke sovande barn =)

Vi skulle åkt hem till Tess & Krale idag men dom skulle fixa med bilen, får ta det en annan dag.
Kanske åker hem en sväng till mamma och pappa, Liam kommer ju dit idag och även min bror. Tror att dom skulle äta räkor och kräftor, skickade mess till pappa och frågade om han kunde köpa lite till mig oxå, får väl se om han gjort detta. Det finns ju inget godare än skaldjur MUMS!!!!!

Just nu håller vi på att laga mat, det blir korv & mos med tillbehör idag. Lätt och snabbt!!!!!
Sen ska vi nog ut och åka i backen lite, Haylie älskar ju det så man får passa på medans snön ligger kvar...det har ju verkligen varit en rolig vinter för barnen.

Lägger in lite bilder ( några kort är tagna med min mobil, därför e dom suddiga!


Igår var vi ute hela eftermiddagen


Ute & går med lillasyster


Vi gungade massor


Isa fick sova i vagnen


Här hängde vi napparna i trädet


Lite trött...

Dessa nätter har tagit hårt på mig men än så länge har Haylie klarat sig helt utan napp och det går bara bättre & bättre. Vi kommer klara detta galant, med lite tålamod =)
Just nu sitter hela familjen och äter frukost, dags att göra sig i ordning för att åka till backaplan en stund med mormor, hon ska visst köpa sig lite kläder inför resan. Jag blir så avis, vill oxå åka till värmen. Fast jag har mycket annat att se framemot.

Igår hände inte så mycket, jag var och vaxade mina ögonbryn och Haylie var hos mamma så länge med alla barnen. Dom var ute i det fina vädret. Sen åkte jag och barnen till preem & åt korv å glass.
Var sedan inne resten av dagen och lekte, jag var så trött orkade inte vara ute. När Marcus kom hem åkte jag och Haylie till affären och storhandlade massa god mat, sen lagade vi middag och kröp ner i soffan & MÖS!!!!!
Jag gick och la mig innan kl nio och somnade direkt.
Haylies farmor & farfar har skaffat en liten hundvalp, måste åka och hälsa på dom nån dag. Finns ju inget gulligare än små valpar =)




Jippy;)

Idag fick vi vårt efterlängtade bygglov =) ingen är lyckligare än jag just nu. Nu känns det äntligen som att det börjar hända något, vi är ett steg närmare vårt hus. Inflyttning bli nog vecka 22 men får bestämt datum i slutet av nästa vecka UDNERBART. Var och gjorde dom sista ändringarna med huset i morse, känns skönt att få det gjort.
Haylie följde med mamma & barnen till sagostunden, det tyckte hon om. Satt stilla och lyssnade på farbron som läste för dom. Nu har vi precis ätit mat och jag är extremt rastlös, det är så fint väder man har absolut inget att göra!!!!Inte så roligt för Isa att gå ut, sitta i vagnen hela tiden. Längtar tills sommaren är här och hon kan krypa runt i gräset, å man kan bara sitta ut å njuta eller åka & leka på stranden....wiiii vill ha sommar NU!!!!

Igår var vi och hängde upp Haylies nappar i ett "nappträd" efter det fick hon en påse godis och ska senare idag gå & handla nån leksak med mormor. Nu är det absolut slut med denna napp. Vi hade en riktigt jobbig natt, men jag tänker inte ge mig, den ska bort. Hon somnade riktigt bra utan iallafall...och idag har det gått riktigt bra. Hon har knappt frågat efter den. Vi får väl se hur det gå i natt men men det är bara att stå ut. Snart kommer hon glömma den. På kvällen tog vi det lungt, Marcus & haylie var ute i backen och åkte lite medans jag var inne med Isa och mös framför tv:en med lite gott. Jag har fått dille på allt som är salt =)

Nej nu funderar jag på att åka till Kungälv med Haylie, gunga lite kanske vid Ankeborg =)
Ikväll blir det att titta på bygglov, äta räkor och sen en bra film & självklart massa MYS i soffan med Hjärtat mitt.
Ha en underbar dag....Lägger in bilder senare på nappträdet hittar nämligen inte sladden te mobilen =/


Detta fick bli mitt kvällsmys igår =)


Sötisen





Längesen!!!!

Oj nu var det verkligen längsen jag skrev i bloggen. Kunde inte bestämma mig för om jag skulle lägga ner bloggandet eller inte. Har inte haft lust och tid. Men nu har jag bestämt mig, ska fortsätta.
Så nu blir det inga långa uppehåll i bloggen mer.
Har hänt lite sen jag skrev senast. Bygglovet verkar vara klart denna veckan, förhoppningsvis idag och det ser lovande ut. Isa blir bara större och sitter just nu helt själv, längtar sååå tills hon lär sig krypa.
Har haft fullt upp med att träffa vänner och bara umgåtts med familjen. Hade en jätte bra kväll hemma hos Sofia i helgen, hon bjöd mig, Carro, Jennifer och Micaela på middag. Vi drack och spelade spel, sen gick vi ut. Hade verkligen jätte kul. Måste göras om snart igen, datum är redan inbokat =)

Just nu sover den minsta medans Haylie och Marcus leker inne på hennes rum, med dockor =) inte lätt att vara pappa till 2 töser. Jag ska strax sätta igång & städa, vill ha det gjort så vi kan njuta av ledig tid tillsammans resten av veckan.

Lägger in lite bilder ifrån den senaste tiden...



Dessa fina Hunter stövlarna fick jag hem till Haylie i veckan =)


 Varit hemma hos farfmor & druckit saft


Varit på kalas


Lekt ute i snön med Haylie =)


Myst med denna lilla tjejen!


RSS 2.0