God natt

Dags att sova efter en lång dag, fått gjort allt vi skulle och även inhandlat fina presenter till Oliver! Hoppas han blir nöjd ;) tog en sväng om Ikea förut och fick köpt saker till klädhängaren Marvus ska bygga, hittade inget fint att köpa så han får göra ett istället! Brukar bli bäst så :) fick ärm köpt flaskor och burkar att ha tvättmedel och sköljmedel i...alltid hittar man nåt och nys idéer kläcks hela tiden. Nu sover äntligen mina små monster, vi ska också lägga oss nu. Hoppas få några timmars sömn så jag är pigg i morgon när jag ska på äventyr med Rebecka och Jenny, rättare sagt 1500 kvm shopping (tyger och inredning) alltid lika kul att träffa dessa Goa tjejer! God natt ni fina!

Fullt upp...

Sitter i bilen utanför H&M, skall in å shoppa lite :) kommer antagligen hitta massa till töserna som vanligt. Finns ju så mycket fint till dom. Lämnade in bilen på Volvo i morse, den ska lagas. Skönt att få det gjort! Idag har vi fullt upp, det ska handlas, städas och vi ska även hinna med ett besök på BVC. Bästa av allt e att jag och hjärtat är lediga ihop. Det är mysigt. Oj nu öppnar butiken, dags att shoppa;)))

Gott gott!!!

img_0354 (MMS)

Nybakat!


God morgon:)

Sitter just nu på jobbet och äter frukost, har bakat bullar mm nu. Svårt att hålla sig ifrån allt gott här! Skönt att jobba tidigt idag så jag får komma hem till mina töser sen. Blir en mys söndag med film, synd bara att hjärtat jobbar kvällen! Men imon är det ledighet för oss båda :)underbart!!!!har mycket roligt att se fram emot i veckan....träffa Goa vänner!!!! Skall även försöka få målat mitt skåp som jag fyndade på loppis. Tvättstugan har tagit all vår tid så det har inte hunnits med, jag vill verkligen få det gjort. Skall även lägga upp bilder på tvättstugan så fort den är klar. Det blir sååå fint! Tur jag har en händig kille som kan förverkliga lite av mina drömmar :)) nej dags att återgå till arbetet. Ha en fin söndag...

Haylies kök

img_0269 (MMS)

Bilderna försvann, lägger upp dom igen...


Fint blev det!

img_0353 (MMS)

Gamla saker e sååå fint!:)


Is Tid!!!

Det var riktigt halt och isigt ute i morse, helt galet...det var knappt så att min lilla hund kunde gå där ute. Nu får gärna solen och värmen komma, varför kan inte de inträffa nån månad tidigare??? Hade varit underbart! Vaknade tidigt idag, innan barnen dessutom. Det är skönt att kunna fixa sig i lugn och ro på morgonen. När barnen väl vaknat blev det påklädning och frukost. Marcus jobbar lördagar, så får jag och barnen roa oss själva. Idag blev det en tripp till Lilla Edets antik, även mamma, syster och Johannes åkte med. Isa sov igenom hela besöket, tur var väl de. Hon hade rivit stället...hittade mycket fina möbler, har tyvärr inte plats för dom :( fick iallafall med mig en knippa med massa gamla nyklar som jag hängt här hemma på min hylla. Nu ska jag strax åka till jobbet, känns inte alls lockande idag!!! Vill vara hemma och mysa. Marcus ska ut idag så farmor kommer och passar töserna tills jag slutar. Ska upp och jobba tidigt i morgon med då det blir ingen ledig helg detta men men så e det ibland. Dags att bege sig. Full rulle!!!!

Underbara fredag!

God morgon...ska strax åka hem till Jenny, dit även Rebecka och hennes Goa barn kommer vara. Isa har inte fått några koppor, måste varit nåt annat. Marcus är i full gång med snickrandet och målandet, kul å se hur långt han kommit sen i eftermiddag. Ikväll blir det räk frossa med lilla Haylie :) gott gott!!! Nej dags att åka och fika lite med dom goaste...hoppas ni får en skön helg! :)))

Saknar

Saknar bloggandet och kommer börja skriva igen, lättare nu när jag kan göra det ifrån mobilen :) det verkar som min lilla Isa har fått vattenkoppor...får se hur hon mår i morgon. Lika bra dom får det så har vi det överstökat. Vi har många projekt här hemma nu och mycket nytt är inhandlat, bilder kommer i morgon. Skall besöka Ingelas trädgård i morgon och klädkällaren, det skall inhandlas lite nytt, har även ett skåp som skall målas och en hylla som skall byggas :))) älskar att ha mycket att pilla med. Nu ska jag försöka sova, det kan behövas om lillan fått vattenkoppor :( blir nog inte mycket sömn dom närmsta nätterna men men så e de. God natt ni fina!!!!

RSS 2.0