Lilla Isa!!!

Isa är nu 1 år och 8 månader snart och hon har inte sovit en helt natt sen hon föddes, visst vissa nätter har väl varit helt ok men ändå! Hade en bra period när hon somnade utan problem i sin egen säng i eget rum, en mycket kort period. Har alltid lagt henne i egen säng sen den dagen hon föddes men hon vill verkligen inte ligga där, sover jätte oroligt!! Nu vägrar hon somna själv igen, somnar bara om jag ligger hos henne och vaknar så fort jag går ur sängen. Har absolut inte ont av att hon sover i min säng, så länge hon sover är jag ÖVERLYCKLIG!!! Men att hon aldrig lär sig somna själv börjar bli extremt jobbigt! Slutar alltid med att jag också somnar. Vill ha lite egen tid på kvällen. Känns som jag inte har en fri sekund på dygnet! Phu trött trött trött! Sömnen är Såååå viktig! Tänker inte ge mig hon ska somna själv!!! Haylie somnar så snällt i sin egna säng i sitt rum och sover oftast där hela natten och ibland kommer hon in till oss på natten vilket bara är mysigt! Nu har hon äntligen slutat gråta och vara arg där inne, la henne i Haylies säng ikväll, får se om det hjälper. Haylies ide, Goa unge...sa att Isa sover nog bättre om hon får sova med sin storasyster:) nu ska jag måla lite och sen lägga mig. Regnar som bara den ute;/ God natt ni fina!

Suck vilken natt!

Oj vilken usel natt vi har haft, Isa har inte sovit många timmar och hunden har hoppat och ner 100 ggr i sängen, inte riktigt fått någon ro. Jag skulle helst vilja sova hela dagen känns det som men har för mycket att göra idag. Haylie ska snart lämnas på dagis och sen börjar dagen. Ska till Lundby sjukhus i eftermiddag...dom skall ta en titt på mina åderbråck på höger benet. Hoppas dom kan göra nåt åt det, gör ont och är sååå fult!!! Ska fjäska med Simone om hon kan passa töserna en stund. Måste få gjort detta idag. Marcus jobbar hela kvällen så jag och töserna får klara oss själva :) hoppas dom somnar tidigt, tvivlar dock på detta. Isa har en förmåga att vara väldigt pigg på kvällarna:/ dags att sätta igång, inget görs ju av sig själv :) ha en fin onsdag!

Panduro...

img_0592 (MMS)

Hittade lite roligt! I veckan ska det pysslas, fick även köpt 3 par skor till Haylie...fina vår skor! :) nu ska jag krypa ner i soffan och se på film!


Sol underbara sol...

Sitter i köket och väntar på att maten ska bli klar. Har varit hos Jenny hela förmiddagen, även Rebecka var där. Vi fick god fika och Haylie lekte för fullt på Liams rum. Haft en lugn och skön start på dagen. Vi ska strax åka ner till stan hela familen, shoppa lite. Jag ska till panduro och frossa i alla fint som finns där. Det ska pysslas lite här hemma idag, kliar i fingrarna. Dom har fått in många nya fina pappers ark och annat fint. Mysigt att åka in hela familjen, ta det lungt och inte stressa. Får se hur det går med mitt lilla monster Isa bara, hon älskar inte direkt att gå i affärer men men...de får ta den tid det tar. Haylie däremot älskar det, att kolla på allt och gärna köpa lite =)) going. Isa har som sagt slutat med nappen nu, hade en jobbig natt men jag kommer inte ge mig. Nu är det slut nappat för hennes del. Det kommer snart ge med sig. Tufft dom första nätterna bara. Ikväll blir det film mys med Marcus, håller tummarna för att töserna skall slockna fort =) älskar ledig tid, är så lagom att jobba som jag gör nu. Kunde dock inte skada med lite mer i lön, men den lediga tiden är mer värt än pengar. Nu ska jag äta lite kyckling och ris. Hoppas ni får en fin dag. Kikar in ikväll och lägger upp bilder på det jag köpt...=))

Äntligen

img_0541 (MMS)

Har det lilla skåpet kommit upp på väggen i sovrummet!


Blommor och grönt...

img_0540 (MMS)

Fick också följa med hem, det gör så mycket när man har växter hemma!


Så fin kaffe kanna

img_0542 (MMS)

Den fick följa med hem och passade perfekt i köket :)


Nyheten!!!:))))

img_0539 (MMS)

Wiiii jag ska bli moster...så roligt ska det bli. Den lille är beräknad att komma i slutet av Augusti :))) ska bli mysigt med en bebis till i familjen! Första bilden på den lille här i bloggen, dom var på de stora ultraljudet i fredags och då togs denna bild :)) mer bilder kommer det bli framöver....


Helgen som varit:)

Sitter just nu vid köksbordet och är tyvärr inte på det bästa humöret. Har en dålig dag!!!mycket dålig dag!!!är väl bättre i morgon hoppas jag. Ibland har man riktigt usla dagar då allt bara känns fel och man vill bara gå in å lägga sig i sängen och sova men icke då har man två små troll här hemma som ska aktiveras och som känner av att mamma är trött å nere, då passar dom på att bråka lite extra...har haft em bra helg iallafall. I fredags var hela familjen på Ingelas trädgård och frossade i allt de fina ( Anne jag kunde inte lista ut vilket hus som var ditt, låg ju massa hus där ute ;)))) åkte sedan och storhandlade mat. På kvällen kom Tess, Krale och deras Goa pojkar. Vi åt tacos gratäng och tjötade. Igår var jag ute flera timmar med töserna, gungade och åkte även en sväng till ankeborg, vi fikade och hade det mysigt i solen UNDERBARA sol!!! Mötte upp Patricia och vi tog en sväng förbi fiskbilen och köpte räkor/kräftor. På kvällen kom hon och Marie hit, vi åt gott och pratade...mysiga tjejer det där!!! Marcus och töserna var hos farmor och farfar hela kvällen, åt våfflor å annat gott! Ska strax ta en promenad med hunden, rända tankarna lite och få lugn och ro innan det är dags för Marcus att åka till jobbet! Hoppas ni får en fin söndag!

God natt!

Har spänderat hela dagen på jobbet, farmor var snäll och passade töserna en stund. Nu har Ulle kommit igång med blommorna på jobbet, då känner man att våren är här. Titta gärna förbi och köp lite fina blommor :) nu ska vi sova hör hemma, e sååå trötta. I morgon har vi fullt upp, fast med roliga saker. Skönt att ha en ledig dag ihop hela familjen. God natt vänner!

Härlig dag!

img_0519 (MMS)

Vilken fin dag det har varit, soligt och precis så som våren ska vara! Lämnade Haylie på dagis och sen åkte jag och köpte en spegel till tvättrummet! Åh självklart hittade jag tusen andra saker jag också ville ha men måste hålla lite i pengarna (tyvärr) fick även målat färdigt lite saker idag :) så i morgon ska dom sättas upp! Hämtade syster efter hon jobbat iddg, åkte med henne hem och såg en film. Töserna lekte för fullt, tur mormor har ett helt lekrum!!! Kvällen har vi spändares i soffan och tittat på många bra program. Mins små troll har precis somnat, lite ensamt nu :/ saknar honom!!! I morgon är det jobb som gäller hela dagen/kvällen. Skönt att vara ledig hela helgen. På fredag kommer Tess och Krale med barn. Alltid kul å ses! På lördag kommer Marie och Patricia hit, vi skall äta räkor, kräftor, tjöta och mysa!!!;)))) nu ska jag äta lite kvällsmat! Sov gott ni fina!


Lååång dag!

Ligger just nu i soffan och har kollat på Sofias änglar och bygglov. Man får ju så mycket idéer och inspiration!!!! Blir små tokig! Jag vill så gärna få ordning på vår tomt och även bygga ett förråd. Ska önska mig ett bidrag till ett lekhus när barnen fyller år. Har sååå mycket ner skissat på hur det skall inredas :)) alla flickors drömhus...men vi får se hur långt pengarna räcker. Dags att sova strax, har jobbat ett 12 timmars pass idag...trött i benen! Töserna har haft en mys dag med Marcus. God natt på er fina!

Love barnkläder!!!

Dessa fina kläder har kommit hem till Haylie idag =) (ursäka min dator som strular,får inte in alla bilder under samma inlägg =/ får försöka fixa detta)

Fina byxor


Oj...

Blev lite fel med bilderna men ni ser dom iallafall =)) Fattas lite saker på bilder som matta, spegel och en gammal tvättbräda. Detta ska jag köpa näsya vecka. Den gamla tvättbrädan hoppas jag kamma hem på tradera, håller tummarna. Skåpsdörrarna skall också bytas ut, det ska vi fixa denna veckan. Börjar hända lite där inne nu och det är roligt! =)

Tvättstugan


Tvättstugan


Tvättstugan


Mitt lilla skåp

img_0522 (MMS)

E så litet och fint!


God morgon måndag...

Jaha då var det måndag igen, tiden bara rusar iväg. Hinner inte med nåt tycker jag, men så är det väl för de flesta. Har precis ätit frukost, blev pannkakor idag, vilket barnen älskar! Sitter just nu i soffan och ser på Nicke nyfiken...skall strax köra Haylie till dagis. Hoppas inte hon drar hem fler sjukdomar nu. Idag är det städning och jobb som står på chemat. Lite små tråkigt eftersom Marcus är ledig idag. Tänkte även att jag skulle måla färdigt mitt lilla skåp. Vill ju sätta upp det snart!!!!:) I morgon kommer jag lägga in bilder på tvättstugan. Fattas fortfarande lite saker men det skall fixas nästa vecka då jag är ledig nästan hela veckan...har beställt kläder till Haylie ifrån Nova star, hoppas dom kommer ligga i brevlådan idag :) skall in och köpa nya Converse till barnen i helgen också, det är ett måste på våren! Nej nu får vi ta på oss och åka. Ha en fin dag...

Trött...

Oj va trött jag e!!!ligger i soffan och ska strax se på film. Barnen sover som stockar! Idag har hela familjen varit i stan, köpte present till pappa som fyller år idag! Köpte även 2 par byxor till mig och jackor, skor mm till töserna. Åkte hem till mamma och pappa en stund på eftermiddagen, åt tårta och Haylie å Isa lekte med Liam:) tog en sväng till Maxi på kvällen, köpte revben, oliver, feta ost mm så nu e jag propp mätt!!! I morgon blir det jobb för oss. Haylie ska åka med mormor, moster och Liam till oasen och bada. Isa ska vara hos Caroline och Peter några timmar. Jätte snällt av dom å ställa upp! Nu ska de mysas med hjärtat! Har nåt otroligt roligt att berätta mennonit måste vänta en vecka innan jag kan berätta för er :)))) god natt ni fina

Njuter av solen och friska luften....

img_0502 (MMS)

Skulle vilja ha en till hund!


Piggelin:)

img_0497 (MMS)

Det var en mycket kortvarig magsjuka (peppar peppar) Haylie slutade kräkas efter en timma! Tack för det!!! Hon är hur pigg som helst idag, men det är bäst att hålla sig ifrån folk några dagar till...så vi inte smittar! Har tagit oss en rejäl promenad idag, så gott i solen. Haylie cyklade och Isa sov i vagnen. Tassa tycker det är sp skönt nu när hon faktist kan gå ute, utan att få köld kramper i tassarna. Vi stannade vi en lekplats som ligger här mitt i skogen. I morgon ska vi gå dit igen om det ät fint väder. Vi ska grilla korv och leka!hoppas snön håller sig borta. Vill att våren ska vara här NU!!!!ha en fin dag, nu ska vi sätta oss och äta mat...blir spagetti och köttfärssås idag:)


Cyklar på som bara den!

img_0496 (MMS)

Till sommaren hoppas vi att stödhjulen e borta!


Hatar magsjuka!!!

img_0495 (MMS)

Dagen startade sååå bra! Jenny och Rebecka kom hit vid halv elva i morse. Åt bakpotatis, räkröra och tjötade om allt och inget. Alltid lika mysigt att träffa dom!:) dom åkte hem vid tre tiden. Jag och töserna åt lite mat och sen åkte vi hem till Katta och Fidde å hälsade på. Barnen lekte och vi fick umgås lite. Längesen nu :( hinner inte med å träffa alla man vill träffa!!!Haylie har klagat på magont hela dagen men varit relativt pigg. Men icke, började precis kräkas! Jag blir sååååå trött!!! Hatar magsjuka! Hoppas verkligen inte nån mer av oss får de å verkligen inte Isa! Hon har haft de jobbigt nog!!! Åh hoppas även din andra vu träffat klarar sig....på dagis blir dom inte av med magsjukan. Oj dags att ta hand om liten. Min stackare!!!god natt...,


:))))

img_0492 (MMS)

Vaknade upp i morse av att Haylie ville krypa ner hos mig för hon frös :) mysigt!!! Vi åt frukost ihop, hela familjen! Jag tog ett bad med töserna medans Marcus målade färdigt skohyllan! Åkte sedan en sväng till Ikea, där vi köpte nys dörr handtag och åt lunch. Har verkligen haft en jätte mysig dag med min underbara familj. Sitter i soffan med Marcus och ser på tv. Massa bra program idag. Tänk om man alltid fick ha så här mycket tid ihop och Goa dagar...nu ska jag äta kvällsmat och se på bygglov å sen SOVA!!!god natt


Trötta töser:)

img_0487 (MMS)

Dagen har varit mycket bra, lugn och skön. Vaxade mina bryn hos Monika i morse, ett måste! Har fixat lite här hemma också, får aldrig nog! Kommer på nya idéer hela tiden. Tur att Marcus delar mitt intresse annat hade han nog blivit galen :) ska snart lägga in lite nya bilder men blir inte bra bilder med telefonen så ska fixa nya med kameran istället. Åkte hem till Tess, Krale och barnen en stund i ddg med...Oliver har fyllt år men vi var magsjuka då dom hade kalas så vi fick lämna paketen idag istället. Kul att komma iväg, hinner inte träffas lika ofta längre. Det är så när man jobbar mycket och har 1000 andra saker att göra! Ligger just nu i sängen med mina töser brevid mig. Jag har ont i halsen och är trött! Har precis grund målat skohyllan som Marcus har byggt. I morgon skall den målas igen och även skåpsluckor ska målas :)) har en ledig dag ihop med familjen i morgon UNDERBART!!!!! Får nog ta en sväng förbi Ikea och ankeborg, vi får se! Nu ska jag sova...töserna snarkar för fullt och sover gott, som ni ser på bilden så älskar dom att somna och sova ihop, syskonkärlek!!!;))) god natt vi ses i drömmarna!


God morgon!

Ligger just nu i sängen och väntar på att Haylie ska göra färdigt frukosten :)) Goa unge! Är seg idag, e sååå trött! Hade en bra ddg igår, mamma och pappa var här en stund. Mamma sydde lite åt mig och dom hade dessutom köpt med räkor och kräftor till oss! Åkte en sväng till klädkällaren och köpte lite korgar mm. På kvällen såg vi på melodifestivalen, ven syster var här hela kvällen. Åt räkor och godis...usel låt som vann dock men men!!! Idag är det jobb hela dagen, sen ledigt hela veckan än så länge :)) gott gott!!!nu ropar hon i köket, dags att gå upp:) ha en fin söndag!

Regn, snö och blåst!!!

Sitter på tåget just nu på väg till Göteborg. Det var jätte kallt ute idag, vill ha SOL!!!! Haylie sitter och sjunger för hela tåget :)) dumt å säga att hon e blyg! :)) ska få köpt en vår mössa till Haylie idag och krokar till en av hyllorna, sen får vi se vad som mer slinker ner i påsarna! Ha en bra dag trots de dåliga vädret! :)

Trött tjej :)

img_0472 (MMS)

Somnat gott i soffan...


Måla måla måla

Ja det känns som vi har målar varje dag i flera veckor nu, börjar bli lite tröttsamt nu men det blir ju så fint när det är färdigt. Har haft en bra dag! Lämnade Haylie på dagis idag och sen åkte vi en sväng till stan och klädkällaren, fick dock sitta i bilen de mesta med Isa men vi fick köpt det vi skulle, tyg och korgar. Vi tog även en fika. Sen var det bara att åka tillbaka till dagis för ett föräldrar samtal. Allt går bra för Haylie på dagis :)) skönt det!!! Inget att oroa sig för:)...vi har precis badat och nu sitter vi i soffan. Skall snart se på "halv åtta hos mig" är ju bara sååå bra. Blir lika inspirerad varje gång! Hoppas att barnen somnar snart så jag kan måla den sista hyllan. Måste få klart den idag så vi kan sätta upp dom i morgon. Lägger upp bilder när allt är färdigt. I morgon skall Haylie vara ledig ifrån dagis, vi ska åka tåget in till Göteborg. Hon älskar att åka tåg :)) billigt äventyr iallafall!!! Mamma ska också med, kul att åka iväg ensam med Haylie. Det behövs egentid med barnen. Vi ska shoppa lite och fika. Isa får vara hemma med Marcus. Töserna ska sen vara hos mamma och pappa hela kvällen för jag ska jobba till 22...lite jobbigt när det blir så sent för barnen men inte mycket att göra när våra tider ibland krockar. Så nu sover den minsta UNDERBART!!!mer mys åt mig å stora tjejen!!!:))) ha en skön kväll ni fina!

Sol:)

Har sovit som en stock i natt, så skönt. Hjärtat tog hand om Isa. Hon har sovit rätt bra inatt och inte kräkts nåt, hoppas hoppas verkligen att detta vänder snart! Hon har druckit lite välling nu på morgonen och ätit lite yoghurt. Hoppas det stannar i magen! Hon är så liten nu :( ser ut som en bebis :) idag lyser solen, synd att man ska jobba inne ända tills kvällen. Jag har sååååå ont i huvudet idag, mår illa av det. Så blir det när man får för lite sömn och har den roliga veckan :( dags att fixa sig och gå ut en sväng med hunden. Åh vad jag villfara hemma idag med mina små troll!!!

Klädhängaren

img_0468 (MMS)

Hatthyllan/klädhängaren börjar bli färdig. Fattas några krokar dock och självklart korgarna som skall stå ovanpå.


Gott med frisk luft

img_0464 (MMS)

Jag och Haylie tog en sväng till havet för att få andas frisk luft lite. Har hällt oss inne länge nu!


Underbara sol!

Så härligt att vakna och se solen, det är ljust och fint ute! Närmar oss våren:)) så skönt!!! Väcktes kl 6 i morse av Isa, hon var törstig vilket gjorde hennes mamma väldigt glad. Har lyckats äta en liten yoghurt och fått behålla den. Tog även ett snabbt bad, det behövdes verkligen. Nu ligger hon och sover, underbart att hon faktiskt får sova lite. Vi andra har precis ätit frukost. Skall strax sätta upp hyllor i tvättstugan. Det blir en sväng till havet idag, har lovat Haylie det. Hon vill kasta stenar i vattnet :)) annars blir det en mycket lugn dag. Isa behöver all vila hon kan få. Haylie fick stanna hemma ifrån dagis idag, så hon inte drar med någon smitta! Ha en skön måndag ni fina...:)

Min lilla sjukling:(

img_0381 (MMS)

Synd om dom små! Saknar henne nu, min lilla vilding som pillar på allt och är överallt och ingen stans :) min undebara Isa!


Vilken helg!!

Phu första gången jag sitter ner idag och på hela helgen känns det som. Isa är fortfarande mycket dålig, kräks och har hög feber. Hon och Marcus är på Östra och har varit sen 12 i dag och kommer vara där ett x antal timmar till. Dom hade tydligen fullt upp där nere, är lite dåligt ändå att behöva sitta så många timmar med någon som är så liten. Måste säga att Marcus är helt underbar, han sitter där nere hur länge som helst trots att han inte mår bra själv. Har ringt flera ggr å frågat om jag ska ta över eller komma ner med nåt, men inte han vill inte att vi ska bli smittade med massa annan skit som cirkulerar i väntrummen och han vill hellre att jag ska vara hemma och mysa med Haylie! Älskar honom!!!! Han är verkligen världens bästa pappa och världens bästa kille!!!!tack hjärtat! Idag har jag stor städat, å då menar jag verkligen städat!skurat, torkat, diskar och tvättat!!! Hoppas alla äckliga bakterier är borta snart...har även hunnit med en handling. Sitter just nu i soffan, ska hoppa i myskläderna och mysa med min lilla älskling. Köpte Nicke nyfiken så det blir att kolla på den. God natt!!!

Magsjuka högt och lågt!

Sitter just nu i soffan med min lilla kräkis Isa, hon har Åkt på magsjuka :( även hunden är magsjuk, då här har det torkats å torkats. Hade ju så mycket kul att se fram emot i helgen men nu blir det inget med det! Får hålla oss hemma, mycket tråkigt! Varför ska man alltid bli sjuk när man skall besöka vänner å ha roligt???? Ja ja ska inte klaga! Är ju bara magsjuka! Får grejs med tvättstugan idag istället, blir nog färdiga i helgen. Marcus slutar tidigare idag och skönt e det! Jag och Haylie skall åka och köpa glass, lika bra att bunkra upp med glass, cola och hand sprit...:) dags att ta å vika & hänga tvätt för det finns de gott om just nu...hoppas nu får en skön helg!

Målaren Marcus!

img_0378 (MMS)

Han målar å målar å målar!!!!


Mulen fredag!

Idag är det ruggigt ute...vill helst sitta inne i soffan under täcket å mysa hela dagen. Men det går inte, ska jobba 15-22 idag, känns sådär kul. Är ledig lördag och söndag, så ska inte klaga! Jag och Haylie har precis varit på tempo och handlat fredags godis till henne och Isa. De får dom mysa med ikväll med Marcus :) ska strax börja med maten. Idag blir det kött, rotfrukter i ugnen, grönsaker och bea sås! Gott gott!!! Marcus håller just nu på att måla sista lagret med färg i tvättstugan, nu är det bara hyllor och tyg som skall fixas. Det tar sån tid!!! Men bättre de, så det blir ordentligt gjort! Kommer bli fint! Är så mycket man vill fixa och greja med här hemma men men man får ta lute i taget. Mycket annat so Skall hinnas med också, som sina små Goa barn :))) nej nu får jag göra oss lite mat, börjar kurra i magen nu. Ha en skön fredag!

Usch för detta väder!!!

Jag är som så många andra fruktansvärt trött på detta trista väder!!! Nästa höst måste vi ta en resa till solen, ha de gott å bara mysa i solen! UNDERBART!!!! vill ha vår NU!!! Inte konstigt man blir seg å deppig på dagarna. Ja ja inget jag kan göra nåt åt iallafall ;) nu har vi precis lämnat Haylie på dagis, sitter just nu i soffan och ser på spöket Laban med Isa. Vi ska nog ta oss in till Kungälv snart och köpa byxor till dom små. Det börjar bli tomt på det nu. Ska ta det lugn idag, har varit mycket nu det senaste och ibland behöver man ta igen sig lite :) i morgon är de jobb för min del och även fredag. Sen är det helg och den är fullbokad ifrån morgon till kväll! Det gillas, vi ska på kalas, filmkväll hemma Jonas och på söndag är det dags att bjuda familjen Strid på en dag full med nys och lek :))) mysigt!!! Nej nu får jag väl fixa mig lite och ta på lillan, å bege oss till stora staden Kungälv :) ha en fin dag!

SMS-inlägg

img_0359 (MMS)


Toppen dag!!!!

Jenny hämtade mig och Rebecka vid halv tio i morse. Vi åkte till Fritsla tyglager, där det fanns mycket fint. Går ju inte att välja ibland allt. På vägen hem tog vi svängen om Kinna, där vi tog en fika på ett jätte mysigt lantligt café. Blev en grekisk sallad för min del. Vi passade även på att kolla i lite roliga butiker inne i Kinna. Vi gjorde även ett besök på butiken prickigt och blommigt :) underbara butik!!!!! Kunde handlat hur mycket som helst!!! Har verkligen haft en jätte bra dag med 2 Goa tjejer. Jag fick köpt en söt nattlampa till isa, en plåtskylt till isas rum, matskål till tassa, klädnypor till tvättstugan och en söt gitarr till Haylie. Får dra med hjärtat dit och inhandla resten av alla saker jag ville haft med hem. Ni får ha tålamod med att jag inte riktigt lärt mig blogga ifrån mobilen än å att stavningen blir knas pga att telefonen byter ord mm. Och att bilder kommer lite huller om buller! Ska försöka få ordning på detta! Nu ska jag baka bullar med Haylie, degen står på jäsning. Marcus snickrar möbler här hemma, fullt upp med andra ord! :) ha en fortsatt trevlig kväll. :)

SMS-inlägg

img_0363 (MMS)


SMS-inlägg

img_0362 (MMS)


Dagens shopping

img_0364 (MMS)

Varit i Såååå bra butiker idag....hittade så mycket men tyvärr måste man ju hålla i pengarna lite :)


SMS-inlägg

img_0365 (MMS)


SMS-inlägg

img_0366 (MMS)


Dessa 2 hyllor hoppas jag kunna fylla idag:)

img_0358 (MMS)

Vill hitta tallrikar till min fina tallrikshylla men även häng dekorationer mm till hyllan i sovrummet, mina 2 tackle på barnen skall sättas upp idag också...


SMS-inlägg

img_0357 (MMS)


RSS 2.0