-13

kl är kvart över åtta och jag vaknade precis. Hjärtat tog Isa i natt så jag fick sova, UNDERBART!Men han hade en riltigt bra natt. Hon somnade vi elva och sov till sex så han ska inte klaga =)
Igår var vi en sväng i kungälv och sen jobbade jag hela kvällen. Då jag fått den härliga veckan så var jobb passet riktigt jobbigt, jag hade så ont i mena ben. Längtar tills jag får operera detta och hoppas det blir bättre.
Just nu sitter barnen i soffan och tittar på tv, Isa leker med en leksak. Vi ska strax hoppa i badet, ska bli riktigt skönt då jag fryser jätte mycket.
Idag ska vi hem till Tess & Krale, äta gott, smälla lite och bara umgås. Får väl se om barnen orkar ända till tolvslaget eller rättare sagt om vi vuxna orkar me barnen till tolv hahhaha...
Nej nu e det dags att ta tag i allt som ska fixas här hemma.
Gott Nytt år på er! =)


Snö!!!

Nu sitter jag här hemma på golvet och leker med lera, Haylie gör små gubbar och Isa sitter i sin stol och tittar på. Det snöar ute och det verkar som att det får bli ännu en inne sitta dag med barnen =(
Jag har inge bil idag heller så jag kan inte åka och hälsa på någon. Får ut och åka lite i backarna sen när Marcus kommer hem. Är så svårt att hitta på nåt här hemma med Haylie tycker jag, hon blir lätt så rastlös (fått ifrån sin mamma kanske????) Haft lugna dagar det senaste iallfall, men ändå har jag inte haft tid att blogga.
I Söndags jobbade jag på preem och på kvällen var vi hos Marcus föräldrar & även Gustaf var där, han skulle sova över. Vi åt mat och såg på film, mysigt!!!! Igår var vi bara hemma hela dagen, var ute och åkte i backen lite med Haylie. När hjärtat kom hem åkte vi till dreamhome och köpte en ljusstake och lite band, sen åkte vi till Grossen och preem, köpte oss lite gott & åkte hem å såg en film. Det var en mysig kväll, gick å la oss vid nio tiden. Tur va väl det för Isa har sovit dåligt i natt =( fick så snällt gå upp vid 5 tiden i morse MORR!!!!
Ska in till Kungälv en sväng sen, hinna städa lite och ikväll blir det nog en film till.
Imorgon skall jag jobba på preem, kvälls pass. Det är skönt att få jobba lite!!!

Nej dags att ägna mig åt barnen....

Grått Ute...

Usch vilket väder vi har idag, här är det snö blandat regn som kommer. Hade tänk gå en promenad men skippar nog det. Håller oss inne och myser istället. Hade en jätte mysig julafton med god mat och många fina paket. Fick ljusstakar som jag länge velat ha (av mamma & pappa TACK!!!) barnen fick massa fina saker och kläder. Haylie var livrädd för tomten hahha hon satt och höll för ögonen. Men den tomtemasken som Tyrone hade på sig var riktigt ful & jag förstår henne.
Vi åkte hem ifrån mamma och pappa vid halv åtta tiden, barnen var trötta och ville sova efter en lång dag. Jag och Marcus mös i soffan med en räksmörgås =)

Idag ska vi hem till mamma & pappa igen för att äta kalkon och ha lite lill julafton med Liam som kommer idag. Alltid kul när han kommer, spännande att se vad han tycker om sina paket.
Lägger upp bilder i morgon.



Snart julafton...

Har haft fullt upp idag. Handlat lite julklappar (konstigt att man alltid vill köpa några till, fast att man lovat sig själv att man var färdig). Gick även in en sväng på älsklings butiken dreamhome, fick köpt mig 2 nya runda kuddar till soffan och även en fin pläd till soffan, som även kan användas som överkasst. Beställde även en vimpel som Isa ska ha i sitt rum sen, dom är såå fina. Nu är jag hemma och ska strax laga mat, det blir biff, pommes, bearnaise och sallad. Som jag har längtat efter detta, varit sugen på det länge nu =)
Ikväll ska Haylie hjälpa sin farmor och farfar att klä granen, jag skulle oxå varit med men det blir att jobba några timmar på Preem istället. Det är alltid bra att få ihop lite timmar, så att jag han shoppa mer på dreamhome hahha!!!!Jag vet hopplös!!!!

Igår hade vi julmys hemma hos familjen Nordgren. Det var jätte trevligt. Linda hade gjort super god mat och barnen fick hur mycket julklappar som helst. Även jag och Marcus fick fina saker.

Imorgon är det julafton och mys med familjen. Skall hälsa på farmor på sjukhuset och även hinna hälsa på Marcus faster och hennes man.
Hoppas ni får en riktigt bra Jul....Kram Mig!



Haylie ute med Tassa



En väldigt trött Nellie i farmors famn =)



Haylie öppnar sina julklappar



Julklappar överallt



Haylie & Gustaf



Caroline & Isa


Julmys hos familjen Nordgren

Idag ska vi hem till familjen Nordgren i Kareby. Det blir mat och julklappsöppning =) spännande att se vad Haylie och Isa får, men även att se Haylies reaktion på alla paket. Har tagit det lungt nu på morgonen, städat lite och målat med Haylie. Marcus och Haylie ska snart åka till affären och handla mat, medans jag och Isa håller oss inne i värmen. Får väl ta och göra mig iordning snart, för klockan tickar på och snart ska man ge sig iväg. Jag ska försöka ta lite kort, har varit dålig på de nu det sista. Är nog för att jag inte gillar vår kamera, vill verkligen ha en ny men det får bli i framtiden har så mycket annat som skall köpas nu.

Önskar mig sömn av tomten

Sitter i soffan nu och äter smörgås och dricker varm choklad. Jag och Isa har precis tagit ett bad, jag har frusit hela natten. Är helt otroligt trött just nu. Fick så snällt gå upp halv sex i morse, hade väl varit ok om jag hade fått sova resten av natten men NEJ, hade redan varit uppe 3 ggr innan de och gjort mat. Hur kan man sluka 3 flaskor på en natt????Trött blir jag iallafall, snälla börja sova hela natten. Vet att hon inte är så gammal men när man e så trött så vill man inget hellre än att sova PUST!!!
Nu sover hon iallafall så jag passar på att ta igen mig lite i soffan, ingen ide att lägga sig för Haylie kommer snart vakna. Idag börjar Marcus ledighet, han ska vara hemma 4 veckor UNDERART!!!!Idag ska vi bara ta det lungt, leka med Haylie. Hade tänkt åka in och handla kläder till töserna men det får bli en annan dag.
Imorgon ska vi hem till Marcus brors familj och fira jul, dela ut julklappar och umgås. Det ska bli mysigt, har inte träffat Carl och Gustaf (Marcus brors barn) på jätte länge nämligen. Haylie kommer nog ha jätte kul med alla dessa julklappar. Att se sina barn glada är det bästa som finns! På onsdag ska vi upp till Marcus mamma & pappa, så Haylie får vara me och klä granen. Vi har tyvärr ingen gran hemma iår, får bli nästa år. Ska även hem till min mamma och pappa en sväng. Ett måste att smaka på julskinkan dagen innan julafton och spela bingolotto =) haha. Sen blir det att fira julafton hos mamma & pappa, ska ha grötfrukost här hemma på morgonen och Haylie ska få öppna sitt paket som ligger i julstrumpan =) en fullspäckad vecka helt enkelt, men väldigt roligt.

Nu vakna Haylie, dags för lite mys i soffan. Hoppas ni får en underbar Måndag.

Handlat!

Åkte till backaplan i morse med Haylie medans Marcus och Isa tog en promenad till affären. Jag skulle handla kläder som barnen kunde ha på sig på julafton och även lite annat till dom. Det börjar bli tomt i gaderoben för Isa, måste fylla på lite, även Haylie behöver nytt. Haylie är så söt när hon är med mih och handlar kläder, hon tycker de är roligt och hon vill ha allt. Hon tar en tröja och sen går hon till en spegel och så står hon där och tittar hahha....kan hon fått detta av sin mamma tro hmmm =) fick iallafall köpt kläder till julen men måste in igen utan barn och köpa de andra. Vi tog även svängen om Ikea och köpte pallen som jag så gärna ville ha, nu står den i mitt kök! Marcus hade lagat mat till oss, så nu har vi ätit och båda barnen sover gott. Marcus har precis cyklat till jobbet, ja jag vet cykla i detta vädret. Han är otrolig! Just nu sitter jag i soffan och kikar runt lite på nätet och har även Tv:en på. Ska strax dricka lite glögg och hoppas på att jag får vila lite innan töserna vaknar.

Tror jag åker en sväng till mamma och pappa sen, dom har varit i Mariestad hela helgen. Åh jag längtar tills jag får åka dit. Vara mitt ute i skogen, helt tyst och möjlighet till att vara ute hela dagarna. Får åka upp en helg efter nyår. Kanske kan vara ute och leka en stund sen, men det beror på hur kallt det är. Jag börjar frysa så fort, spelar ingen roll att jag har tjocka kläder och varma vinter skor =(

Ha en skön söndag!

Nu är det vinter på riktigt!

Idag är det riktigt kallt ute I LOVE IT! Börjar få lite mer julkänsla i kroppen, nu är det iallfall lite vitt ute. Har fått sova ok i natt och är glad för det. Var riktigt trött igår och mådde lite halv kasst, mår mycket bättre idag. Tänk vad för lite sömn kan göra med kroppen. Har städat här hemma och badat tillsammans med barnen. Känner mig så torr så jag var tvungen att lägga mig i ett olje bad. Hjärtat jobbar idag, vilket är mycket tråkigt men snart har han långledigt, ska vara hemma i hela 4 veckor UNDERBART!!!!Det är skönt att få lite hjälp me töserna och att hitta på saker tillsammans.
Skall snart sätta mig och leka lite med lera med Haylie, hon tycker det är riktigt kul. Isa får väl ligga brevid och titta på =)
Ska åka till familjen i skepplanda idag, det är alltid trevligt. Det är även skönt att komma bort ifrån lägenheten lite, känns bara som en uppsammlingslokal just nu =) saker överallt.
Nej nu är detr dags att ägna lite tid åt flickorna. Hoppas er dag blir bra!!!


Lugn Fredag

Sitter just nu hos mamma & pappa å väntar på att syster yster ska bli klar. Vi ska åka in till sjukhuset & hälsa på farmor som ligger där inne. Hon har ont i magen och ryggen stackaren, får åka dit & hålla henne lite sällskap. Efter det ska vi ut i skogen och leta upp en fin liten gran som syster ska ha på sitt rum.
Har haft en lugn morgon, Marcus e ledig idag så han är hemma med barnen just nu. Vi satte ihop Isas säng i morse, jätte fin!!!Var tvungen att se så det inte var nåt fel på den, hade inte varit kul å packa upp den om några mån & se att den var trasig. Även bror var och hälsade på en sväng i morse.
Skall upp till svärföräldrarna i kväll och ge Martin sin julklapp. Han åker utomlands den gotte grisen i en hel månad med sin tös. Dom kommer säkert få det hur mysigt som helst och massa sol.

Fick övertalat min snälla Marcus att bygga ett sängbord till Haylie nästa vecka =) kommer bli så bra. Där på ska hennes fina klocka & lite annat stå. Är så kallt och gott väder ute idag, jag älskar ju vintern och kylan. De är trist att det inte kommit mer snö bara, men vi får hålla tummarna att det kommer. Jag vill ju ut och åka i backen med Haylie, hon tycker det är så kul.



Mår illa

Mått illa nu några dagar och kännt mig trött, hoppas det går över snart!Har inte haft någon matlust och jag som brukar vräka i mig mat =) men men de går väl över!!!?
Fick köpt Isas säng idag, så nu är det gjort och känns bra (tack Anna-lill & Arne) hittade även lite annat som jag skulle vilja ha till hennes framtida rum.
Hittade en pall som ska bli min så fort lönen trillar in på kontot =) passar perfekt till vårt matbord och Haylies stol.
Har precis kommit hem ifrån farmor och farfar, var där och lämnade ett stort paket med MASSA mat. Dom har ju allt så det fick bli det istället. Dom blev så glada så, efter de åkte vi och hämtade Pernilla och sen hyrde jag en film som jag hoppas kunna få se ikväll när barnen lagt sig.

Måste även säga GRATTIS till mitt hjärta som fyller 28 år idag ÄLSKAR DIG!!!!!

Nu ska jag kolla på The Hills och sen blir det väl att bada mina små töser. Ha en skön kväll =)

                            

 


Mys

Hinner inte skriva så mycket, haft mycket att göra. Familjen var här förut och bjöds på räksmörgås och kladdkaks muffins. Marcus fick fina paket =) efter de tog vi med barnen och åkte en sväng. Nu sitter vi och kollar på Transformers, riktigt bra filmer tycker jag.
Blir en sen kväll idag igen, men vad gör det när man har det mysigt!

Jobb

Då var det Måndag igen, tiden bara springer iväg. Har lämnat Haylie hos Nettan och nu sitter jag i soffan & äter frukost. Isa sover och Marcus är å hämtar sin jul låda på jobbet, spännande å se vad de får för gott i år. Han är ledig idag, skönt de! Men idag är det min tur att jobba, ska jobba på preem idag 15-22 och även samma tid i morgon. Det är bra att få in lite extra pengar, behövs i Januari efter alla julklappar m.m. som inhandlas i december månad. Jag tycker även att det är roligt att jobba lite, man får göra nåt annat än att bara gå hemma (även om jag älskar det) och jag träffar lite folk.
Somnade mycket sent igår så jag är rätt seg idag, har svårt att lägga mig i tid på kvällarna. Finns ju så mycket bra att se på tv och sen kommer ju Marcus hem och man vill sitta å prata. Tror jag kom isäng närmare ett tiden, som tur va sov Isa till klockan 6 iallafall så att jag fick sova lite.

Tror jag har blivit beroende av glögg, kan inte minnas att jag tyckt så mycket om det innan. Nu tycker jag bara att det är sååå gott. Kommer nog bli några flaskor denna julen (alkoholfria då självklart)
Jag längtar verkligen till julafton, helt otroligt det borde växa bort med åldern men inte på mig. Det är den bäst tiden på året, att få ge bort fina paket till sina nära & kära. Det jag längtar mest till är att få se Haylie när hon får paket av tomten. Hon pratar om Tomten varje dag, att han snart kommer med paket och Godis =) hon är för söt.

Dags att ge sig ut med hunden och sen fixa sig inför ett pass på preem.



Ser dock inte så sugen ut på en promenad =)

Lucia

Igår var vi på Liseberg med hela familjen, det var mysigt men för mycket folk. Helt galet och man kunde knappt komma fram. Haylie och Liam fick åkt lite iallafall och dom älskade det, Haylie tycker verkligen om fart och mycket snurrande =) kul nu när hon är lite större och får åka fler saker. Vi var hemma vid nio på kvällen, jag och Haylie åkte och köpte pizza sen mös vi i soffan och kom i söng först kl halv tolv (fast då sov barnen redan gott). Vi ska väl försöka åka till Liseberg nästa vecka igen fast på förmiddagen och på måndag eller tisdag, hoppas på mindre folk då. Idag har vi storhandlat och haft en lugn dag. Marcus åkte till jobbet vid tre tiden. Jag & barnen gick en promenad, stannade till vid en lekplats och lekte där i över en timma. Fanns en gunga där som Haylie bara älskade =) efter det gick vi vidare hem till mamma och pappa. Haylie fick hjälpa mormor att klä granen, den blev jätte fin. Vi åt även lite mat och kollade på One Tree Hill, sen var det bara att gå hem igen. Nu har vi fått i oss lite kvällsmat och ligger nu i soffan allihopa och saknar vår Marcus som fortfarande är på jobbet =( tur att han tog bilen idag, då är han hemma lite tidigare än när han cyklar.  Ska försöka få barnen att somna nu så jag kan ta mig lite glögg och ost, sen se "skicka vidare" på kanal 5.
Ser fram emot veckan då jag ska träffa många av vännerna....=)
Ha en fortsatt bra kväll, det ska jag ha!



Min kamera är så kass, Tyrone & Liam

Haylie ville inte vara med på kort =)


Kall lördag

Helt underbart väder ute, kallt precis så som det skall vara i december. Har slagit in lite julklappar och badat barnen. Nu står maten och puttrar på spisen, blir lax & potatis idag. Isa sover coh Haylie leker på sitt rum, hon älskar verkligen sitt kök som hennes snälla pappa har byggt till henne =)
Igår var vi på banken och avslutade köpet av tomten, så nu är vi tomtägare i staby, känns toppen bra och nu längtar man bara tills huset står på plats.
Tess & Krale var här med barnen, vi åt mat och drack lite glögg. Alltid lika mysigt att träffa dessa goa människor och deras 2 söta pojkar. Dom åkte hem efter nio, men jag och hjärtat kom inte isäng försen efter tolv tiden. Vi har alltid så mycket att prata om!!!!

Idag ska vi åka till Liseberg med barnen, mamma, pappa, Tyrone, Malin och Liam. Det ska bli mysigt, man får alltid lite extra jul känsla när man är där. Perfekt väder idag med som sagt. Får se om man kan hitta lite julklappar och om det finns nåt att åka för barnen och självklart massa gott att äta.
Hoppas på en bra kväll....



Barnen leker med den skällande hunden

Söta Oliver

Lite läppglans e alltid fint


 
Min Söta (förkylda) Haylie


BVC & förmiddags mys

Isa sov som en stock i natt, vaknade först kl 4 i och ville ha mat, somnade vid nio. Men inte fick jag sova för det, har en dotter vid namn Haylie som har börjat drömma massa på nätterna och vill ligga som ett plåster på sin mamma. Hoppas att hon slutar me detta väldigt snart!!!Var på BVC i morse med Isa, kollade hennes längd och vikt. Hon har blivit stor nu hela 6 kilo tung och 60 cm lång =) efter bvc åkte jag till Preem och tog en fika med barnen, alltid lika gott med en varm latte efter en stressig morgon. Marcus var och klippte sig och plockade sedan upp oss, vi tog en sväng till getskär och kollade in huset vi ska bygga (fin fint) tog sedan en sväng ner till vattnet. Haylie tyckte det var hur kul som helst att kasta stenar i vattnet, hon vill absolut inte åka där ifrån.

Nu har jag ätit lite mat och slagit in julklappar, ska nog ta en promenad till mor och far sen. Haylie är lite dålig, varit inne nu några dagar så hon behöver få lite miljö ombyte och hennes mamma lite frisk luft.
Imorgon skall vi köpa tomten, skriva papper, dansa och sen kommer Tess, Krale och barnen hit och äter mat. De var ett tag sen nu faktiskt, alla har varit förkylda och haft mycket att göra.
Dags att få i Haylie lite mat och sen ge oss iväg, ha en mysig kväll!



Haylie & Marcus



Tittar på en krabba


Haylies julklappar inhandlade =)

 Bowling set     Fin brödrost till Haylies kök

 

 En rolig snurra        Fin klocka   
En ny söt maileg till sammlingen                                                                                                                                 


Va skönt de var med sömn

Fick sova hela natten i natt, min snälla Marcus tog Isa i natt. Jag sov dock inte så jätte skönt, då jag sov tillsammans med Haylie i hennes säng =) men ska inte gnälla slapp iallafall gå upp och mata. Nu sover Isa iaf och Haylie är hos Nettan, Marcus jobbar så jag sitter här i soffan och tittar på tv och njuter av ensamheten. Tror att hon vaknar snart så det gäller att passa på. Har haft några hemma sitta dagar nu det senaste, även om jag tycker det är riktigt tråkigt så har det varit behövligt. Har haft lite för mycket att göra nu de sista, är skönt att bara vara hemma och ta dagen som den kommer. Idag ska jag storhandla mat med familjen och sen blir det film mys i soffan.
I morgon ska vi in och skriva på nya papper på tomten, skall bli så skönt när allt detta e klart. Jag vill bara att huset ska stå där på tomten nu så vi kan flytta in och bara få börja inreda. Det är drömmen de, tänk att den snart e verklig. Även om man kommer vara frustrerad ibland när man vill få gjort allt på samma gång, men man får bara inse att man inte kan göra allt, utan att man får ta lite i taget. Jag är bara glad över att jag kommer få mitt fina kök wiiiiii vill ha NU!!!!!!

Nej nu ska jag ta upp mina lilla dotter och sen plocka lite här hemma. Vill slippa det när Marcus och Haylie kommer för då vill jag ägna all min tid åt dom. Hoppas ni får en bra dag.




Ej på humör

Vaknade på helt fel sida idag, lr ja vaknade jag har väl inte sovit nåt inatt. Båda barnen har varit vakna mycket, är så trött just nu. Haylie är hos Nettan och jag hade hoppats på att ta igen lite sömn nu men icke. Isa är hur pigg som helst och verkar inte ha några planer på att sova. Sitter nerbäddade i soffan och kollar på tv och kikar runt lite på nätet. Saknar min Marcus idag, massor. Skall hämta honom sen vid fyra tiden, känns som en evighet dit.
Vi ska bara vara hemma idag, se en film och leka me Haylie. Synd att de blir mörkt så fort, inte så kul att vara ute då.

Tänkte jag skulle ta mig till Oasen snart med Haylie och bada lite. Hon tycker ju det är så kul. Får ta det nästa vecka när Marcus är ledig. Nej nu tog Isas tålamod slut...dags att vara en rolig mamma igen.


Slut på helgen

Hopp då var det söndag igen och helgen var över. Jag har haft en bra helg, var hemma och tog det lungt hela fredagen förutom svängen till Ikea där jag fick köpt Haylies stol. Hon blev jätte glad över den. I igår var Peter, Caroline och Nellie här, vi drack glögg och åt lite pepparkakor. På kvällen körde jag Simone och hennes kompisar, dom skulle ut i kungälv. Nu sitter jag här i mitt kök och väntar på att maten ska bli färdig, har precis varit iväg och köpt vinterskor till Haylie. Hittade äntligen ett par som satt bra, hon har rätt små fötter (stl 23) så vi har inte hittat några som suttit bra. Hittade först ett par på skopunkten men dom var hur stora som helst på bredden.
Snart ska Marcus åka och jobba, mycket trist tycker jag. Han kommer inte hem försen vid tolv i natt, så det blir en ensam kväll. Jag och barnen ska hem till mamma och pappa sen, för min syster skall ta kort på dem. Jag hoppas på många fina bilder, men det beror på vilket humör dom är på =)

Nej dags att ägna lite tid åt Marcus innan han åker =)


Helg igen

Har precis lämnat Haylie hos Nettan (dagmamman), dom skulle jul pyssla i lokalen idag. Skulle inte lämnat Haylie egentligen för hon är så förkyld, men är så kul för henne att vara med när dom pysslar. Nettan skulle ringa om hon verkade trött och om hon blev sämre, känns skönt de. Men det blir ingen dans för henne, hon får ta det nästa vecka när hon blivit bättre. Bilen startade inte i morse så det vara bara att ta en promenad istället. Fick lärt mig hur man laddar bilen också, kan vara bra & veta när min händiga Marcus inte är hemma. Det var inte så svårt!
Just nu sover Isa och jag passar på att varva ner lite, morgonen är ofta stressig och man irrar runt som en yr höna =) skall vara hemma idag och bara ta det lungt, plocka lite å fixa med lite blommor. Skall åka en sväng till Ikea efter att jag hämtat Marcus sen, ska äntligen köpa Haylies nya stol. Hon behöver verkligen en ny, är för stor för att sitta i den andra. Den nya stolen passar bra till vårt köksbord med. Får se om jag hittar lite annat också, ska visst ha mycket fina jul saker. Jag tycker inte så mycket om Ikea annars, tycker de är en rätt tråkig affär. Samma utbud nästan hela tiden och möblerna finns i varje hem. Vi skall dock köpa vår soffa och fotöljer där, men dom skall så småningom kläs i fina plädar och tusen kuddar =)

Blev inget jobb för mig idag, chefens kurs blev inställd, tråkigt för jag ville så gärna jobba. Men det kommer fler dagar. Jobbar rätt mycket denna mån ändå, får vara tacksam för det lilla....

Dags att ta tag i sysslorna här hemma...


Vinter

Kom precis hem ifrån jobbet, sitter just nu i soffan med min förkylda Haylie och kollar på lejonkungen. Marcus har precis åkt till jobbet, så det blir en ensam kväll. Tänkte att jag skulle åkt en sväng till Garden Center, men tar det en annan dag. Jag får stanna hemma och ta det lungt med barnen istället. Isa sover, får väl ta och väcka henne snart annars sover väl hon hela kvällen. Hon är otrolig på att sova, tänk om hon kunde lära sig sova hela nätterna också!=) Ska nog gå in på H&M och klicka hem lite kläder till Isa, hon har verkligen inget kvar att ha på sig stackaren, är så när man är ett spy barn. Kläderna blir jhu sönder tvättade.

I morgon blir det jobb hela dagen, på kvällen skall jag bara vara hemma med Marcus och se en bra film. Får se när vi ska hinna åka till Liseberg, vill ju så gärna åka dit. Det är så mysigt, massa god mat och annat fint att köpa. Ha en skön kväll =)





Fryser

Har knappt sovit nåt inatt, legat och fryst hela natten. Fick dessutom gå upp kl halv fem idag PUST!!!Nu sitter jag och Haylie & äter frukost medans min febriga stackars Marcus är ute med hunden, han ska strax åka och jobba. Inget stoppar honom ifrån att jobba. Får se hur lång tid det tar innan han kommer hem igen och kryper ner i sängen =)
Jag hoppas min dag bli lugn för jag har ingen ork kvar i kroppen idag, är så när man har den underbara veckan.
Skall storhandla mat sen, finns det nåt bättre än när kylen är full med massa god mat?!
Måste även in till kungälv sen och vaxa min ögonbryn. Det är skönt att få det gjort, görs ju bara en gång i månaden.

Nu ska jag och Haylie öppna en lucka på kalendern....kanske inte de bästa med choklad på morgonen men men det får gå. Hoppas er dag blir bra!






Go kväll

Då var denna dagen slut, sitter på min kökssoffa och njuter av att barnen sover. Marcus sitter & ser på tv, han är hemma ikväll och det är skönt. Mina töser vägrar låta deras pappa lägga dom just nu, det är bara mamma som gäller. Lite tröttsamt, då det blir jag som får sköta hela läggningen och allt som har med det att göra. Vi skulle kollat på film men nu orkar jag inte. Ska skriva klart här, sen gå ut en sväng med hunden och sedan är det sängen som gäller. Jag är super trött, längtar VÄLDIGT mycket tills Isa börjar sova hela nätterna. Det är ju så gott att få sova! Vi har iallafall haft en lugn och skön dag tillsammans, var hemma hela förmiddagen. Jag hämtade Haylie hos dagmamman vid två och åkte ner till backaplan, köpte klart alla julklappar. Det är bra att få det gjort, slippa stressa dom sista dagarna. Är rätt nöjd med årets paket, kunde varit bättre men måste spara mina slantar. Får bli en bättre jul nästa år, bara man får god mat och gott sällskap så blir det bra.

I morgon skall vi bara ta det lungt, ut & leka lite och sen skall jag in och vaxa mina ögonbryn. Hjärtat är hemma i morgon kväll med så vi får väl se om det blir lite film tittande då istället. Jag ska jobba torsdag och fredag, så det kan vara mysigt att bara vara hemma och slappa i soffan med en bra film och gott att äta.

Nej nu måste jag ut med Tassa...Natti!

RSS 2.0