Nu är det vinter på riktigt!

Idag är det riktigt kallt ute I LOVE IT! Börjar få lite mer julkänsla i kroppen, nu är det iallfall lite vitt ute. Har fått sova ok i natt och är glad för det. Var riktigt trött igår och mådde lite halv kasst, mår mycket bättre idag. Tänk vad för lite sömn kan göra med kroppen. Har städat här hemma och badat tillsammans med barnen. Känner mig så torr så jag var tvungen att lägga mig i ett olje bad. Hjärtat jobbar idag, vilket är mycket tråkigt men snart har han långledigt, ska vara hemma i hela 4 veckor UNDERBART!!!!Det är skönt att få lite hjälp me töserna och att hitta på saker tillsammans.
Skall snart sätta mig och leka lite med lera med Haylie, hon tycker det är riktigt kul. Isa får väl ligga brevid och titta på =)
Ska åka till familjen i skepplanda idag, det är alltid trevligt. Det är även skönt att komma bort ifrån lägenheten lite, känns bara som en uppsammlingslokal just nu =) saker överallt.
Nej nu är detr dags att ägna lite tid åt flickorna. Hoppas er dag blir bra!!!


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Tack snälla du :-) Eller hur. Vi har ju varit runt och kikat på kök, badrum, kakel och allt därtill för skojs skull men nu kan man ju kolla på "allvar". Nu är det verkligen dags! Vad har ni valt för hus? Från vilket företag eller ska ni bygga med lösvirke? När sätter erat igång? Det ska bli kul att följa er med :-) Kram

Postat av: Sabina

Linnéa: Ja precis, det känns mer verkligt när bygglovet kommit. Vi ska bygga med älvsbyhus (även fast det varit mycket negativt om dom) många vänner som byggt me dom och varit nöjda. Ska dock byta ut kök m.m. ska bli så kul. Vart ska ni bygga?Vi sätter igång så fort bygglov kommmer. Hustet beräknas stå klart i Juni. Kram


Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

Bloggadress:


Skriv din text här:





Trackback
RSS 2.0